Чт, 25-04-2024, 21:54
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:09
Працівники ФФУ звинувачують Конькова у корупції
Чиновники ФФУ надали UA-Футбол документи, які вказують на те, що президент Федерації футболу Анатолій Коньков причетний до корупційної діяльності.

Відкритий лист співробітників ФФУ до футбольної громадськості України

Коли в Федерацію футболу України прийшов Коньков А. Д., в його штаті було 190 осіб. Сьогодні - понад 220. Але це притому, що у своїй передвиборчій програмі він обіцяв скоротити чисельність працівників на одну третину! Заради справедливості слід зазначити, багатьох людей він скоротив. Але скоротив кваліфікованих фахівців за своїми напрямами, які пропрацювали у Федерації по 10-15 років. А замість них набрав підлабузників і дармоїдів...

На роботу приймаються лише друзі, куми, діти, онуки і коханки. Здебільшого підрозділами керують виключно наближені до Конькова А. Д. люди. Вони собі підбирають штат за тим же принципом. І як результат створилася "Сім'я" в гіршому розумінні.

При цьому створюється враження, що сьогодні головний критерій підбору кадрів у Конькова А. Д. - кандидат повинен бути тупіший, ніж він. Не професійні якості, а особиста відданість і слухняність. Ні стаж, ні освіта, ні кваліфікованість нікого не цікавлять. Головне, щоб "свій" - і тоді тебе і високою зарплатою забезпечать, і службову машину в користування дадуть, і у відрядження за кордон відправлять, і іншими благами забезпечать. А найближче оточення взагалі - "каста недоторканних": господарюють у Федерації як у себе вдома. І навіть у відрядженнях їх забезпечують королівськими умовами: починаючи від польотів бізнес-класом і закінчуючи проживанням в шикарних готелях. І що найстрашніше, всі ці блатні особи як фахівці - "0". Основні їхні якості - нахабство, грубість, хамство.

Наведемо лише кілька прикладів:

1. Управління інформації ФФУ очолив 22-річний випускник режисерського відділення театрального інституту, пасинок друга Конькова А. Д. - "регіонала", мера Вишгорода (місто, в якому проживає Коньков А. Д.).

2. Помічницею з юридичних питань Коньков А. Д. призначив нікому невідому в українському футболі малоосвічену юристку, нагородивши її за невідомі заслуги величезною за мірками більшості співробітників зарплатою і навіть службовою машиною.

3. Одним із заступників голови Комітету національних збірних команд ФФУ (комітету, який у свій час очолював Лобановський В. В., в якому працювали Базилевич О. П., Сабо Й. Й., Альтман С. В.) Коньков А. Д. призначив власника бензозаправки.

І таке в нашій Федерації повсюди...

Виникає настирливе відчуття, що у Конькова А. Д. дах поїхав. Він оформив на роботу купу радників і помічників для особистих цілей. Його і його дружину обслуговують три (!) службових автомобіля Федерації. У службових поїздках по справах ФІФА і УЄФА Коньков А. Д. бере з собою секретарку-коханку, яка також користується всіма ВІП-благами за казенний рахунок.


Всі закупівлі для потреб ФФУ здійснюються за завищеними цінами. Робота Конькова А. Д. і його найближчого оточення побудована на основі хабарів і відкатів.

Викладене вище - це лише мала частина того, що Коньков А. Д. і його оточення роблять. Повірте - це правда, і його легко підтвердити, якщо провести відповідну перевірку. Даний лист не анонімка, а крик душі з того, що творить Коньков А. Д.. Підписувати лист своїми іменами просто боїмося, так як будемо або звільнені, або побиті його блатними помічниками-бандитами.

Закликаємо футбольну громадськість країни провести широкомасштабну перевірку діянь Конькова А. Д. і позбавити український футбол від безграмотного корупціонера, диктатора і тирана. Коньков А. Д. - це ганьба вітчизняного футболу!

Колектив Федерації футболу України

Нижче наводимо документальні підтвердження діянь Конькова А. Д. і його наближених (на 8 сторінках).

Наші джерела повідомляють, що згідно з першим документом, Коньков поїхав в Цюріх по справах ФІФА зі своєю секретаркою-коханкою (Тимошенко). Президент ФФУ за казенний рахунок оплачує зал офіційних делегацій в аеропорту (ЗОД) - ВІП-послуга за 3600 грн., а також виписав собі 8000 грн. на представницькі витрати. Загальна кошторис відрядження: 32675 грн.!


Виявляється, Суперкубок УЄФА в Празі проводить не Платіні, а Коньков з Тихомировим (приставлений до нього "смотрящий" від Януковича - http://ukrfootball.com.ua/blogs/dzhango/kak-v-god-konya-%C2%ABkonya%C2%BB-vodyat). Принаймні, так написано в цілі їхнього закордонні відрядження. Конькову проживання оплатив УЄФА, а Тихомирову - ФФУ. Разом з авіаперельотами і добовими їх празькі канікули обійшлися казні федерації в 30763 грн.



У Дубровнику УЄФА організував зустріч президентів і генеральних секретарів (виконавчого директора в разі ФФУ). Але Коньков вважає за необхідне взяти коханку. Знову ЗОД за 4300 грн. і представницькі витрати на 5000 грн. Оплатив переліт УЄФА, тому загальна кошторис "всього" 12600 грн.


Коньков зі "смотрящим", управління справами і коханкою поїхали у Львів готувати матч із Сан-Марино, який як відомо пройшов і відомо чим виліз Україні... 6000 грн. пішло на харчування, 3000 грн. на ЗОД. Загальний кошторис: 20867 грн. І "бан" від ФІФА...


Коньков з коханкою з'їздили в Цюріх по справах ФІФА. ЗОД - 4300 грн., представницькі витрати - 3000 грн. З'явилася нова стаття шахрайства з казенними грошима - непередбачені витрати (2000 грн.) Загальний кошторис - 24050 грн.



Коньков - вірний послідовник Януковича. Все робить з розмахом! Поїхав до Харкова привітати з днем народження губернатора і одночасно президента обласної федерації футболу Добкіна. Щоб не витрачатися зі своєї кишені, організував відрядження нібито для підготовки до матчу з США (може бути, тому матч із американцями повинен був приймати саме Харків). Взяв з собою "наглядача", управління справами і водія. На останньому явно економили, оскільки його готельний номер коштував "всього" 1756 грн., інші вибрали собі апартаменти за 3381,7 грн. в добу. Сувенірна продукція за 23686,11 грн. - швидше за все саме стільки коштував подарунок Добкіну. Поїздка на день народження до одного коштувала скарбниці ФФУ 37221,59 грн.




Коньков з коханкою тепер уже в Женеві. ЗОД - 4360 грн., сувенірна продукція - 19200 грн. (можна було весь УЄФА втопити в вимпелах і значках!), непередбачені витрати - 3000 грн. Загальний кошторис - 56674 грн. Разом всього сім відряджень Конькова (а скільки їх було взагалі) обійшлися громадської організації ФФУ 214 тис. 850 грн. 59 коп.!!!

Скільки на ці гроші можна було накупити м'ячів і форми для дітей, налаштувати поля... Адже саме розвиток дитячо-юнацького та масового футболу Коньков вважав своїми пріоритетними завданнями на посаді президента ФФУ. А піднявшись на футбольний трон зайнявся кричущою розтратою бюджетних грошей.


І на закуску приклад освіченості президента ФФУ та його помічника ("наглядача"). Оформлена на бланку заява Конькову від Тихомирова і... з підписом самого Конькова.



Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4944 | Додав: adminA | Теги: Працівники ФФУ звинувачують Коньков
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Луческу хоче в 1/8 "Копенгаген" для "Шахтаря", але думає, що попадеться "Інтер", "Рома" або "Мілан"
Люнгберг повертається на Туманний Альбіон
БАТЕ зіграє проти "Динамо" без основного воротаря
Фатіх Терім може очолити київське "Динамо"
Бендтнер: Непогано було б виграти трофей
"Динамо", "Металіст" і "Карпати" отримали судів на свої матчі в Лізі Європи
Кононов: "Карпатам" потрібно підсилюватися
Зозуля: Газзаєв прекрасно спілкувався з гравцями
Дієґо Форлан зазнав травми кісточки
Девіч хоче зарплату рівня Тайсона та Хав'єра
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024