Чт, 28-03-2024, 20:05
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:29
Перехід у "Карпати" - це крок вперед-Михальов

Після підписання контракту з "Карпатами" новачок команди Ілля Михальов поспілкувався з журналістами.

- Якою була твоя перша реакція, коли ти довідався про інтерес з боку "Карпат"?

- Про те, що мною цікавиться львівський клуб, я знав вже давно. Мій агент, якому я дуже вдячний за підтримку, розповідав про "Карпати". Звісно, мені було дуже приємно, бо я знав, що це клуб серйозний, що він ставить перед собою високі завдання. Також я знав, що у "Карпатах" дуже міцна команда, є справжній колектив однодумців. Тому я щиро радів, коли дізнався про цей інтерес.

- Розкажи про свою кар’єру гравця...

- Я вихованець донецького "Шахтаря". На дитячому рівні грав за цю команду довго, близько 7-и років. Повністю пройшов всі сходинки Академії, виступав за третю команду, потім за дубль. Однак у мене не склалися стосунки з керівництвом. Я цього ніколи не приховував, ніколи нікого не звинувачував, просто кажу, як воно є. Мені довелося піти в другу лігу, я грав за "Олімпік". Був ще в дублі донецького "Металурга", провів там досить непогані півроку. Після цього мене запросили в російську Прем’єр-Лігу - я погодився без роздумів. І не прогадав.

- Чи розцінюєш ти перехід з російського чемпіонату, який деякі фахівці вважають сильнішим за український, як прогрес, як крок вперед?

- Звичайно! Повторюю, мені дуже подобаються амбіції львів’ян, їхні задачі. Якби я вважав, що це не крок вперед, то ніколи б сюди не приїхав! Я знав, що мною цікавляться, я спілкувався з керівництвом, мені було приємно. Звісно, перехід в "Карпати" - це крок вперед. Ми разом досягнемо хорошого результату для "Карпат". У 10-и матчах, що залишилися в цьому чемпіонаті, покажемо на що здатні.

- Які твої кращі футбольні якості, а над чим ще треба попрацювати?

- Я вважаю, що мені треба попрацювати над грою головою. Взагалі я людина самокритична і вважаю, що слабувато граю на другому поверсі, не зважаючи на мій зріст. А говорити про кращі якості... не знаю. Не можу, скромний я. Про недоліки якось простіше. А про те, що виходить, нехай краще тренер говорить. Більшість голів я забивав за рахунок швидкості, потужності. Продавлював оборонців і бив. Мені вдається гра в силовій манері.

- Коли про тебе почали говорити в Росії?

- Після того як я забив свій перший гол. Відзначився у воротах пітерського "Зеніта". Тоді й відчув на собі увагу зі сторони преси. Спершу просто питали - хто це? А потім, буквально за кілька турів, я забив у Москві у ворота "Спартака". І тоді відчув ще більшу зацікавленість. На мене звернув увагу тренер молодіжної збірної Павло Яковенко.

- Були в тебе нагоди перейти в російські топ-клуби?

- Не хочу вже про це говорити. Я в "Карпатах", я хотів сюди перейти. Я вважаю, що "Карпати" - це один з кращих клубів України.

- Розкажи про свої матчі за молодіжну збірну. Наскільки важливо для тебе одягати форму з тризубом?

- Коли мене викликав Павло Яковенко, це було дуже приємно і несподівано. Я зіграв першу гру проти Франції, вийшов на 20 хвилин. Після цього попрощався з хлопцями, але мене викликали ще раз і ще. Так і вийшло, що я закріпився. Тобто не можна сказати, що я основний гравець, але вже був на трьох-чотирьох зборах з командою. Форму з тризубом одягаю з величезною приємністю.

- Чи знайомий ти з кимось з гравців "Карпат"?

- Так, я знаю Гудиму та Касьяна. З Володею разом виступав за юнацькі збірні України, а з Сашком грав за молодіжні команди "Шахтаря". Він мій друг. Правда, ми вже давно не спілкувалися, бо грали в різних країнах, але наша зустріч буде приємною.

- Хлопці вже знають, що ти став їхнім одноклубником?

- Думаю, ні. Для них це буде сюрприз.

- Що ти знаєш про Львів?

- Був тут двічі, коли за дубль грав. Побачити усе, звісно, не вдалося. Приїхали, заселилися в готель і поїхали назад. По розмовах знаю, що місто гарне і що люди тут привітні та добрі.

- У тебе є нагода звернутися до уболівальників "Карпат"...

- Я не раз чув, що фанати "Карпати" є дуже... ні, вони найкращі в Україні! Про це розповідали, зокрема, і гравці збірної, які тут грали. Вони казали, що такої підтримки немає в жодному іншому місті України. Мені відомо, що фани "Карпат" це дружні хлопці, які завжди стоять за свою команду до кінця. Тому зараз я їм кажу, що хоч команда перебуває внизу турнірної таблиці, але приходьте і підтримуйте нас. Ми докладемо усіх зусиль для того, щоб вас потішити. Якби у нас щось не виходило - не ображайтеся, ми будемо старатися. І тоді всі разом переможемо.


Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4890 | Додав: adminA | Теги: Михальов
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Фінал Ліги Європи-2013 може відбутися в Тбілісі
Маркевич залишає збірну України з футболу через конфлікт "Металіста" і ФФУ
Сеск: У Мессі важко буде відібрати "Золотий м’яч"
Конгрес ФФУ завершився, а Суркіса не зняли
Муту образив керівництво "Фіорентини"
"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1: Красива перемога Красіча. ВІДЕО
Жозе Моурінью: Я задоволений статистикою команди
Гравцям "Борусії" зменшать зарплату
Самба більше не капітан "Блекберна"
Андрій Шевченко на межі розлучення з Крістен Пазік
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024