Пн, 16-09-2024, 21:59
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:07
Партизан – Динамо: анонс матчу-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів

Динамо в рамках 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіоів УЄФА 2024/25 зіграє з Партизаном. Анонс і прогноз букмекерів на матч-відповідь підкаже "Футбол 24",

Ліга чемпіонів
2-й кваліф. раунд
Партизан
21:00
Динамо
21:00 31:07:2024
 

Матч-відповідь 2-го кваліфай-раунду ЛЧ між Партизаном і Динамо відбудеться сьогодні, 31 липня, на стадіоні в Белграді. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом. Дивитися гру онлайн можна на телеканалах "2+2" і "Динамо TV", також на ютуб-каналі Динамо. Спостерігати за перебігом подій гри можна буде і на "Футбол 24".

Протистояння з Партизаном виявилось найбільш принциповим для киян у єврокубках з часів побиття Спартака (двічі по 4:1). Серби перед ЛЧ скатались на "турнір дебілів" у Москві, де зіграли проти ЦСКА. Традиційно дружні фани "гробарів" та армійців" ще й вивісили гіганстський банер: "Росіяни і серби – браття навіки. Одні кольори, одна віра, одна кров". Динамо відреагувало правильно, скасувавши усі офіційні заходи на кшталт урочистого прийому суперника.

Олександр Шовковський і клуб видали багато правильних заяв, але українська футбольна спільнота бажала нищення белградців на полі – а "біло-сині" взяли й знищили. 6:2! Партизан за останні 40 років у євробкубках ніколи стільки не пропускав

Вдвічі приємно, що розгром стався не завдяки випадковим голам чи на тлі великих проблем. Підопічні Олександра Шовковського продемонстрували вкрай яскраву та прогресивну гру. Хоча тут варто не забувати і про слабкість нинішніх белградців.

Перед першим матчем в очі впадала величезна кількість проблем у грі сербів, однак по ходу зустрічі з Динамо стало остаточно зрозуміло – команди-то в них і немає... Це лише набір посередніх гравців та хороший форвард. Навіть завжди вірні "Гробарі" (ультрас Партизана) перестали вірити у своїх футболістів, попри дві перемоги на старті чемпіонату.

І все одно кияни сподобались осмисленістю дій, націленістю на рух між лініями та свіжими тактичними ідеями. Детально про це говорили на ютуб-каналі "Футбол 24", а про нові задумки Олександра Шовковського можете почитати в анонсі першого матчу Динамо – Партизан: анонс матчу кваліфікації Ліги чемпіонів .

Нині ж хочеться нового розгрому. Не обов'язково повторювати 6:2, однак усі бажають ще раз покарати сербів за братання з агресором. Неприємною є навіть думка про те, що сьогодні Партизан може показатись нормальним колективом, здатним зіграти гідно – ні, публіка жадає ще одного приниження.

Тим паче, що тиску сербських вболівальників у матчі-відповіді Динамо не відчує. "Гробарі" за дискримінаційні та расистські вигуки в попередньому сезоні отримали бан трибун. Круто!

Втім, слід розуміти, що результат вже зроблено, а у тренерського штабу може бути свій план щодо розподілення навантажень на початку сезону. Партизан не гідний форсування підготовки, а вже у суботу Динамо стартує в УПЛ – саме тому не варто дивуватись можливій ротації у Белграді. З іншого боку, завдання перемагати сербів знімати не можна, адже в таблиці коефіцієнтів УЄФА вони висять на хвості в України.

Також не треба гніватись, якщо матч-відповідь виявиться менш переконливим. По-перше, Партизан вмотивований на бодай якусь реабілітацію. По-друге, підопічні Олександра Шовковського проводять тільки другу гру в сезоні.

По-третє, деякі проблеми в футболі Динамо нікуди не поділись – зокрема, залишаються питання щодо оборони в штрафному. Зрештою, варто відзначити непереконливий початок першої зустрічі, коли контроль Динамо залишався стерильним. Лише пропущений гол змусив киян прокинутись і побачити шалені розриви та недопрацювання сербів на всіх ділянках поля.

Ось і все, що можна сказати перед виїздом. У цьому протистоянні все було сказано ще в Любліні. Важливо, що сьогодні у Динамо немає ні травмованих, ні дискваліфікованих, хоча недоступними залишаються три київських олімпійця – Рубчинський, Брагару та Михайленко. Зате із зібрної U-19 повернулись Михавко й Пономаренко.

Орієнтовні склади на матч Партизан – Динамо

Партизан: Йовановіч – Медіна, Марковіч, Муякіч, Антіч – Щекіч, Арріага – Северина, Чжун, Калулу – Салданья

Динамо: Бущан – Караваєв, Дячук, Попов, Вівчаренко – Бражко – Ярмоленко, Піхальонок, Шапаренко – Ванат


Партизан – Динамо: де дивитися матч-відповідь Ліги чемпіонів

Динамо на виїзді в рамках 2-го туру кваліфікації ЛЧ зіграє другий поєдинок з Партизаном 31 липня. Де дивитись матч онлайн, підкаже "Футбол 24".

Ліга чемпіонів
2-й кваліф. раунд
Партизан
21:00
Динамо
21:00 31:07:2024

Гра між Партизаном і Динамо відбудеться у середу, 31 липня. Стартовий свисток на стадіоні Партизан пролунає о 21:00 за київським часом.

Де дивитися Партизан – Динамо? У прямій трансляції гру покажуть телеканали "2+2", "Динамо TV", а також клубний Youtube-канал Динамо. Спостерігати за перебігом подій гри можна буде і на "Футбол 24".

Нагадаємо, у першому матчі, що відбувся на Арена Люблін у Польщі, динамівці розгромили суперника з рахунком 6:2. Попри те, що "біло-сині" пропустили першими в середині першого тайму, ще до перерви номінальні господарі не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед, а в другому таймі збільшили свою перевагу.

Після матчу Динамо залишилося в Любліні, де готувалося до другої дуелі у звичному тижневому циклі, чергуючи заняття на зеленому полі з тренажерним залом та теорією. Натомість Партизан у чемпіонаті Сербії розбив Єдинство (4:0) і після 2-х турів очолює турнірну таблицю.

 

 

 

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 439 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

4-ий тур ПЛ: матчі п'ятниці
Блохін віддав би "Золотий м'яч" Мессі
Кан: "Баварія" зобов’язана досягати хоча б мінімального
Стеценко: Ми не вимагатимемо від Рамоса в перший же сезон потрапити в Лігу чемпіонів
Чемпіонат Іспанії: "Депортіво" - "Еркулес" - 1:0. ВІДЕО
Визначилися всі учасники 1/8 фіналу ЛЧ, а також команди, які "вилитілі" до Ліги Європи
Трансфер Коельо - це втрата для "Металіста", вважає Луческу
Майкл Оуен хоче допомогти "Манчестеру" вже на Різдво
УЄФА назвала претендентів на титул кращого гравця року
Результати 1/8 фіналу кубку Іспанії
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024