Сб, 20-04-2024, 03:20
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:06
Олімпік розписав виїзну нічию з Маріуполем у дебютному матчі під керівництвом Вісенте Гомеса

Перший матч недільної програми 7-го туру УПЛ між Маріуполем та Олімпіком завершився результативною нічиєю (1:1).

Україна
7 тур
Маріуполь
1 : 1
Олімпік
14:00 15:09:2019
завершено
42’
Ігор Кирюханцев
 
Демір Імері
58’

Перший тайм матчу не вражав яскравими моментами. На трибунах було тихо, а на полі – повільно й спокійно, без особливої гостроти. На старті зустрічі гостріше виглядав Олімпік: гості провели кілька цікавих за розвитком атак з неточними ударами, а на 8-й хвилині цілком справедливо вимагали пенальті – Биков рукою заблокував постріл Тейшейри впритул. Арбітр Олександр Дердо проігнорував цей епізод.

Нічого цікавішого за три-чотири неточних удари з дистанції до 30-х хвилин вболівальники не побачили, але ініціатива поступово переходила від Олімпіка до Маріуполя. На 34-й хвилині азовці вперше серйозно потривожили ворота суперника – це Топалов отримав пас на хід у штрафний, прикрив м'яч корпусом і пробив з лівого краю над поперечиною. Втім, вже на 37-й все могло завершитись пенальті у ворота господарів, однак Дердо проігнорував падіння Матара після поштовху Чоботенка.

Олімпік планує розпочати будівництво тренувальної бази в Києві

Зрештою, сприятливий арбітраж та дещо вища активність допомогли Маріуполю забити гол у роздягальню. Вийшло красиво: на 43-й хвилині Кирюханцев прорвався по флангу, обігрався у стіночку з Чурком і з правого краю карного майданчика запустив м'яч у дальню дев'ятку – 1:0. На цьому перший тайм і завершився.

По перерві команди забігали значно швидше, що вилилось у низку гострих моментів. Зокрема, на 52-й хвилині Мишньов зачепився за красивий черпачок у штрафний і в дотик пробив над поперечиною, хоча арбітр помітив у Дмитра офсайд. Олімпік відповів дальнім пострілом Завійського та замиканням кросу у виконанні Матара, однак обидва рази м'яч розминувся з воротами. Азовці натяків не зрозуміли, що на 58-й хвилині вилилось у гол донеччан: Матар скинув подачу з кутового під удар на Імері, а той потужним ударом з-за меж штрафного пробив по воротах – м'яч рикошетом від захисника влетів у сітку. 1:1!

Приходив у Динамо з метою працювати з першою командою, – Гомес розповів, чому не залишився у Києві

Тут же Олімпік міг подвоїти перевагу. На 62-й хвилині Олександр Дердо помітив фол Бикова проти Матара у штрафному й призначив пенальті – хоча зрозуміти, що ж там порушив Олексій, відеоповтори так і не дали зрозуміти. Втім, вийти вперед гостям не судилося, адже Худжамов у блискучому стрибку витягнув потужний удар Політила з "точки". Після цього сталася серія замін, а далі гра розкрилася: так, на 67-й хвилині Вакула увійшов на правий край карного майданчика й пробив з гострого кута, а на 70-й Євгеній Пасіч прийняв відскок і вистрілив по воротах впритул – в обох випадках блискуче зіграли голкіпери.

На 70-х хвилинах матч дещо збавив у темпі, тому й моментів практично не виникало. Єдину можливість відзначитись у цей період втратив Олімпік: на 78-й хвилині Політило красивим ударом зі штрафного закрутив м'яч у дев'ятку, а Худжамов, витягнувши його у красивому стрибку, одразу ж заблокував добивання з кількох метрів. Маріуполь зумів відповісти лише непоганим рейдом Вакули з подачею, яку ніхто не встиг замкнути.

Бабич розповів, гру якого зіркового футболіста порадив передивитись Вакулі

В першій половині ендшпілю дещо гострішим виглядав Олімпік, який більше працював з м'ячем і контролював темп зустрічі. На 85-й хвилині це могло вилитись у взяття воріт Маріуполя: Ксьонз змістився з флангу в центр, обігрався з партнером та вийшов віч-на-віч з Худжамовим, але не зміг його переграти в ближньому бою. Після цього ініціативу перехопили азовці, однак одних лише рейдів Вакули для голу було замало. Зрештою, фінальний свисток зафіксував бойову нічию.

Таким чином, Маріуполь набрав вісім очок і піднявся на шосту позицію в турнірній таблиці, в той час як Олімпік з двома заліковими балами в активі залишився на останній сходинці.

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4403 | Додав: adminA | Теги: Олімпік розписав виїзну нічию з Мар
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Сантос" хоче взяти в оренду Андре, якого влітку дорого продав у "Динамо"
Футболіст "Дебрецена" розбив вікно консульства Польщі у Харкові
Домашній стадіон "Шальке" не витримав ваги снігу
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Металург" Д. ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Тимощук приносить "Баварії" перемогу над "Айнтрахтом. ВІДЕО
Пепе має намір залишити "Реал"
"Тоттенхем" - "Челсі" - 1:1. Напружена і заслужена нічия. ВІДЕО
Владислав Калітвінцев лікуватиметься в Італії
Горяїнов повернувся в стрій
Для Нойєра найважливіше "Шальке"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024