Вт, 07-05-2024, 03:31
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:49
Нові амбіції та виклики: чи зможе Ребров-тренер перевершити себе у збірній

Нові амбіції та виклики: чи зможе Ребров-тренер перевершити себе у збірній

Ребров будує нову збірну

Довгоочікуване призначення Сергія Реброва на пост головного тренера збірної стало святом для українських вболівальників. Фахівець має беззаперечний авторитет серед гравців та прихильників головної команди країни, тож не дивно, що на нього покладають такі великі надії.

Перші матчі Сергія Реброва на чолі національної команди подарували глядачам та вболівальникам багато яскравих емоцій. Можливо, без напруги першого тайму у протистоянні з Північною Македонією та Мальтою можна було б обійтись, але завдяки їм ми побачили неймовірні характер та волю до перемоги нашої команди.

Ребров вдало повернув Буяльського: черговий та, можливо, останній шанс використати лідера Динамо у збірній

Очевидно, що Сергій Ребров працює з командою лише кілька днів і робити якісь висновки про стиль чи побудову гри занадто рано. Але матчі з Німеччиною та групового етапу відбору на Євро показали кілька цікавих моментів, про які Футбол 24 розповідає разом з HLIBNY DAR.

Витиснути з Ярмоленка максимум

33-річного вінгера називають улюбленцем Сергія Станіславовича. Завжди відданий, завжди активний та націлений на ворота Ярмоленко є гарним варіантом для будь-якого фахівця. Тим паче для Реброва, який мав можливість працювати з Андрієм в Динамо та Аль-Айні.

В останніх матчах збірної Андрій знову був однією з ключових фігур на футбольному полі, що викликало невдоволення деяких експертів. Мовляв, зараз так багато молодих альтернатив, які заслуговують на свій шанс та мають потенціал для розвитку, навіщо продовжувати покладати на Ярмоленка роль лідера?

Можливо, зауваження десь й слушне, але Ярмола віддавався на максимум та не перетягував на себе ковдри, тому рішення Реброва витискати з давнього знайомого максимум – цілком зрозуміле та логічне.

Характер компенсує незлагодженість

Відсутність довгої роботи з командою далася взнаки вже в дебютному матчі Реброва у товариському поєдинку з Німеччиною. Помилки у простих ситуаціях та далека від переконливої гра в захисті ледь не стали новою "візитівкою" жовто-синіх.

Поставити гру за короткий час не зможе жоден тренер у світі, а от проявити авторитет та змусити команду не опускати рук за будь-яких обставин декому вдається, і на щастя, одним з таких фахівців є Ребров. Забити у ворота Німеччини після швидкого пропущеного гола – у це навряд чи б повірили навіть найпалкіші вболівальники збірної. Те ж стосується гри з македонцями – після 0:2 по перерві перемога виглядала казкою, але наші хлопці знову перевернули гру з ніг на голову. Яскравий стиль у збірної ще з'явиться невдовзі, а от гордість за характер – це те, що ми вже змогли "посмакувати".

Результат тут і зараз

Очевидно, що Ребров хоче побудувати тривалі стосунки з національною командою. Контракт з УАФ дає йому достатньо часу на втілення своїх ідей на футбольному полі, і вимагати від тренера найвищих вершин одразу по приходу на новий пост ніхто не буде.

Однак в самого Реброва немає жодних ілюзій щодо того, яка хвиля критики очікувала б його у разі втрати очок з Північною Македонією чи Мальтою. Хоча сам він неодноразово наголошував, що зараз всі суперники рівні, тому розмови про те, що Україна має перемагати у двох матчах – лише погляд преси, але рішучість у замінах та тренерських рішеннях показали – Сергій Станіславович хоче результату негайно та не збирається відкладати перемоги на майбутнє.

У збірній Реброва чекає ще багато роботи, але вже зараз зрозуміло – його команда ніколи не буде розчаруванням для українських вболівальників.

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 496 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Вісенте дель Боске прокоментував сутичку Рамоса та Пуйоля
Андрій Воронін може продовжити свою кар'єру в Україні
"Динамо" та "Аякс" не змогли визначити сильнішого у київському матчі
Анонс 15 туру Бундесліги
Родольфо: замість "Динамо" - в "Греміо"?
Програма каналу "Перший" "Футбольний код". Ефір за 20.12.2010
Програма "3 тайм" ефір за 16 грудня 2010 року
Лужний нікуди не йде з "Динамо": його слова перекрутили журналісти
Чемпіонат Іспанії: "Депортіво" - "Еркулес" - 1:0. ВІДЕО
"Шахтар" вступив в боротьбу за Веслі
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024