Вт, 16-04-2024, 16:31
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:45
"Наполі" – "Динамо". Ліга чемпіонів. Анонс

"Футбол 24" представляє анонс матчу 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, в рамках якого київське "Динамо" завітає в гості до "Наполі".

"Наполі" – "Динамо"

23 листопада, 21:45. Неаполь. "Сан-Паоло"

Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)

Телетрансляція на каналах "Україна" та "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Цьогорічна Ліга чемпіонів для "Динамо" вже майже зі 100-відсотковою точністю завершиться на груповій стадії. Більш-менш реалістичним є лише продовження виступів у Лізі Європи, та для цього необхідно здобувати перемоги в матчах з "Наполі" і "Бешикташем", ну і для впевненості сподіватися, що турки втратять очки з "Бенфікою".

На момент виїзного матчу з "Наполі" київське "Динамо" має в своєму активі лише 1 зароблений бал після 4 турів, завдяки нічиїй з "Бешикташем". Три поразки зробили становище "біло-синіх" практично безнадійним, а сьогоднішній матч є нічим іншим, як матчем за єврокубкову весну в Лізі Європи.

З моменту попередньої зустрічі в Лізі чемпіонів (поєдинок з "Бенфікою") "Динамо" провело 2 матчі в чемпіонаті України: проти "Дніпра" і "Сталі", які закінчилися з однаковим рахунком на користь киян – 2:1. Не можна сказати, що гра "біло-синіх" була дуже переконливою, адже їм відчутно бракує впевненості у власних діях та надійності в захисті. Проте в Італію вони приїхали в достатньо гарному гуморі, та й втрачати їм нічого, тож є чудова нагода взяти реванш у неаполітанців.

Ярмоленко: З "Наполі" будемо грати лише на перемогу

Наразі не так просто спрогнозувати стартовий склад, який може обрати Сергій Ребров у поєдинку з "Наполі". Зокрема, вибір є на позиції вінгера, де може зіграти Циганков, або ж Гонсалес, який відновився після матчу збірної. Також не виключено, що на позиції нападника знову може з'явитися Бєсєдін. "Динамо" надовго втратило основного правого захисника Даніло Сілву, тож в Італії з перших хвилин, швидше за все, гратиме практично безальтернативний Микола Морозюк, якщо Ребров знову не наважиться на експерименти з Макаренком. Варто зазначити, що до Неаполя з командою не поїхав Гладкий, Очігава і травмований Федорчук. Загалом, склад "Динамо" цілком спроможний створити проблеми "Наполі", особливо якщо господарі недооцінять можливості українців.

Аркадіуш Мілік святкує гол у ворота "Динамо"

Першу зустріч з неаполітанцями кияни провели вдома на "Олімпійському", розпочавши з неї виступи в цьогорічній Лізі чемпіонів. Перемагаючи по ходу зустрічі, "Динамо" втратило не лише перемогу, а навіть нічию, пропустивши 2 м'ячі від Аркадіуша Міліка. Проте сьогодні він не зможе взяти участь у матчі, адже досі відновлюється після травми. "Наполі" забиває достатньо багато, і роблять це майже всі гравці – останні 12 голів у Серії А були забиті 9-ма різними футболістами, включно із захисниками. Тож небезпека біля воріт "Динамо" може виникнути з будь-якої лінії італійської команди.

"Наполі" має велику проблему перед "Динамо": "Захист тріщить по швах"

Серед головних кадрових проблем команди Мауріціо Саррі напередодні матчу з "Динамо" також можна виділити травму основного центрального захисника Рауля Альбіоля, який грає важливу роль у забезпеченні надійності оборони італійців. Замість нього головний тренер може використати Влада Кірікеша або ж Ніколу Максімовіча, щоб скласти пару з Каліду Кулібалі.

Слова

Мауріціо Саррі, головний тренер "Наполі":

"Кияни мають дуже сильний півзахист і сильну молодь. Якісно і кількісно. У них багато гравців здатні заподіяти шкоду нашій команді. "Динамо" – це солідний і міцний суперник. Їм просто не пощастило в цій Лізі чемпіонів. У Лісабоні вони програли 0:1 і не забили пенальті. Це буде жорсткий і важкий матч".

Сергій Ребров, головний тренер "Динамо":

"Проти іспанських та італійських команд особливо непросто грати, адже вони прекрасно контролюють м'яч, а "Наполі" ще й інтенсивно працює у пресингу. Проти таких команд, ще раз повторю, важлива не тільки якась модель гри, тактика і стратегія. Важливе бажання гравців, пристрасть на полі. Усе залежатиме від їхнього бажання грати на команду, від кожного з них. А якщо вони завтра відчують впевненість, це буде, повірте, інша команда. Мої футболісти вміють грати, впевнений у цьому".

Орієнтовні склади команд

"Наполі": Рейна – Хюсай, Кірікеш, Кулібалі, Гулам – Аллан, Жоржінью, Гамшік – Кальєхон, Мертенс, Лоренцо Інсіньє.

"Динамо": Рудько – Морозюк, Віда, Хачеріді, Макаренко – Рибалка, Сидорчук – Ярмоленко, Гармаш, Циганков – Мораєс.

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4775 | Додав: adminA | Теги: Наполі – Динамо. Ліга чемпіонів. Ан
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Стартовий тур першої ліги: різні показники новачків
Результати жеребкування чвертьфіналу кубку Німеччини
Шевченку поки що не вистачає кондицій, каже Лужний
Рейтинг-таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна вже майже наздогнала Росію
Кахріман близький до переходу в "Таврію"
Ігор Суркіс: Тішить, що набрались досвіду молоді футболісти
"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1: Красива перемога Красіча. ВІДЕО
Олексій Михайличенко тренуватиме азербайджанський клуб
"Динамо" готується до "Шерифа" на тренажерах
Хасан Саліхаміджич переїде в Мьонхенґладбах?
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024