Пт, 29-03-2024, 17:28
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:37
Нам втрачати нічого - Блохін. ВІДЕО

Передматчева прес-конференція головного тренера збірної України Олега Блохіна.

- Яка ситуація з Шевченком? Чи зіграє він завтра?

- Після гри з Францією у нього з'явилася рідина в коліні, це його стара травма. Ми робимо все можливе, щоб він був готовий зіграти завтра. Інших кадрових проблем у нас немає.

- Який загальний стан і настрій команди?

- Це у хлопців треба питати. У мене настрій і стан хороші.

- У зв'язку з вашою критикою після матчу з Францією на адресу вболівальників, наскільки важлива для вас підтримка трибун в завтрашньому матчі?

- Я читаю ЗМІ, в тому числі й інтернет-видання. Так от, якийсь портал написав, що після матчу з Францією я звинуватив суддів, гравців, чи не всіх на світі. Але я ж цього не говорив. І глядачів я теж ні в чому не звинувачував, а просто сказав, що команду треба завжди підтримувати, незалежно від того, виграє вона чи програє.

Упевнений, що завтра у нас буде колосальна підтримка. А ЗМІ іноді перекручують мої висловлювання. Що ж, доведеться записувати.

- Наскільки важливий Шевченко для вашої команди? Чому в Англії у нього був найгірший період його кар'єри?

- Я вже говорив, що у нас немає такої кількості зірок, як у Англії, Франції, Іспанії, Італії... Тому роль Шевченка дуже велика. Особливо в нападі. Такого класу форварда в Україні немає. Думаю, що якщо він не зможе завтра грати, то це стане для нас великою втратою.

Що стосується вашого другого питання, то мені важко судити, чому Андрій не заграв в Англії. Ми з ним цю тему не обговорювали. Часто спілкуємося з ним на різні теми, але про це не говорили. Думаю, було щось особисте між ним і тренером. Або всередині команди. Не хочу це обговорювати. Але шкода, що після настільки вдалої кар'єри в "Мілані" він не заграв в "Челсі". Це дивно для мене. Однак це особисте питання до Шевченка, тільки він сам, напевно, зможе вам все пояснити.

- Уже майже два тижні Євро-2012 проходить у Східній Європі. Як ви вважаєте, як поточний чемпіонат вплине на цю частину континенту?

- Ви самі бачите ставлення народу до Євро, бачите, як люди ходять на стадіони, як вони вболівають. У фан-зонах збирається по 100 тисяч уболівальників, і все одно туди не можуть потрапити всі охочі.

Я не знаю, як все відбувається в Польщі, можу судити лише по Україні, і скажу, що у нас зараз відбувається щось фантастичне. Давно я такого не бачив! Напевно, з часу ЧС-2006, коли народ масово виходив на вулиці. Але зараз ефект ще більший. Просто фантастика!

- Наставник збірної Англії Ходжсон тільки що сказав, що у зв'язку з поверненням після дискваліфікації Руні, йому належить прийняти важке рішення про те, кого завтра залишити на лавці запасних - Уелбека чи Керолла? Кого б ви хотіли побачити в складі суперника?

- (Сміється). Якби у мене був такий головний біль, який з'явився у Ходжсона, то він був би приємним. Як, думаю, і для будь-якого тренера.

- Наскільки серйозну загрозу вашій команді представляє Руні?

- Не треба розглядати окремо одного Руні. Так, це один з провідних нападників у світі, але необхідно брати до уваги команду в цілому. Руні не може обіграти збірну Україну сам. Тим більше, що збірна Англія - ​​це дуже цілісний колектив. Багато хто говорить, що ця команда виглядає втомленою, але особисто я цього не помітив. Так, у деяких гравців проглядаються ознаки якоїсь незначної втоми, проте це не заважає збірній Англії дотримуватися свого стилю і чітко його дотримуватися.

- Говорячи про причини поразки від Франції, ви сказали, що деякі гравці...

- (Перебиваючи). Проїхали, забули ту гру. Так що на це питання я не відповідаю. Вже не пам'ятаю, як і хто грав у тому поєдинку. Я вже забув про матч з Францією

- Завтра від збірної Україні очікують більш активної гри, ніж та, що була в матчі з Францією...

- (Перебиваючи). - А не чекають, що ми в космос полетимо? Іноді фантастику видають за дійсність. Не треба налаштовувати народ на те, що ми вже чемпіони Європи. Від нас чекають ігри, а результат - питання друге. Не треба формувати ставлення вболівальників, при якому за поразку команду будуть прагнути просто розвалити.

- Повертаючись до теми Шевченка. Як оціните ймовірність його виходу на поле завтра?

- Мені важко відповісти, адже я не маг і не чарівник. Це до лікаря питання. У нас є ще доба. Думаю, шанси Шевченка зіграти завтра - 50 на 50.

- Ви сказали, що завтра тиск буде великим на збірну Англії. Чому? Адже саме українських уболівальників завтра буде на стадіоні більше - вони всі будуть чекати від вашої команди перемоги...

- Англія - ​​один з фаворитів Євро. Тому в завтрашньому матчі, який як і для нас, так і для англійців має вирішальне значення, тиск буде великим на британців. Ми підходимо до цього поєдинку в більш розслабленому стані. Нам втрачати нічого. Навіть якщо ми не доб'ємося вдалого результату, але команда покаже боротьбу і буде битися до кінця, то ми не повинні будемо закопувати головку в пісок. У нас будується нова команда. Багато гравців нинішньої збірної закінчать в ній кар'єру відразу після Євро-2012. А Англія зараз перебуває під тиском.

Що ж стосується наших вболівальників, то завтра народ повинен нас підтримувати. Не думаю, що народ буде проти нас. Упевнений, що завтра ми отримаємо найпотужнішу підтримку, яка тільки можлива.


Категорія: ЄВРО-2012 | Переглядів: 41154 | Додав: adminA | Теги: Блохін
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Сьомін вижене з "Динамо" Зуєва і Михайлова
Алієв: При зустрічі я спитаю у Смородської, навіщо вона так сказала про Мілевського
Українець розсудить товариський матч Молдова - Грузія
Болгарський півзахисник донецького "Металурга" Янков перейшов в "Ростов"
IFFHS: Українська Прем'єр-ліга серед ТОП-10 чемпіонатів світу
Захисник "Рейнджерса" Керк Броудфут потребує хірургічного втручання
Трезеге повернеться в Італію, але не в "Ювентус"
ПЛ 6-ий тур: "Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ
Кавані: Стадіон допоміг нам зіграти вдало
Президент "Зорі" вважає, що Суркіс не потрібен українському футболу
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024