Пт, 19-04-2024, 14:20
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:01
Маркевич: Хто буде "живим", той і вийде проти "Русенборга"

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич напередодні останнього матчу групової стадії Ліги Європи проти "Русенборга" на традиційній прес-конференції розповів про налаштування на гру і ситуацію в середині клубу.

- Мироне Богдановичу, чи були у вашій тренерській кар'єрі матчі в єврокубках, підсумок яких ні на що не впливав в спортивному плані? Як у цій ситуації налаштувати команду на боротьбу, на бажання грати?

- Чесно кажучи, такого не було. За десять років моєї роботи в командах, які грали в євротурнірах, вони в кожному матчі вирішували якісь завдання. Дійсно, завтра буде така гра, коли з турнірної точки зору ні "Русенборгу" нічого не потрібно, ні нам. Але все-таки є престиж клубу, в першу чергу, а також країни. Так що постараємося серйозно налаштувати гравців, але у нас є проблеми зі складом. Хто завтра буде "живим", той і вийде на поле.

- Мироне Богдановичу, чи погіршилася атмосфера в роздягальні команди після її останніх невдач? Чи не вважаєте ви, що своїми різкими заявами якось размотивуєте гравців, якщо можна так сказати?

- Я взагалі не знаю тренерів, які спокійно спостерігали б як півкоманди не віддавалися повністю грі і відбувають номер на полі. Вони грають не так, як можуть. А різкі заяви чи ні, людей, що приходять на футбол, це не цікавить, вони хочуть бачити видовище. Атмосфера ж залежить від усього життя клубу. Не завжди вона найкраща.

- Мироне Богдановичу, зараз настає зимова перерва. Яка ймовірність того, що ви в цей час зумієте зустрітися з власником клубу?

- Це не від мене залежить. Я готовий до діалогу, розмовляти предметно про те, якою повинна бути стратегія розвитку клубу. Свою позицію генеральному директору клубу я виклав, але інше залежить вже не від мене.

- Зрозуміло, що Руслан Ротань і Роман Зозуля, швидше за все, не зіграють завтра через проблеми зі здоров'ям. Поясніть, будь ласка, відсутність на сьогоднішньому тренуванні Селезньова і Дугласа.

- Ротань травмований, на жаль, грати завтра він не зможе. Зозуля якраз той футболіст, якого нам не вистачає. Він завжди рветься на поле, але коли він виходив навіть на 10-15 хвилин, його коліно не так реагувало, як треба, тому я не хочу його використовувати. Вже коли будуть збори, для Романа почнеться серйозна робота. У Селезньова є свої проблеми сімейного плану і грати він не буде. Дуглас підійшов до мене і сказав, що хоче піти з команди. Знаєте, коли людина хоче йти, толку з неї буде мало. Тим більше у Дугласа теж є проблеми з коліном.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4872 | Додав: adminA | Теги: той і вийде проти Русенборга, Маркевич: Хто буде живим
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Луганська "Зоря" зіграє з "Шахтарем"
Хацкевич очолив динамівську молодь
Алекс Ферґюсон хоче придбати Ласана Діарру
Лужний нікуди не йде з "Динамо": його слова перекрутили журналісти
Селезньов "Вердеру" не потрібен, кажуть у прес-службі клубу
Ковалець: "Металіст" демонструє кращу гру, ніж "Шахтар"
Сімферопольська "Таврія" купила собі нового голкіпера
Марко Амеліа: Роль запасного в "Мілані" - не для мене
УЄФА відкрила справи щодо "Жиліни" і "Спартака"
Матеуса представлять сьогодні
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024