Ср, 24-04-2024, 02:24
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:16
Маріуполь поступився Бордо у кваліфікації Ліги Європи через власні грубі помилки

 

Маріуполь приймав Бордо в рамках першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Результат і огляд читайте на "Футбол 24".

Матч Маріуполь – Бордо стартував о 20.00 за київським часом і завершився впевненою перемогою французів з рахунком 1:3.

Бордо потужніше розпочав зустріч, але швидкий гол вдався Маріуполю. Українці реалізували перший же вихід до чужих воріт. Спершу Фомін після вкидання ауту потужно пробив у ближню "дев'ятку" – голкіпер перевів гру на кутовий. Приазовці розіграли стандарт, пішла подача у штрафний майданчик, а звідти м'яч відскочив прямо на ногу Мишньову – хавбек влучним ударом відкрив рахунок у поєдинку.

Маріуполь – Бордо: Мишньов забив красивий гол ударом у падінні

Французи намагалися швидко відігратися, створюючи момент за моментом у володіннях Худжамова. Гостро пробивали Пундже та Гаїч, головою міг відзначитися Пабло, але в цих епізодах Маріуполю пощастило: десь м'яч йшов повз ворота, десь рятував воротар. Бордо загалом володів ініціативою, але на власній половині поля припускався серйозних фейлів.

На 19 хвилині Мишньов у схожому стилі міг оформити дубль – Чурко навісив з флангу, а захисники вибили на лінію штрафного, де чатував Дмитро. Цього разу Костіль був на місці. Через декілька хвилин подвоїти перевагу мав шанс Фомін, але з вигідної позиції форвард пробив повз ворота.

Втім, своїми моментами Маріуполь не скористався, а тиск гостей дав про себе знати. Українська команда почала обрізатися і втрачати концентрацію. Проста комбінація з двома вертикальними передачами від Санкаре і Камано завершилася голом Ляборда. Нічийний рахунок протримався зовсім не довго – через 4 хвилини Ляборд забив вдруге.

Причиною другого взяття воріт Маріуполя стала жахлива помилка Худжамова, який не зумів приборкати м'яч після передачі від партнера. Рустам розгубився від пресингу Ляборда і подарував супернику гол у своєму воротарському майданчику. До перерви приазовці організували декілька непоганих контратак, але перший тайм завершився на користь Бордо.

Другу половину зустрічі команди також розпочали на зустрічних курсах. Вищий клас французької команди знову дав про себе знати – гості краще розпорядилися своїми шансами. Демірі обрізав півкоманди після зміщення в центр поля, чим скористалися три гравці Бордо. Швидкий розіграш м'яча, хитра передача п'ятою – і Чуамені втретє сколихнув сітку за спиною Худжамова.

Маріуполь продовжував використовувати свій козир – дальні удари. Черговий постріл Мишньова парирував голкіпер, прицільний удар Борячука прийняла на себе стійка, а Піхальонок з прекрасної позиції пробив над воротами. Варто віддати належне господарям, які не складали зброю і йшли вперед.

Водночас нікуди не зникли помилки, тому Худжамову довелося рятувати команду після ударів Юссуфа та Плашила. Рустам трішки реабілітувався за курйоз у першому таймі. До фінального свистка Бордо міг ще не один раз покарати Маріуполь на швидких контратаках, але рахунок залишився незмінним. Приазовці програли домашню частину протистояння.

Матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи відбудеться через тиждень, 16 серпня, на полі Бордо. Маріуполю потрібна буде результативна перемога з різницею в два м'ячі. Переможець цієї пари в наступному раунді зустрінеться з Ягеллонією або Гентом.

Ліга Європи, 3-й раунд кваліфікації, перший матч

Маріуполь – Бордо – 1:3

Голи: Мишньов, 7 – Ляборд, 33, 37, Чуамені, 49

 

Категорія: Ліга Європи УЄФА | Переглядів: 4607 | Додав: adminA | Теги: Маріуполь поступився Бордо у кваліф
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

ЗМІ сватають у "Дніпро" чергового іспанця
Брігі залишиться у "Ромі"
Станом на 17 грудня 2010 року Росія знову "втекла" від України в таблиці коефіцієнтів УЄФА
"Шахтар" бажає придбати Еммануеля Еменіке
Капелло не бачить місця для Бекхема в збірній Англії
"Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ. ВІДЕОЗВІТ
Чемпіонат Італії: "Наполі" - "Палермо" - 1:0. ВІДЕО
Янков відмовляється повертатись в "Металург" Д
Кубкова кампанія розпочинається: відбулося жеребкування попередніх етапів розіграшу "Датагруп-Кубку України" сезону-2010/11
Анчелотті розповів про склад на матч
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024