Вт, 16-04-2024, 10:53
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:57
Карпати у меншості перемогли Динамо, Швед оформив дубль

Львівські Карпати у матчі 7-го туру УПЛ створили сенсацію, завдяки дублю Мар'яна Шведа перегравши на виїзді київське Динамо.

Динамо активно почало гру, створивши момент вже на другій хвилині – це Супряга влучив у штангу з метру після прострілу Циганкова. Перші десять хвилин взагалі були повністю за киянами, але поступово гості стали вирівнювати гру, агресивно вступаючи у відбір після кожної втрати м'яча та тікаючи у контратаки. Динамо, в свою чергу, багато обрізалося: так, на 15-й хвилині Буяльський помилився з передачею перед власним штрафним, після чого Карраскаль підхопив м'яч, обіграв захисника та пробив метрів з 10-ти – Бойко врятував. Через дві хвилини Ден вже був безсилим: Вербіч віддав діагональ назад прямо на Олексія Гуцуляка, який відірвався від Бурди по лівому флангу, увійшов у штрафний та покотив вздовж воріт на дальню штангу – там передачу замкнув Мар'ян Швед! 0:1!

Динамо провело кілька небезпечних атак, однак чогось більш гострого, ніж удар Сідклея (який замінив травмованого Піваріча) на 42-й хвилині не створило – цей постріл у ближній кут парирував Кучинський. Карпати ж раз за разом проходили динамівців один в один, активно чіплялися за м'яч, проходили до штрафного і на останніх секундах першого тайму шокували НСК Олімпійський, забивши другий гол. На 45+1 хвилині Карраскаль отримав передачу по правому флангу та віддав на Шведа у штрафний, а той одним легеньким рухом прибрав Кадара та потужно пробив у дальній кут – 0:2.

На другий тайм Олександр Хацкевич випустив Назарія Русина, знявши Владислава Супрягу. Гра у атаці пішла настільки круто, що Карпати не вибиралися зі свого штрафного. Тим не менш, до гостроти не доходило до 55-їй хвилини, коли Русин почав прориватися до штрафного, а Мегреміч виставив руку. Назарій впав та заробив штрафний, а Мегреміч отримав другу жовту картку й покинув поле! Після цього Кучинський відбив два удари метрів за кілька секунд метрів з 10 – спочатку від Русина, а потім ще й від Циганкова. Через хвилину голкіпер Карпат відбив ще й удар Че Че впритул, на 64-й після обвідного удару Сідклея його врятувала штанга, а через чотири хвилини Циганков зі штрафного влучив у поперечину! На 71-й шикарний шанс втратив Русин, який після фантастичного пасу Калітвінцева на лінію воротарського у падінні пробив у сантиметрах від штанги.

Карпати трималися героїчно. У матчі отримали пошкодження Гуцуляк, Кучинський, Ковтун, на поле навіть виносили ноші. Цей героїзм в останні 10 хвилин дуже допоміг у втриманні переможного результату, адже атакувальний темп киян було зірвано. Допомогав цьому і головний арбітр, який свистів усе підряд і давав купу жовтих. Як би там не було, а Карпати таки добилися свого – фінальний свисток зафіксував перемогу львів'ян з рахунком 0:2!

Таким чином, Карпати здобули другу перемогу в сезоні, набрали вісім очок та піднялися на восьму позицію у турнірній таблиці. Динамо ж залишилось третьому місці, маючи у активі тринадцять очок та відстаючи від Олександрії на три! Правда, у киян є ще гра у запасі проти Маріуполя.

Чемпіонат України 2018/2019, 7-й тур

Динамо – Карпати – 0:2

Голи: Швед, 17, 45+1

Вилучення: Мегреміч, 55 (друга жовта)

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4563 | Додав: adminA | Теги: Карпати у меншості перемогли Динамо, Швед оформив дубль
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Гусін: На Кубок Співдружності їдемо не дурня клеїти
"Локомотив" поки не отримував пропозицій про перехід Алієва
Колліна: В українських арбітрів є невеликі шанси працювати на Євро-2012
"Динамо" та "Металіст" претендують на японця. ВІДЕО
Новачок "Динамо" зіграв за збірну Бразилії
Сьогодні перемога "Інтера" — радість для "Мілану"
Матч Кубка англійської ліги завершився масовими безладами
"Металіст" і "Карпати" оштрафували очками та грошима
Ліга Європи: "Карпати" - "Рейк'явік"
"Інтер" звільнив Рафаеля Бенітеса, повідомляє La Gazzetta dello Sport
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024