Чт, 19-09-2024, 04:13
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:52
Карпати – Динамо: анонс матчу УПЛ

Карпати у рамках 3-го туру УПЛ 2024/25 зіграють з Динамо. Анонс і прогноз букмекерів на матч – в цій новині на "Футбол 24".

Україна
3 тур
Карпати Львів
18:00
Динамо
18:00 17:08:2024
 
Матч Карпати – Динамо відбудеться сьогодні, 17 серпня, на стадіоні Україна у Львові. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом. Дивитися гру онлайн можна у додатку на Setanta Sports, а також на інших провайдерах зі списку UPL.TV. Поєдинок розсудить Віктор Копієвський.

Надійний букмекер FAVBET дав прогноз на матч 3-го туру УПЛ між Карпатами та Динамо. Коефіцієнт на перемогу команди Олександра Шовковського – 1,40. На тріумф львів'ян фахівці дають 9,00.

Карпати повернулися в УПЛ всерйоз і надовго. Клуб ще навесні підписав одного з найдосвідченіших українських шеф-скаутів (Гліба Корнієнка), а потім підібрав одного з найцікавіших спортивних директорів (Андрія Русола).

Їхні взаємовідносини з родиною Маркевичів не склалися, та і футболісти з вболівальниками мали певні претензії – як наслідок, вже влітку замість Мирона Богдановича й Остапа Мироновича взяли одного з найперспективніших молодих тренерів України. Владислав Лупашко в Інгульці побудував об'єктивно найкращу атакувальну команду Першої Ліги.

Посилення львів'ян супроводжувалось потужною трансферною кампанією. До табору Карпат перейшли Очеретько, Мірошніченко, Булеза, Орест Кузик, низка легіонерів тощо. Особливо виділяються Адамюк і Кемкін – перший забиває купу голів головою, а другий став головним голкіперським відкриттям України в попередньому сезоні.

Очікувалось, що з таким підходом Карпати одразу ж увірвуться в битву за єврокубки. Як мінімум. На практиці все пішло складніше – "леви" дивом втримали нічию з Вересом (0:0), а потім розгромили напіврезерв Кривбаса (3:0). Втім, тріумф у 2-му турі слабко співвідносився з рівнем продемонстрованого футболу (хоча прогрес був). Гра "зелено-білих" поки дуже далека від того, що побудував Владислав Лупашко в Інгульці.

Львів'яни поки не можуть похизуватись добре організованим пресингом. Їм відчутно бракує інтенсивності в роботі без м'яча. При володінні ж команда намагається застосовувати позиційні ротації й навіть використовує ідею з "фальшивими" фулбеками – а це навіть для грандів УПЛ є хай-теком – однак футболісти ще не звикли до нових вимог, постійно помиляючись.

Карпати бажають агресивно йти вперед, однак сильно страждають під добре поставленим пресингом і контрпресингом. Прорвати щільний блок "левам" важко. Взагалі, команді бракує зіграності, синхронізованості, а десь і кадрів з необхідними технічними й тактичними навичками. Саме тому ніхто не вірить в успіх львів'ян у протистоянні з Динамо.

Втім, варто не забувати – Владислав Лупашко тільки розпочав роботу з "левами". На реалізацію його ідей потрібен час, однак з кожним новим туром "зелено-білі" повинні додавати. Зрештою, ми робили висновки тільки по двох перших матчах в УПЛ. Не факт, що в третьому команда виглядатиме так само.

Ще одним фактором можливого успіху Карпат є оборона Динамо. Кияни вразливі до неможливості. Будь-яке закидання в бік центрбеків ризикує перетворитись у небезпечний момент, а про гру центрбеків при кросах від суперників годі й говорити. Позиційні помилки в подібних ситуаціях виникають занадто часто – а значить у будь-якого колективу в УПЛ є шанс забити гранду.

Також у підопічних Олександра Шовковського є схильність до втрати якості після 60-ї хвилини. "Біло-сині" різко зменшують кількість атак, віддають ініціативу й дозволяють супернику закріплятись на власній половині. Так було і з Партизаном, і з Вересом, і в першому матчі з Рейнджерс – в другому пощастило із вилученням шотландців.

Словом, у Карпат будуть шанси. Будуть, якщо кияни не зможуть забезпечити комфортну перевагу в рахунку ще до перерви. Атака у Динамо надзвичайно потужна – Олександр Шовковський ефективно застосовує ротації у флангових трикутниках, розкриває Кабаєва як плеймейкера в опорній зоні, використовує короткі передачі при виході з оборони й має хорошу варіативність при просуваннях у центрі. Красиві комбінації з виведеннями на ударну позицію закручують кожні 2-3 хвилини.

З таким футболом "біло-сині" можуть навіть до Ліги чемпіонів заскочити – і вже точно вони гратимуть на груповому етапі Ліги Європи. З іншого боку, кияни мають бути дещо втомленими після переїздів та важкого матчу з Рейнджерс. Інтрига жива, хоча фаворит очевидний.

Кадрова ситуація

Травмовані: Булеза – Дячук, Шепелєв, Михайленко

Дискваліфіковані: –

Орієнтовні склади на матч Карпати – Динамо

Карпати: Кемкін – Полегенько, Бабогло, Адамюк, Мірошніченко – Альварес – Підлепенець, Чачуа, Клименко, Шах – Невес

Динамо: Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Вівчаренко – Бражко – Ярмоленко, Піхальонок, Шапаренко, Кабаєв – Ванат

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 423 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

У 19-му турі не зіграють команди з Ліверпуля
Кан: "Баварія" зобов’язана досягати хоча б мінімального
Адебайор гратиме за "Тоттенхем"
Чемпіонат Англії. "Ньюкасл" - "Ліверпуль" - 3:1. ВІДЕО
Шевченку поки що не вистачає кондицій, каже Лужний
Юрґен Кльоп продовжив контракт з "Борусією"
Ківу: "Шахтар" і "Рома" показують достойний футбол
Результати 1/8 фіналу кубку Іспанії
Кака: Гол - це те, що мені було потрібно
4-ий тур ПЛ: матчі суботи
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024