Пт, 29-03-2024, 14:02
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:22
Як сказав Луческу, ми повинні у Львові довести, що є чемпіонами країни по праву, - Суркіс

На щорічній зустрічі з дітьми, постраждалими від аварії на Чорнобильській АЕС, президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився думками щодо результатів сезону і планів на майбутнє.

У вівторок, 26 квітня, у конференц-залі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського відбулася зустріч динамівців з дітьми, постраждалими від аварії на Чорнобильській АЕС. У зустрічі взяв участь і президент "Динамо" Ігор Суркіс, який в інтерв'ю для клубного сайту поділився враженнями від заходу і сезону.

Про захід

- Ми займаємося благодійністю, оскільки вважаємо, що без дітей немає майбутнього в нашій країні. Сьогодні ми вшановуємо тих героїв, які подарували нам життя. Але їхні діти постраждали, і ми не можемо проходити повз. Ці акції ми будемо проводити, будемо зустрічатися і допомагати, чим можемо.

Про дострокове чемпіонство

- Це завжди приємно. Менше нервів витрачу, менше викурю сигарет, як президент клубу. У наступному році ми будемо ставити ті ж завдання, щоб стати чемпіонами. Ми розмовляли щойно зі Сергієм Станіславовичем. Так, ми розуміємо, що сьогодні не тільки важко футбольним клубам, але і всьому суспільству, і ми повинні це пройти. Ми постараємося це зробити з меншими втратами.

Про шанс для молодих українських футболістів

- Можливо, нам потрібно звернути увагу на українських молодих футболістів, їм зараз надається унікальний шанс заявити про себе на повну силу. Але вони повинні цього хотіти, як свого часу Гармаш, Хачеріді, Ярмоленко, яким Газзаєв дав можливість. А сьогодні цих футболістів хочуть бачити у себе провідні європейські клуби. Ми зараз їх всіляко утримуємо, але ви ж розумієте, що ми не можемо псувати кар'єру ні Ярмоленку, ні Гармашу, ні Хачеріді, ні Драговічу, наприклад. Нам потрібні такі легіонери, як Драговіч. Ми шукаємо, ми будемо намагатися підсилити команду, щоб в Лізі чемпіонів виступити гідно. Але в той же час, хочу підкреслити, що унікальний шанс надається молодим українським хлопцям, і я хотів би, щоб вони це почули і скористалися ним.

Про виступ в Лізі чемпіонів

- Те, що мені сподобалося, це явний прогрес команди. Ми вперше вийшли з найтяжчої групи в Лізі чемпіонів. Звісно, мені хотілося б продовжити далі ця ходу Європою, але є реалії, на той конкретний момент "Манчестер Сіті" виявився сильнішим у якомусь із чотирьох таймів. Але це футбол, і ось цей тайм дав "Ман Сіті" можливість сьогодні грати в півфіналі. Ми поступилися не найслабшій команді.

Про Кубок і майбутній матч з "Шахтарем"

- З приводу вильоту з Кубка України. Звичайно, ми ставимо перед собою максимальні завдання, нам цей матч був просто необхідний (фінальний матч, прим. "Футбол 24") для підтвердження свого рівня. Я думаю, що "Шахтар" буде грати у фіналі і, звісно ж, ми б склали їм пару, тому що офіційні матчі не порівняєш із товариськими. Але я думаю, що у Львові ми побачимо справжню боротьбу, гру чемпіонів проти команди, яка грає у півфіналі Ліги Європи.

Я говорив гравцям, щоб вони не гуляли, не святкували багато, тому що є престиж клубу. Ми програли в першому колі, ми не реваншисти, але постараємося виступити більш вдало, і, як сказав Луческу, довести по праву, що ми є чемпіонами країни. Але це право у нас ніхто не відбере, навіть якщо ми програємо "Шахтарю", вони повинні теж це розуміти і засвоїти. Тому що ми пройшли довгий шлях, в якому пропустили всього 7 м'ячів і 3 з них - від донецького "Шахтаря".

Про динамівську молодь

- Нічого не робиться відразу, Ребров молодий тренер, йому є куди рости, точно так само, як і тим молодим хлопцям, яким ми хочемо надати шанс. Це і Циганков, і Михайличенко, і багато інших хлопців, які в цей непростий час повинні боротися за честь клубу. Відкинути всі непотрібні думки, які є в голові, це бари, дискотеки, дівчата, нікуди це від них не дінеться, але намагатися зробити собі кар'єру.

Про підтримку уболівальників і перфоманс на останньому матчі

- Перш за все, хотілося би подякувати вболівальникам і фанам, особливо за ту підтримку в останньому матчі. Вони знаходять час, щоб підтримувати команду. Робити це цивілізовано, красиво. Я давно не бачив такої підтримки, особливо від нашого фан-сектора. Це просто було шоу, я не знав, куди дивитися - на підтримку фанів чи на поле. Їм величезний уклін і подяка. Я всіх уболівальників вітаю з 15-м чемпіонством "Динамо".

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4839 | Додав: adminA | Теги: Як сказав Луческу, - Суркіс, що є чемпіонами країни по праву, ми повинні у Львові довести
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Севастополь". ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
"Вольфсбург" хоче за трансфер Джеко 45 млн. євро
УЄФА відкрила справи щодо "Жиліни" і "Спартака"
"Реал" має намір придбати Джеррарда
Чемпіонат Англії: "Астон Вілла" - "Ліверпуль" - 3:0. ВІДЕО
Санчес повертається у футбол
Сісе не хоче йти з "Фрайбурга"
Мірослав Клозе не проти переїхати в Рим
Лужний не знає, чи залишиться головним тренером "Динамо"
"Шахтар" розійшовся миром з "Пармою"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024