Пн, 29-04-2024, 11:07
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:10
Іспанія – Україна: передматчева прес-конференція Ротаня – про кадрові втрати, камбек Ваната й бажання вийти у фінал Євроfire

Іспанія – Україна: передматчева прес-конференція Ротаня – про кадрові втрати, камбек Ваната й бажання вийти у фінал Євроfire

Руслан Ротань / фото: УАФ

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань поспілкувався з пресою напередодні матчу проти Іспанії в рамках 1/2 фіналу

Євро-2023.
Євро-2023 (U-21)
1/2 фіналу
Іспанія U-21
22:00
Україна U-21
22:00 05:07:2023
 

Щодо кадрової ситуації, то, ви знаєте, цю гру пропускає дискваліфікований Дмитро Криськів. Ніде не зникла проблема В'юнника з рукою. Втім, завтра ми ще зробимо обстеження, і Богдан, можливо, зможе зіграти.

Хто повезе збірну України на Олімпіаду-2024 – УАФ офіційно затвердила головного тренера

Ми дуже дякуємо, що уболівальники тут підтримують нашу команду. Також вдячні, що в такий важкий час для нашої країни, час війни, ви з нами пліч-о-пліч. Це дуже приємно. Повірте, український народ дуже вдячний усім, хто допомагає нашій країні та нас підтримує. Дякуємо.

Мабуть, найбільшою проблемою зараз для команди є відновлення. У нас було на це лише два дні. Це дуже важливий фактор. Також варто зважати на переліт, переїзд. На це пішов час. Плюс інше місто, трохи інший клімат. У Клужі (де раніше грала молодіжна збірна – прим.) трохи прохолодніше зараз.

Втім, з мотивацією проблем не буде. Хлопці усе розуміють. Ми йдемо крок за кроком. Далі збірна Іспанії – це дуже сильна команда. Ми зустрічалися в групі, але завтра буде зовсім інша гра. На юнацькому рівні Іспанія перемагала всіх, вона виграла усі турніри. Ми це добре знаємо, пам'ятаємо про це. Знаємо силу цієї команди.

Франція – це команда, яка дуже добре пресингує, класно повертає володіння. Вони дуже добре почали матч проти нас, це потрібно відзначити. Вони перекрили середину поля – нам було дуже важко виходити в атаки. В таких умовах дуже важливо використовувати простір. Задоволений, що у нас це вийшло. Після пропущеного гола перебудувалися, і у нас все вийшло.

Ребров виділив головних героїв чвертьфіналу з Францією: "Для вас це не привід зупинитися на досягнутому"

З Ванатом ми розмовляли після матчу з Румунією. Він усе чудово розуміє. Цей момент із вилученням дав йому можливість добре подумати. Такий турнір, а для Владислава він завтра практично лише починається. Це для нього був дуже важливий урок. Ми повинні його підтримати. Ванат шанси отримає.

Ми аналізували першу гру збірної Іспанії. Слід зауважити, що це структурна команда, яка завжди грає першим номером. Усі суперники вивчають і знають її механізми, але всі суперники страждають від цього. На теоретичних заняттях ми на ці моменти вказали хлопцям, але на полі все вирішує індивідуальна майстерність, настрій та характер. Все разом і дає результат.

Думаю, іспанці добре нас вивчили. Ми зустрічаємося не перший раз, тож добре знаємо одне одного. Упевнений, що завтра і наші хлопці, і іспанці будуть віддавати усе, щоб зробити цей крок, про який усі мріють (вийти у фінал – прим.), – сказав Ротань.

Нагадаємо, матч молодіжних збірних Іспанії та України в рамках 1/2 фіналу чемпіонату Європи відбудеться 5 липня у Бухаресті. Стартовий свисток пролунає о 22:00. До слова, ці команди зустрічалися також у груповому етапі. Тоді все завершилося нічиєю з рахунком 2:2.

 

 

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 494 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Реал" нікого не продаватиме
Завершальні матчі четвертого туру ПЛ: потрійний удар "Дніпра" та "Металіста"
Німецька мова заважає Юсефу виступати за "Кельн"
Сем Аллардайс змушений шукати нову роботу - його вигнали з "Блекберна"
Кубок України серед жіночих команд прямує до Харкова
Луческу хоче в 1/8 "Копенгаген" для "Шахтаря", але думає, що попадеться "Інтер", "Рома" або "Мілан"
Товариський матч: Україна - Нідерланди
Тотті хоче "Шахтар" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів - "Рома" не боїться "Гірників".
Новим тренером збірної Японії став іспанець Віктор Фернандес
Мхітарян: "Рома" - теж не подарунок
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024