Сб, 20-04-2024, 10:05
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


10:22
головні новини футболу 29 грудня: Пеле помер, подробиці арешту власника українського клубу, зміна тренера в УПЛ

Помер Пеле

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 29 грудня 2022 року. Смерть Пеле, арешт Жеваго, призначення в Інгульці.

Король відійшов у вічність

Пеле помер. Король футболу роками боровся зі страшною хворобою. Бразилець тривалий час лікувався від хвороби нирок. Проте справжнім ударом став рак товстої кишки. У 2022 році виявили нові пухлини – в легенях, кишківнику та печінці.

Шевченко – про смерть Пеле: "Твій спадок завжди пам'ятатимуть". До вшанування легенди долучилися Кріштіану й Лео. "Спочивай з миром": Роналду та Мессі по-різному вшанували легендарного Пеле. Португалець зазначив, що "одного лише "прощавай" вічному королю Пеле ніколи не буде достатньо, щоб висловити той біль, який охоплює весь світ футболу в цю хвилину". Аргентинець був стриманішим.

Сім'я Пеле попросила Сантос вилучити 10-й номер з обігу. А ось думки керівництва розділились. Меркантильні міркування заважають це зробити, адже №10 залишається справжнім брендом.

Україна

Жеваго попався через сумнівний "ритуал". Журналіст розкрив подоробиці затримання власника полтавського клубу. Бюджет Ворскли скоротиться майже удвічі Бюджет Ворскли скоротиться майже удвічі – арешт Жеваго поховав амбіції полтавців . Арешт мільярдера поховав амбіції полтавців. Жеваго взяли під екстрадиційний арешт у Франції Почесного президента Ворскли Жеваго взяли під екстрадиційний арешт у Франції .

Топ-11 гравців збірної України Топ-11 гравців збірної України всіх часів: версія Футбол 24 з 1992 року. "Футбол 24" створив свою дискусійну версію.

Скільки заробило Динамо за останні роки Скільки заробило Динамо за останні роки – Луческу розкрив суму . Головний тренер київського клубу Мірча Луческу розкрив суму.

Подорожчав на 900%: Мудрик опинився у топі Подорожчав на 900%: Мудрик опинився у топі зірок, які найбільше додали в ціні зірок, які найбільше додали в ціні на порталі Трансфермаркт. "Перемовини з Арсеналом тривають". Палкін пролив світло на розвиток трансферу Мудрика “Перемовини з Арсеналом тривають”: Палкін пролив світло на хід переговорів щодо Мудрика .

"Про звільнення не може бути мови": Луческу відверто пояснив, чому не пішов з Динамо “Про звільнення не може бути мови”: Луческу відверто пояснив, чому не пішов з Динамо і коли піде на пенсію і коли піде на пенсію.

Інгулець офіційно оголосив про призначення Ковальця Інгулець офіційно оголосив про призначення Ковальця на посаду головного тренера на посаду головного тренера.

Світ

Скандальний чемпіон світу обізвав тріумфатора ЧС-2022 лайном і нарвався на дружину Ді Марії Скандальний чемпіон світу обізвав тріумфатора ЧС-2022 лайном і нарвався на дружину його партнера .

Роналду стане гравцем Аль-Насра Роналду стане гравцем Аль-Насра 1 січня – шейхи хочуть переманити ще й зіркового одноклубника Мессі 1 січня – шейхи хочуть переманити ще й Серхіо Рамоса, зіркового одноклубника Мессі.

Мбаппе відповів на знущальне святкування чемпіона світу Мбаппе відповів на знущальне святкування чемпіона світу, який дражнив зіркового форварда , який дражнив зіркового форварда.

 

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4136 | Додав: adminA | Теги: зміна тренера в УПЛ, подробиці арешту власника українськ, головні новини футболу 29 грудня: П
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рінат Ахметов: "Шахтарю" також пропонували вийти з телевізійного пулу
Голкіперські пристрасті у "Баварії" тривають
Міністр спорту Росії: поки буде моя влада, я не допущу об'єднання чемпіонату з українським
Офіційно: Сьоміна відправили у відставку, він їде в Київ
Чемпіонат Іспанії "Сарагоса" – "Реал" – 1:3. ВІДЕОзвіт
Анчелотті розповів про склад на матч
Люнгберг повертається на Туманний Альбіон
Марко Амеліа: Роль запасного в "Мілані" - не для мене
Андрій Ярмоленко отруївся ліками - передозування антибіотиками
Кан: "Баварія" зобов’язана досягати хоча б мінімального
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024