Чт, 28-03-2024, 14:30
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:34
Фоменко: Залишився останній крок
Головний тренер збірної України Микола Фоменко розповів газеті "Команда" про підготовку до матчу з французами.

Про настрій на плей-офф: "Настрій у нас робочий, а тривоги немає. Хвилювання, звичайно, присутнє, але така тренерська доля - завжди переживати за результат. Приїдуть хлопці, зустрінемося, поговоримо, а потім визначимо їх загальний настрій. У будь-якому разі на нас чекають такі матчі, що думати про щось інше, крім путівки на чемпіонат світу, ніхто не буде. Команда виконала велику роботу, залишився останній крок...".

Про виступ українських клубів у єврокубках: "В цілому наші команди виступили достойно. Так, "Шахтарю" потрібна була перемога, і по грі "гірники" її, напевно, заслужили, але десь не вистачило везіння, тому довелося задовольнятися нічиєю. "Дніпро" і "Динамо" взяли по три очки і залишилися задоволені. Тепер ці колективи будуть орієнтуватися на рішення нових завдань у Лізі Європи. Кияни, звичайно, ще не гарантували собі вихід з групи, але я думаю, що вони доведуть справу до логічного завершення. Непогано виглядав у виїзній зустрічі "Чорноморець", який створив багато моментів, але не зміг їх реалізувати. Загалом, думаю, якщо б наш збір стартував одразу після четвертого туру єврокубків, то всі б точно приїхали з хорошим настроєм. Але попереду чергові матчі чемпіонату, і тим командам, які виступали в четвер, вже в неділю доведеться вирішувати непросту задачу. Важко грати через два дні на третій, тому певний фон втоми буде присутній".

Про зростання чемпіонату: "Рівень нашої внутрішньої першості, безумовно, підвищився, хоча поряд з поєдинками з хорошим змістом гри, як і раніше, вистачає й інших матчів. Багато залежить від підбору виконавців. Там, де зібрані хороші футболісти, і гра виглядає привабливіше".

Про вилучення збірників в останніх матчах за клуби: "Це, зрозуміло, нас хвилює. Втім, що сталося, те сталося. Головне, щоб не пішла ланцюгова реакція. Все, що від нас залежить, ми зробимо. На тему дисципліни ми розмовляємо з хлопцями постійно. Такі моменти заважають командним діям і впливають на результат".

Про підготовку до матчів з французами: "Йде звичайний робочий процес. Збирається інформація, обробляється, робляться висновки. Ми спокійно готуємося, хоча і розуміємо, що всі наші попередні здобутки були заради цього. Думаю, хлопці віддають собі звіт в тому, що їм належить зробити. Тут зайві слова не потрібні. Французи практично всі поєдинки проводять на найвищому рівні. За рідкісним винятком. Наша команда повинна показати всі свої сильні якості, і на це вже ми налаштовуємо хлопців. З деякими з них відбулися розмови в телефонному режимі, будемо говорити, надамо гравцям всю необхідну інформацію. Потрібно зіграти на сто відсотків від усіх своїх можливостей. Сподіваюся, так воно і станеться".


Категорія: Національна збірна України | Переглядів: 4931 | Додав: adminA | Теги: Фоменко: Залишився останній крок
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

10-копійчана монета коштувала запорізькому "Металургу" 3000 грн
Аржанов та Польовий уже майже гравці "Арсенала"
"Індепендьєнте" пробилося до фіналу Копа Судамерікана. ВІДЕО
Чемпіонат Англії. "Ньюкасл" - "Ліверпуль" - 3:1. ВІДЕО
Анелька: Я б не залишився у збірній Франції після Мундіалю у ПАР
Петров хоче грати в основі
1/8 фіналу Кубку Іспанії: "Барселона" не змогла обіграти "Атлетік"
"Шахтар" бажає придбати Еммануеля Еменіке
Фостер: Повернувся на пік форми
Матеус - футболіст "Дніпра". Офіційно!
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024