Чт, 28-03-2024, 15:40
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:00
Фанати "Арсеналу" звернулися до Рабіновича

Цей текст - колективна реакція ініціативної групи вболівальників київського "Арсеналу" на ситуацію, що склалася у клубі в цілому, і на останнє інтерв'ю Вадима Рабиновича зокрема.

У цьому відкритому листі ми не тільки висловлюємо своє бачення ситуації, але і пропонуємо можливі шляхи її вирішення. Все це для того, щоб 20 січня 2013 наш улюблений Клуб не припинив своє існування.

Ми - віддані вболівальники футбольного клубу "Арсенал" Київ. Клубу, який веде свою історію з 1925 року і ожив в нинішньому вигляді в 2001 році. Керівництво клубу визнає: програна боротьба за київського вболівальника з грандом, ситуація характеризується як "вболівальницький вакуум". Ситуація з боку виглядає безвихідною, але це не так.

Навіть якщо не враховувати постійну присутність на стадіоні сектора активних вболівальників, можна згадати хоча б весняну частину чемпіонату 2011/12, коли матчі "Арсеналу" збирали до 9 000 глядачів на (новому для нашого клубу) стадіоні "Динамо". Це говорить лише про те, що потенціал залучення київського вболівальника на ігри "Арсеналу" є, але займатися його розвитком потрібно не спорадично, а методично.

У нашому колективі є маркетологи, менеджери і фахівці в галузі PR, які мають пропозиції щодо поліпшення цієї ситуації. Це професіонали, які мають конкретні варіанти вирішення поставлених завдань. Це ті, хто міг би зайнятися трансформацією малоефективної прес-служби клубу в націлений на результат PR-відділ.

За десять років клуб став брендом, який варто розвивати, спираючись на історію, і тим самим, поступово, залучати нових уболівальників. Вже деякий час це робиться власними силами у фанатському середовищі, але наші ресурси не такі великі. У цьому, на жаль, нам завжди не вистачало фінансової підтримки клубу.

Причиною непростої ситуації в Клубі ми бачимо потурання з боку управлінців. Людей, що займають свої посади в структурі клубу, але не живуть футболом, не мають бачення майбутнього і розуміння справжнього. Вирішення цієї проблеми одне - кадрові зміни. Ми, вболівальники "Арсеналу", заявляємо, що готові запропонувати згуртовану команду фахівців, які зможуть вирішити проблеми, які багато років гальмували розвиток клубу. Адміністративній структурі клубу необхідно повне очищення, перезавантаження, зміна всієї парадигми розвитку, а не точкові кадрові перестановки. Тільки люди, що живуть ідеєю клубу та мають ясне уявлення про необхідні кроки для порятунку команди і створення гідного клубу не тільки в масштабах Києва та України, але повноцінного Європейського клубу, зможуть реанімувати "Арсенал".

Для нас важливо зберегти славні традиції київського "Арсеналу", підтримувати своїх клубних вихованців і гравців команди. При цьому для нас є другорядними статусні або рейтингові здобутки в Прем'єр-лізі чи інших змаганнях в разі пониження в класі. Грають у складі команди імениті футболісти, які отримують 50 000 євро, чи юні вихованці школи, - для нас не важливо. Точно так само, як не важливо, в якій лізі ці футболісти досягають успіхів - в Прем'єр-лізі або в чемпіонаті області. Важливо те, що ми будемо віддані їм. "Арсенал" Київ - це щось більше, ніж результати в турнірній таблиці або зоряні гравці. Це команда, яка приносить радість і гордість своєю грою уболівальникам багато років. Також хочемо відзначити, що порятунок клубу шляхом розірвання контрактів з провідними гравцями і залучення до складу молодих "арсенальців" здається нам небезперспектівним. Це - не кінець, це - початок нової історії, своєрідний перезапуск "Арсеналу".

Зняття зі змагань команди, що боролася за місця в Єврокубках - небувалий випадок для українського футболу і удар по іміджу не тільки одного окремо взятого клубу, але і всієї Ліги. Цього не можна допустити. Сподіваємося, що в цьому зацікавлені не тільки ми, але і вся футбольна громадськість України. Ми не допустимо зникнення рідного клубу і будемо боротися за його відродження, якщо доведеться, навіть з аматорського рівня.

Чого ми очікуємо від клубу: ми підтримуємо пропозицію Вадима Зіновійовича оновити менеджмент клубу, який не впорався не тільки з просуванням, але і з щоденною роботою, яскравим свідченням чого став прикрий виліт з Ліги Європи 2012/13.

Ми пропонуємо згуртовану команду однодумців, полум'яних уболівальників нашої Команди, які зможуть виправити ситуацію і організувати роботу Клубу на належному рівні. Кожен з нас - фахівець своєї справи, реалізувався професійно. Роками ми віддавали "Арсеналу" свої серця на трибунах, і зараз готові інвестувати свій час та вміння для того, щоб зробити клуб таким, яким його хочуть бачити всі - київським клубом, пов'язаним з містом і киянами, переможцем і відкритим для всіх, шанованим суперниками і люблячим відданими вболівальниками.

Ми сподіваємося на реакцію Вадима Зіновійовича на нашу пропозицію і готові надати для детального обговорення та втілення:

- Сучасну структуру адміністрування;
- Стратегії позиціонування і просування клубу;
- План дій по залученню вболівальників Київського Клубу;
- Програму побудови партнерських відносин з футбольними клубами та об'єднаннями вболівальників Західної та Східної Європи;
- Програму соціальної відповідальності.

Ми виступаємо із цим зверненням зараз, в цей критичний для клубу момент, тому що ми всі разом перебуваємо перед точкою неповернення. Коли ще, якщо не зараз наш голос має бути почутий? Ми сподіваємося, що це звернення не залишиться без відповіді, як це часто бувало раніше.

Джерело: 
fcakfans.kiev.ua


Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 41008 | Додав: adminA | Теги: Фанати Арсеналу .Рабіновича
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Відеоогляд 17 туру Англійської Прем'єр-ліги. Матчі суботи. ВІДЕОзвіт
На клубному чемпіонаті світу ФІФА визначилися всі півфіналісти
Мессі забив найкращий гол року
Блохін віддав би "Золотий м'яч" Мессі
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Металург" Д. ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Іспанська Прімера. "Барселона" - "Реал Сосьєдад" - 5:0. ВІДЕО
Кварцяний: Буде по 4-5 тренувань на день
ВІДЕО онлайн програми каналу 2+2 ПРО ФУТБОЛ. Ефір за 27.12.2010
Бекхем тренуватиметься разом із "Тоттенхемом"
"Дніпро" націлився на форварда "Браги"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024