Вт, 19-03-2024, 08:39
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:59
Єзерський: Російська преса обманює, але не вся Росія налаштована проти нас

Колишній гравець збірної України Володимир Єзерський в інтерв'ю ТСН закликає українців до єдності та поміркованості.

- Володю, як і де ти стежив за останніми подіями в Україні?

- Для мене це - найтрагічніший період в історії нашої країни! Я не міг повірити що таке може статися! Я співчуваю рідним і близьким загиблих на Майдані! Людей що стоять на Майдані: зі Львова, Луганська, Криму, Севастополя чи Чернігова, переконаний, турбує на сьогодні одне - покращення життя, добробут, порядок! Минула влада цього не зрозуміла. Ця влада - злочинна, бо воювала з власним народом, а ті, хто віддавали подібні накази - мають бути покарані. Я постійно приходив на Майдан, коли був в Україні, спілкувався там із людьми. А впродовж тих кривавих подій був на зборах, за кордоном. Там було багато туристів з Росії і російська преса, звісно, висвітлювала це зовсім інакше. Але москвичі, з якими я спілкувався у готелі, мені зізналися - давно вже не дивляться російські теленовини - лише спорт і програми для своїх дітей. Бо зізнаються - російська влада навіть про Європу розповідає в негативі. А Росію подають виключно як - наймогутнішу і найстабільнішу державу світу! Це думки, які я зібрав після спілкування із простими росіянами, які відпочивали в одному із нами готелі. А це значить - не вся Росія налаштована проти нас.

- Які для себе бачиш виходи з ситуації, що склалася?

- Я хотів би, щоб нова влада зробила висновки з пережитого. Людям набридло погане до них ставлення. Важливо, щоб нові політики звітувалися перед народом і розуміли - наша країна себе образити вже не дозволить. Люди заслуговують жити краще. Хочеться порадити новим політикам, що, приймаючи рішення вони першочергово думали про людей, які стояли за країну і загинули за неї! Найважливіше, щоб політики приймали закони розумом, серцем і на благо країни. Не скрізь в Україні реагують однаково - хочу побажати людям не вірити сепаратистам. А чинна влада має миттю реагувати на заяви сепаратистів і дуже жорстко карати тих, хто цим займається. Ми - потужна, багата країна і якщо правильно нею керувати - всі житимуть в достатку. Я прошу українців - не слухати сепаратистів і приймаючи рішення, керуватися внутрішнім голосом, власними відчуттями! І лише шляхом діалогу вирішувати складні ситуації.

- Ти відчуваєш себе свідком становлення нової України? Відкриваєш для себе її нову?

- Ми повинні об'єднатися і дати зрозуміти новій владі - вона зобов'язана приймати правильні рішення і лише на користь народу. Народ повинен мати за собою право будь-якої миті сказати свою думку, якщо вона суперечитиме діям влади і політиків. Нова влада має нести відповідальність за всі свої дії. Історія вже показала, як би українська влада не збагачувала себе - врешті-решт це закінчується для неї трагічно. Але і люди повинні правильно ставитися до демократії. Демократія - це не означає: "роблю що захочу". Демократія - це закони, яких громадяни мають дотримуватися!

- Хто для тебе ці люди на Майдані?

- Всі люди, що загинули на Майдані і які стоять там зараз - це просто герої! Це - прості люди, молодь. Ті, хто хотів кращого майбутнього. Вони не хотіли вже жити в тій країні, де немає змін вже впродовж 23-х років. Мене приємно здивував їхній патріотизм! Навіть мовне питання зараз має бути - на другому плані. Мене сприймають однаково - розмовляю я українською чи російською. На Заході і Сході - однакові люди! А я хочу звернутися до політиків - не варто приймати поспішних проукраїнських рішень і навпаки. Все повинно робитися поступово, щоб не збурити зайвий раз країну. Наразі потрібно приймати економічні закони, які сьогодні мають вступати в дію, а завтра люди мають розуміти - їм вчасно виплатять зарплатню. Треба якнайшвидше навести лад в силових структурах, щоб люди не боялися виходити на вулицю. Вся Україна має співчувати спільному горю, знаю, що на Майдані є люди з усіх куточків країни. Потрібно об'єднатися і вийти гідно з ситуації що склалался!

- Ти звісно бачив фото, відео маєтків Януковича, Пшонки і решти. Які враження?

- Безліч людей живе за межею бідності, ледве зводять кінці з кінцями, грошей їм вистачає лише на їжу. Так не можна! Ці чиновники повинні понести заслужене покарання. Триматися за владу, через людські жертви, - неприпустимо! Жоден політик, не має права так діяти!

- Що би ти порадив українцям у новій Україні?

- Хочу звернутися до людей. Будуть вибори - Президента України а потім до Верховної Ради. Прошу людей вибирати розумом, вибирати серцем. Щоб не піддавалися на подачки і пропозиції, які їм робитимуть, купуючи їхні голоси за гроші! Це - найголовніше! Останні вибори показали, як обиралася минула влада. Кожна людина зобов'язана нести відповідальність, коли братиме гроші і віддаватиме свій голос за когось, заради власних але тимчасових благ! Ми будемо вибирати не лише своє майбутнє, а й майбутнє своїх дітей, внуків і правнуків. Щоб не повторилися сценарії минулої влади!

- Три побажання новій владі для змін у країні.

- Перше - людям, які стояли і досі стоять на Майдані не варто надмірно тиснути на нову владу. Потрібно просто дати їм працювати на благо країни! Друге - всі українці, які себе вважають українцями в Україні, мають зрозуміти - людські жертви ніколи не призводять до добра і жоден політик їх не вартий. А значить - вони повинні дуже виважено аналізувати і приймати заклики та пропозиції політиків! І третє - побажання нашим керівникам прийняття правильних рішень для виходу з економічної кризи.



Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4996 | Додав: adminA | Теги: Єзерський: Російська преса обманює, але не вся Росія налаштована проти
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Керівництво "Борусії" впевнене у силах Кльопа
"Шахтар" бажає придбати Еммануеля Еменіке
Андрій Шевченко став першим володарем зірки "Патріот футболу України"
Новорічний ролик від гравців "Вільяреалу". ВІДЕО
Суркіс відправить Лужного у відставку. ВІДЕО
Максим Калініченко залишається в "Дніпрі"
Джеко залишається гравцем "Вольфсбурзі"
"Греміо" заплатить "Динамо" 4 млн євро, лише б кияни забрали назад Родріґо
ФУТБОЛЬНЕ ТБ: Пряма трансляція матчу 18 туру Французької Ліги 1: "Марсель (Марсель)" - "Ліон (Ліон)"
"Зоря" вилетіла в Туреччину
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024