Сб, 27-04-2024, 04:11
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:16
Експерт: Донецький "Олімпік" - команда, найбільш залучена в "нечисті" матчі

  Гендиректор провідної компанії Federbet Франческо Баранка, яка займається боротьбою з договірними матчами, розповів про найбільш "підозрілі" команди в УПЛ і дав пораду, як боротись Україні з договірними матчами.

"Перший "дивний" з точки зору ставок матч, помічений нами, це U-21 "Іллічівець" - "Металург Запоріжжя" в грудні. Якщо не помиляюся, в той же день дубль "Карпат" програв "Чорноморцю", і там теж були поставлені дикі, нереальні суми. Після нового року дуже виділявся "Миколаїв". Тобто, спочатку U-19, U-21, потім Перша ліга. Ми прогнозували, що ця послідовність, врешті-решт, прийде до Прем'єр-ліги. Так і вийшло, все логічно. В останніх турах вищого дивізіону були зафіксовані божевільні ставки на "тотал більше" в іграх "Олімпік" - "Металіст" і "Металіст" - "Іллічівець". Ну і, звичайно, "Іллічівець" - "Олімпік". Дуже-дуже підозрілий матч з ненормальним падінням коефіцієнтів. Це більше, ніж просто відчуття.

Наприклад, у матчі "Олімпік" - "Металіст" 17 травня робилося все, щоб отримати потрібний "тотал більше 2.5". Реально все! Те ж стосується гри "Іллічівець" - "Олімпік". За рухом ставок ще до матчу було зрозуміло, що буде "тотал більше 2.5" і переможе перша команда. По ходу матчу вони робили все, щоб так і сталося. Ще й у "Олімпіка" було вилучення.

"Олімпік" ще й гратиме в УПЛ наступний сезон? От мені цікаво, невже президентам таких великих команд, як "Динамо" і "Шахтар" цікаво дивитися на все це? Невже їм потрібен такий футбол? Адже вони побічно можуть бути залучені в величезний скандал! Мені здається, вони повинні розуміти, що репутація чемпіонату в цілому впливає і на репутацію їх команд.

"Олімпік Донецьк" - команда, найбільш залучена в такі дивні матчі. У плані "прогресу", звичайно, в негативному розумінні слова, Україна випередила весь світ.

Це дуже велике шахрайство. Треба з цим боротися. Я чув, що в Україні пишуть новий закон, спрямований саме проти такого виду махінацій. Це правильно. Адже цю проблему можна вирішити тільки введенням кримінальної відповідальності. Якщо ваш парламент прийме закон, це буде перший великий крок. І ще, зрозумійте, я не звинувачую клуб. Я звинувачую гравців.

На один з останніх матчів U-19 "Олімпіка" на Betfair стояло близько 95 тисяч фунтів? Я дивився нарізки ігор їх молодіжних команд. Взагалі, іноді дуже смішно спостерігати за діями захисників і воротаря, що намагаються пропустити гол. Воротарі і центральні захисники - найкращі махінатори.

Що робити Україні з футболом? Найголовніше, не закривати очі і не робити вигляд, що проблеми не існує. Я хочу звернутися до молодих гравців - якщо продовжите цим займатися, воно затягне вас на все життя. А коли правда спливе, люди будуть тицяти в вас пальцями - дивіться, це той футбольний шахрай. Якщо у вас є мрія стати хорошим гравцем, не вбивайте її. Якщо не зупинитеся, далі жити не зможете без цього допінгу. Будете робити це знову, і знову, і знову", - зазначив Баранка.

 

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4856 | Додав: adminA | Теги: Експерт: Донецький Олімпік - команд, найбільш залучена в нечисті матчі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Юрій Сьомін найближчим часом збирається до Англії
"Шахтар" розійшовся миром з "Пармою"
Третій тур ПЛ: огляд матчів п'ятниці
Анчелотті:Модріч - хороший гравець, але нам він не потрібен
Брігі залишиться у "Ромі"
Коломойський: Розглядаємо кандидатури інших наставників - Сьомін, Райкард
Марадона проведе переговори із англійським клубом
Екс-захисник збірної України В'ячеслав Чечер відправився до кінця року в оренду до "Карпат"
Ібрагімовіч: Моурінью кричав на мене
"Шахтар" бажає придбати Еммануеля Еменіке
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024