Чт, 28-03-2024, 19:31
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


23:26
Друзі Шевченка дружньо завершили матч з Легендами Реала, Шеві не дали пробити пенальті Дудеку

Вирішальний матч Турніру чемпіонів у київській фан-зоні фіналу Ліги чемпіонів між Друзями Андрія Шевченка та Легендами Реалу завершився дружньою нічиєю 3:3.

У складі Друзів Шевченка відзначилися Олег Лужний, Андрій Воронін з передачі головного тренера збірної України та Сергій Ребров. За Реал забивав аргентинець Естебан Камб'яссо, Альваро Арбелоа та легендарний хорват Давор Шукер.

Після основного часу матчу не було серії пенальті, тому Шевченко втратив можливість поквитатися з польським воротарем Єжи Дудек, який у 2005 році став каменем спотикання для Шеви у фіналі ЛЧ проти Ліверпуля.

Роналду про матч Реал – Ліверпуль, умову з податковою і родину в Києві: Це може бути моя остання Ліга чемпіонів

У першому півфіналі Друзі Шевченка впевнено переграли Легенд Ліги чемпіонів з рахунком 5:1.

Легендарна динамівська четвірка у складі Шевченка, Реброва, Хацкевича та Лужного за допомогою Вороніна, Левченка, посла жіночого фіналу ЛЧ Андрущак та двох фрістайлерів розібралися з суперниками, за яких грали португальський голкіпер Вітор Байя (якому Шева забив хет-трик у легендарному матчі проти Барселони у 1997 році), француз Марсель Десаї, португалець Деку, іспанець Менд'єта, якому двічі поспіль не підкорилася ЛЧ у складі Валенсії, знаний бомбардир Генрік Ларссон.

Українські легенди грали дуже активно та із завзяттям. У цій грі відзначалися Воронін, Ребров, Шевченко, Левченко та один з фристайлерів. За переможених забив Деку.

У другому півфіналі Легенди Реала розбили Легенд Ліверпуля 9:3. Балканські ветерани Давор Шукер та Предраг Міятовіч, незважаючи на набуту з роками важкість, досі на "ти" з м'ячем. Хорват та чорногорець оформили хет-трики. Двічі забив французький майстер опорної зони Клод Макелеле та ще один точний удар на рахунку Естебана Камб'яссо.

У Ліверпуля двічі відзначився гравець чемпіонського складу 2005 року Луїс Гарсія, який перебуває у чудовій фізичній формі, та один раз чех Патрік Бергер. А ось Стів Макманаман, який пограв за обох фіналістів ЛЧ-2018, та Роббі Фаулер виглядали важкувато, особливо останній.

Проте матч за третє місце Легенди Ліверпуля виграли у Легенд ЛЧ 3:1. Девід Джеймс перекваліфікувався в польового гравця, та погоду робив не він. Луїс Гарсія знову відзначився дублем та ще раз Бергер.

Фінал виявився бойовим. Команди обмінювалися точними ударами. І врешті-решт зійшлися на дружній нічиїй 3:3. Шева дуже хотів забити, але не зміг. А ось Ребров забив третій гол своєї команди точнісіньким фірмовим ударом з середньої дистанції у кут воріт, як у старі-добрі часи.

На воротах у Друзів Шевченка стояв, окрім Тараса Луценка, і Володимир Кличко. Причому здійснив, як мінімум, один яскравий сейв.

Команди подарували гравцям справжню насолоду. Були і фінти, і навіть місцями боротьба та підкати. Легенди Ліги чемпіонів жартували. Наприклад, Роберто Карлос імітував напад на арбітра. Кларенс Зеєдорф взагалі був у чудовому настрої, та, як і за свою кар'єру, зіграв одразу за три команди: Друзів Шевченка, Легенд ЛЧ та Легенд Реала.

Вболівальники отримували насолоду та були достатньо активними. Легендарні гравці подарували їм за це кілька десятків м'ячів, які були вибиті у фан-зону.

Олександр Хацкевич:

"Приємно грати з такими великими гравцями. Це велике свято для міста та для країни. Пограли в останні дні? Так треба готуватися, зараз гравці відпочивають, а тренерам треба тримати форму.

Грати з Лужним та Кличками? Атмосфера чудова, проте треба слідкувати за мовою, можна нарватися (жартує).

Чи могли б наші гравці ще пограти в українському чемпіонаті? Всьому свій час, ми вже своє відіграли, так що нехай грають молоді. Але видно, що всі у чудовій формі. Майстерність нікуди не пропала. Не вистачає рухливості, але тут вона особливо і не потрібна.

У фіналі, думаю, буде бойова гра. Може, навіть, нічия в основний час. А я особисто все-таки більше за Реал".

Сергій Ребров:

"Звичайно, цікаво побачити всіх, спробувати себе в такому форматі. Головне, що подобається людям. Фінал? Впевнений, що буде цікава гра, і обидві команди заслуговують на перемогу в турнірі".

 

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4590 | Додав: adminA | Теги: Друзі Шевченка дружньо завершили ма, Шеві не дали пробити пенальті Дудек
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

6-ий тур Ліги Європи. Результати матчів четверга, 16 грудня
"Динамо" - "Аякс". ВІДЕОЗВІТ
В УЄФА так і не отримали якихось доказів корупції проти України від Марангоса
Голкіперські пристрасті у "Баварії" тривають
"Ньюкасл" витратить 10 мільйонів фунтів на нових гравців
Перше коло: Прикрий старт "Динамо" та інші матчі
Девіч хоче зарплату рівня Тайсона та Хав'єра
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Перемога "Шахтаря" наблизить Україну до Росії
Горан Попов став третім у голосуванні на звання кращого гравця Македонії
Крістальдо в "Металісті" не буде
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024