Пт, 26-04-2024, 06:55
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:46
Динамо з боєм переграло АЗ і вийшло у плей-офф кваліфікації ЛЧ – перемога імені Луческу, Жерсона та Шапаренка

Динамо вибило АЗ (2:0) у битві за вихід до плей-офф кваліфікації ЛЧ 2020/21. Дуель складалася з одного поєдинку. Рахунок і огляд матчу Динамо – АЗ читайте на "Футбол 24".
Ліга чемпіонів
3-й кваліф. раунд
Динамо
2 : 0
АЗ
20:00 15:09:2020
49’
Жерсон Родрігес
86’
Микола Шапаренко
 

Зустріч без глядачів прийняв НСК Олімпійський. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – АЗ на "Футбол 24", стартував о 19:55. Переможець цієї пари зіграє проти Гента, за який виступають 3 гравці збірної України, або віденського Рапіда, які зійдуться в очній дуелі. Раніше Динамо та АЗ зустрічалися лише двічі, причому в рамках Ліги Європи. Обидва рази сильнішими виявилися українці. Після перемоги в Суперкубку України та 4 набраних очок за 2 тури в УПЛ Луческу чекав камбек в ЛЧ, де перед тим він очолював Шахтар.

Агресивніше почали гості. Понад 70% контролю м'яча за АЗ, грубі фоли проти Шапаренка та Супряги в центрі поля, нервові дії динамівців на лівому фланзі оборони, де знову вимушено вийшов Караваєв. Лише одна спроба удару на дві команди за 10 хвилин. Це Буяльський заблокував відчайдушний удар Копмайнерса метрів з 35. А ось на 13-й було вже дуже небезпечно. Подача Гудмундссона з лівого флангу могла завершитися голом, але Вейндал не підлаштувався під удар з меж воротарського. Буяльський жорстко виставив ногу, відпустивши м'яч в атаці. Жовта ніби й заслужена, але раніше ж ізраїльський суддя пробачав аналогічні грубощі гравців АЗ.

Дуже брутально зіграв Жерсон у центрі поля. Тут уже пощастило, що лише жовта. Наступив лідер збірної Люксембургу на ногу супернику. Ну, це вже побоїще, а не футбол. Літають ноги по полю. Жорсткий фол проти динамівця – без жовтої. "Є**ни, ку**а, пед*л", – тотально нецензурний крик Кендзьори чути на весь стадіон. Сидорчук дуже небезпечно грав проти суперника у штрафному. Суддя не призначив пенальті, і це більше схоже на правду. Забиває Боаду після прострілу Гудмундссона. Щастить Динамо, що перед пасом ісландця снаряд повністю вийшов за межі поля. Гол скасовано.

Стенгс просто взяв і порубав Караваєва в центрі поля. За цю "сокирку" перша жовта в пасиві АЗ. Шапаренко, немов у регбі, на лінії штрафного зупинив суперника. Ще трохи і можна було пенальті привезти, але все чітко – показує арбітр. Вкотре гості просять пенальті. Боаду на межі входу до воротарського завчасно підкошував ноги, але в Миколенка та Караваєва вистачило витримки, тож свисток мовчить. Боаду отримує море простору, Забарний відчайдушним ривком змушує пробити дуже невдало. АЗ в рази цікавіший, Динамо просто не існує в атаці, де до Супряги та Буяльського м'яч майже не доводять. Обидва не здійснили і 10 дотиків до круглого за 40 хвилин.

Свій єдиний момент Динамо створило вже на останній секунді основного часу першого тайму. Зате який! Розкішна діагональ Шапаренка на правий фланг. Кендзьора теж класно в темп переводить у центр штрафного, однак Буяльський пробиває прямо в голову Влаара. Повне жахіття команди Луческу до перерви: 1:5 за ударами, хоча фолів втричі більше в суперника. Добре, що і гості не вражають виконавським класом: 1:0 за ударами у площину на користь АЗ.

Стенгс дуже гостро пройшов, але не влучив ударом з-за меж штрафного. У відповідь Київ забив з першого прицільного удару. Караваєв і Шапаренко непогано почали атаку ліворуч, Супряга зачепився за м'яч, але втратив. І тут Буяльський різко зіграв на перехопленні, після чого вчасно віддав на Жерсон – розстріл майже з 11-метрової позначки! Моменти в киян нечисленні, але якісніші. Як же круто зіграв Супряга на 60 хвилині. Взяв на себе ініціативу, на техніці проліз крізь двох суперників і досить хитро підсікав м'яч над воротарем – лише сейв дуже надійного Бізота врятував АЗ!

Дрейф відразу ж після виходу на заміну виграв боротьбу на другому поверсі в Забарного, який дуже чітко грає як для 18-річного захисника, однак удар не найкращої якості вийшов. Перший кутовий Динамо заробило лише на 72 хвилині, невдала подача Де Пени. Вербіч вийшов замість Супряги на 74-й. АЗ знову і знову кричить: "Пенальті!" Суддя не вірить. Це Ідрісі пробив, Де Пена заблокував. Якщо снаряд і влучив у руку, то Карлос, який відвертався в бік воріт, аж ніяк не винен. Буяльський не зміг переграти Бізота у ближньому бою, а потім спиною до воріт з відчаю виконав удар п'ятою, який не мав жодних шансів залетіти. Віталія відразу ж замінив Андрієвський.

Де Пена забарився з рішенням. Можна було через пас розіграти, а вирішив уругваєць пробити здалек – воротар з другої спроби зафіксував круглого. Шапаренка сьогодні лише ціною фолу та відкладеної жовтої зупинити. Арбітр дає продовжити гру. Де Пена розігнав атаку, отримав пас від Вербіча та вистрілив над поперечиною. Андрієвський зіграв на підбиранні в центрі поля. Сидорчук розігнав атаку пасом. Жерсон кинув на хід Кендзьорі. Воротар пролетів, тільки злегка зачепивши круглого, тож Шапаренко головою добивав у порожні ворота. А це вже Бущан парирував у поперечину удар впритул, Забарний незграбно підбив снаряд, але АЗ не влучає навіть з метра.

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4383 | Додав: adminA | Теги: Жерсона та Шапаренка, Динамо з боєм переграло АЗ і вийшло
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Найкращим футболістом України став Євген Коноплянка, а найкращий тренер – Мирон Маркевич
"Металіст" і "Карпати" оштрафували очками та грошима
Голайдо та Галюза залишають "Таврію"
ФУТБОЛЬНЕ ТБ: Пряма трансляція матчу 16 туру Іспанської Прімери: "Реал" (Мадрид) - "Севілья" (Севілья)
"Валенсія" - "Осасуна" - 3:3. ВІДЕОзвіт
Новим наставником "Севастополя", ймовірно, стане екс-тренер "Зеніта"
"Жиліна" оновила динамівський антирекорд ЛЧ зразка 2007 року, пропустивши 19 голів
Друге коло: Прем’єрна перемога "Динамо" та інші результати
Мартін Демікеліс по-дружньому попрощався з Ван Ґаалем
Дати початку матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024