Сб, 20-04-2024, 16:12
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:02
Динамо втратило очки з Десною вдома – перша невдача Луческу перед стартом в ЛЧ

Динамо і Десна розійшлися миром (0:0) у центральній грі 2 туру чемпіонату України. Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".
Україна
2 тур
Динамо
0 : 0
Десна
19:00 11:09:2020
 

Луческу планував виконати роботу над помилками минулого. Десна виграла 2 з останніх 3 поєдинків проти Динамо в Києві (1 товариський, перша неофіційна поразка румунського тренера), не програвши жодного. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Десна на "Футбол 24", стартував о 19:00. У першому турі обидві команди здобули впевнені перемоги. Кияни розгромили Олімпік, чернігівці били Зорю.

Динамо – Десна: онлайн-трансляція матчу УПЛ

Два перші удари команд прийшли після атак лівим флангом. Де Пена подавав, Супряга пробивав головою з відхиленням, але було складно, тому не дуже прицільно. Моменти Десни виявилися гострішими. Дуже схожі атаки з провалами Тимчика і Кендзьори. Один давав прийняти і прострілити, другий – пробити з центральної зони. В першому випадку на 12-й Калітвінцев мінімально схибив, а за хвилину-дві Будківський поцілив у стійку з розстрільної дистанції. Тамм привіз шанс для динамівців. Супряга викотив під удар, однак Шапаренко пробив дуже далеко від мети.

Супряга виграв силову боротьбу в Гітченка, отримав простір праворуч, а ось фланговий крос не вдався – лише кутовий, якими Десну загалом не залякати. А це вже Тимчик відповідає люб'язністю на привіз Тамма. Епізод завершився ударом Будківського, якого прогавив Миколенко. Пощастило киянам, що дуже погано пробив Пилип з кількох метрів тоді, коли вже ніхто не встигав рятувати. Вимушена заміна на 36-й хвилині. Тимчик відчув проблеми зі стегном. Забарний вийшов у центр, тож Кендзьора перейшов на більш звичний правий фланг.

Пропустить через 15

Дуже слабко виглядало Динамо аж до кінця першого тайму і серії стандартів. Жодного удару в площину воріт Паста, надто часті помилки Циганкова в передачах, відсутність простору і великі проблеми з креативом. І тут на 41-й вибухає Де Пена. Спочатку ледь не закрутив з флангу, воротар в останній момент вибив на кутовий. Після розіграшу з Шапаренком Карлос подав – Кендзьора знищив Гітченка в повітрі, але стійка і подальша реакція Коноплі завадили забити. Згодом після класної подачі Циганкова зі штрафного гості зрізали у свої ворота – сейв Паста в ту ж праву стійку. А ще за декілька секунд хитра подача Віктора на лінію штрафного і постріл Де Пени, який ледь не зніс хрестовину.

Миколенко ледь не привіз момент, невдало вибивши м'яч, Бущан вибіг далеко з воріт і підстрахував. Супряга після пасу Буяльського виводив на удар Циганкова – Паст на місці. Друга хвиля атаки, подача Кендзьори, і Віталій уже в ролі форварда замикає, зовсім поруч зі стійкою. Тамм рукою вибив м'яч у своєму штрафному. Хоч естонський захисник і не бачив, куди влучає снаряд, фактично це дуже схоже було на пенальті. Буяльський біжить за суддею, вказуючи на руку, однак в нас тепер VAR лише в якомусь фантастичному режимі офлайн працює – не питайте, навіщо.

Жерсон замінив Циганкова, Вербіч – Караваєва. Подвійна заміна від Луческу на 64-й. Схоже, Карлос тепер гратиме лівого захисника. Щось пояснював йому та Шапаренку Вербіч, який повернувся після травми. Подвійна заміна і від Рябоконя. Єрмаков і Гуцуляк замість Філіппова і Картушова. Буяльський знову і знову пробиває головою, цього разу лише в зовнішню сітку. Буяльський ще раз головою після подачі Де Пени, без проблем для воротаря Десни. І знову Віталій на вістрі, замикав закидання Шапаренка, але не вистачило сили удару.

Класна стіночка Буяльського і Вербіча у штрафному – Паст встигає перекрити кут обстрілу. Мірча Луческу вперше не виграв офіційний матч на чолі Динамо. Закономірна нічия, за якою Десна і приїхала в Київ.

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4583 | Додав: adminA | Теги: Динамо втратило очки з Десною вдома
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рінат Ахметов: "Шахтарю" також пропонували вийти з телевізійного пулу
Флетчер зрівняється із партнерами за зарплатою
Офіційно: Жажа перейшов в "Трабзонспор"
ПЛ, 6-й тур: "Арсенал" Київ - "Волинь" Луцьк
"Спартак" можуть вигнати з Ліги Європи
Огляд 17 туру Чемпіонат Німеччини. Результати матчів Бундесліги за суботу 18.12.2010. ВІДЕО
Шевченку поки що не вистачає кондицій, каже Лужний
"Карпати" дозаявили Сергія Кузнецова
"Дніпро" Дніпропетровськ - "Металіст" Харків. ВІДЕОЗВІТ
Сьомін сформував тренерський штаб
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024