Пт, 29-03-2024, 12:15
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:25
Динамо в меншості не обіграло Маріуполь в матчі УПЛ – команда Луческу обірвала розкішні серії

Динамо в меншості не обіграло Маріуполь в матчі УПЛ – команда Луческу обірвала розкішні серії

Динамо і Маріуполь розійшлися миром (0:0) у 25 турі чемпіонату України 2020/21. Рахунок і звіт матчу – на "Футбол 24".

Україна
25 тур
Динамо
0 : 0
Маріуполь
14:00 05:05:2021
51’
Карлос Де Пена
 

Абсолютно найкраща команда УПЛ (9 перемог і одна нічия за 10 турів, дострокове чемпіонство) проти клубу, в якого друга найгірша ігрова форма за цей період (лише 6 набраних очок з 30 можливих). Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Маріуполь на "Футбол 24", стартував о 14:00. Теоретично підопічним Остапа Маркевича загрожував навіть виліт, хоча 4 очки переваги над останнім місцем давали досить комфортний відрив. Кияни 7 разів поспіль били Маріуполь, а вдома тільки двічі втрачали з ними очки, не програвши жодного разу. Утім, ця гра завжди має принциповий характер, враховуючи велику кількість орендованих гравців Шахтаря у складі азовців та минулі скандальні протистояння.

Динамо – Маріуполь: онлайн-трансляція матчу УПЛ

Сумбурний старт киян. На 2 хвилині Бойко невдало вибив під пресингом, номінальні гості швидко знайшли Бондаренка на вбивчій позиції, але сам же голкіпер Динамо ефектно виправився. Непогано перехоплюють біля чужих воріт і Сидорчук з партнерами, а ось до ударів не вдається довести справу. На 9 хвилині перша спроба чемпіонів. Циганков приклався зі штрафного – надто далеко від воріт, надто оптимістичний намір. Тимчик також б'є здалеку, Гальчук на місці. Пробили азовці кілька ліній пресингу динамівців, отримали простір у центрі поля і відразу ж закинули у штрафний. Там Топалов класно пробивав у дальню дев'ятку – Бойко знову потягнув.

Бєсєдін технічно грає в обіграші, часто дістається по ногах Артему. Після не дуже вдалого прострілу Тимчика Чоботенко віддав прямо на ногу Миколенку – забракло сантиметрів для влучання в дальній нижній. Топалов красиво п'ятою віддав на Бондаренка, а ось викликаний у національну збірну України хавбек Шахтаря останнім пасом розчарував. І знову відзначаємо, як легко через пас Маріуполь проходить зі своєї половини на чужу. Нарешті в гарному темпі розгойдали підопічні Луческу оборону суперника в кілька пасів. Тимчик прострілив, Циганков поборовся у воротарському, а Танковський на межі фолу вибив м'яч з-під ноги Де Пени, який готувався розстрілювати на дальній стійці. Без пенальті, і це справедливо.

Часті сцени сьогодні на стадіоні імені Бойка: кияни гасять спроби номінальних гостей вийти від свого штрафного через пас, йде перехоплення, але таким контрвипадам не вистачає одного – останнього пасу на партнерів, які перспективно відкриваються. Загострює наприкінці першого тайму Де Пена. Бєсєдін змарнував класний пас на хід, але заробив стандарт. Після розіграшу кутового Попов пробив вище воріт. За ударами 6:4 на користь Динамо, але в Маріуполя кращий приціл (3:1). Команда Маркевича цілком могла і вести в рахунку, а достроковий чемпіон і близько не увімкнув свої потужності на повну.

І після перерви активніше починають борці за виживання. Попов у відчайдушному ривку не дав супернику пробити з кількох метрів. Справедливі претензії Дениса. Непогана атака у 3 ходи, трохи випадкове скидання Шапаренка головою під удар Бєсєдіну – Гальчук надійний в ближньому куті. Де Пена стрибнув у ноги опоненту. Друга жовта і вилучення вже на 52 хвилині.

Шапаренко подав зі стандарту, Забарний головою в падінні блискуче замикав, але воротар потягнув у не менш красивому стрибку. Нові серії навісів та ударів динамівців. Таке враження, що це Маріуполь почав грати в меншості. Дуже вже глибоко сідає команда Маркевича, який ще й заміни робить насамперед на укріплення оборони. Караваєв і Кендзьора на 64 хвилині міняють Циганкова та Тимчика. Правий фланг Динамо – одне велике розчарування сьогодні. Віце-капітан віддаляється від звання найкращого бомбардира сезону.

Непотрібна агресія лише у плані фолів, Буяльський також отримує жовту. А ось в атаці, навпаки, все дуже мляво. Бажання і належної концентрації вистачило лише на один матч з Ворсклою після здобуття чемпіонства? Гармаш і Жерсон замінили Буяльського та Бєсєдіна на 75-й, Луческу відмовляється переривати свою переможну серію на 10 матчі УПЛ. Агресивний пресинг дає плоди, Сидорчук підхоплює снаряд і стріляє метрів з 25 – Гальчук не без проблем парирував.

Якось надто наосліп подають Миколенко, Жерсон і компанія. Мало осмисленості в останні хвилини матчу. Лєднєв замість Шапаренка на 86 хвилині, але за цей час кияни не вразили гостротою. Вперше за 10 турів Динамо не змогло перемогти. Обірвалася також забивна серія, яка тривала 15 матчів (39 голів). Маріуполь продовжив безвиграшну серію до 5 ігор, але навряд чи сумує через це – прописку в еліті збережено на 99%.

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4356 | Додав: adminA | Теги: Динамо в меншості не обіграло Маріу
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Перша ліга третій тур. "Олександрія" не знає втрат
Кононов: "Карпатам" потрібно підсилюватися
"Динамо" громить на виїзді БАТЕ і забезпечує собі вихід у плей-оф Ліги Європи. ВІДЕО
Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
Мессі забив найкращий гол року
"Арсенал" пропонує "Металісту" 2,5 млн євро за Дениса Олійника
"Рома" хоче придбати Валона Бехрамі
"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки" - Блаттер
Маркевич залишає збірну України з футболу через конфлікт "Металіста" і ФФУ
Несмачний хоче залишитись в "Динамо"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024