Сб, 20-04-2024, 11:41
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


14:16
Динамо та Янг Бойз зіграли матч на 3 результати – великий камбек основи, сейви Нещерета, втрачені шанси Ваната і Ко

Янг Бойз – Динамо: результат і огляд матчу 05 07 2022
 

Янг Бойз та Динамо розійшлися миром (0:0) у черговій благодійній грі, з допомогою якої кияни готуються до кваліфікації ЛЧ і збирають гроші на підтримку України. Рахунок і огляд матчу – на "Футбол 24".

Товариські матчі
Янг Бойз
0 : 0
Динамо
19:30 05:07:2022
 
Товариський матч 5 липня 2022 року

Янг Бойз – Динамо – 0:0

Динамо: Бущан (Нещерет, 46) – Кендзьора (Тимчик, 58), Забарний (Боль, 78), Попов (Сирота, 74), Караваєв (Дубінчак, 62) – Сидорчук (Андрієвський, 62), Шапаренко (Шепелєв, 62) – Циганков (Антюх, 76), Буяльський (Гармаш, 73), Вербіч (Ванат, 58) – Бєсєдін (Супряга, 73)

Після трьох контрольних поєдинків, у яких Луческу перевірив резервістів і головних талантів молодіжки, настав час великого камбеку. Вперше після оренд на полі з'явилися легіонери Вербіч і Кендзьора. Також повернулися 7 гравців збірної України, які отримали додаткові дні відпустки. Сильніший і опонент Динамо Сьйон – Динамо: матч останнього шансу, несподівана роль Гармаша, прикра травма і перша перемога на шляху до ЛЧ . Янг Бойз, який також випустив практично всіх найсильнішими, стабільно в останні роки виступав на груповому етапі Ліги чемпіонів. Цього літа на зборах "бджоли", які починають офіційний сезон дещо раніше, по 2 рази перемагали і грали внічию.

Серія нервових втрат на рівному місці у киян з початку зустрічі. Янг Бойз навіть у штрафний прорвався, але там Забарний підчистив. Попов на дальній стійці ефектно зняв м'яч з голови суперника. Без ударів у стартові 10 хвилин, але швейцарці мають гостріші підходи до моментів. Караваєв і Вербіч стрімко розігнали атаку після вкидання Бущана з рук. Сидорчук перевів на протилежний фланг, але у Бєсєдіна не вийшов удар після накидання з правого краю. Так само заблокували і дві спроби швейцарців у наступній атаці.

Ціла серія кутових бернців. Кілька небезпечних ударів головою, не вистачає влучності. Буяльський обігрався з Кендзьорою і пробив з гострого кута. Перший серйозний момент Динамо на 26 хвилині. Бущан парирував удар Фаснахта з другого поверху, а на 29-й відвів справжню загрозу. Це Канга спокійно отримав пас з лівого флангу і в дотик підступно пробив під стійку. Класну атаку віялом з правого флангу на лівий провели динамівці. Вербіч віддавав під удар, а Караваєв перекинув не лише голкіпера, а й ворота.

Ще одна спроба загострити праворуч з переведенням у центр, а там слабкий удар блокують швейцарці. Ось і хист Шапаренка у тиску на суперника проявився. Микола після пресингу Бєсєдіна і ще одного партнера змусив помилитися суперника. Десятка Динамо уже проходив до воріт, але його скосив голкіпер. Небезпечений стандарт змарнував ударом у стінку Шапаренко. Циганков праворуч завершував стіночку із Сидорчуком, однак знову гострий кут і споєчасна реакція воротаря. Кілька подач поспіль від швейцарців з обох флангів, підсумковий удар головою не став проблемою для Бущана.

Знову перехоплює Шапаренко. Після обіграшу з Бєсєдіним Микола м'яко накидав у напрямку Буяльського, капітан суперника Лустенбергер ледь не зрізав у власні ворота. Після кутового Сидорчук сказав останнє слово до перерви непоганим ударом з-за меж штрафного. Київ перехопив ініціативу наприкінці першого тайму, коли змусив суперника панікувати під добротним пресингом. Однак насторожує, наскільки легко і часто Янг Бойз у перші хвилин 30 заходив у штрафний Бущана.

Друга половина почалась ефектно розіграною атакою швейцарців. Після пасу п'ятою Нсаме вивели на побачення з Нещеретом, який потягнув удар, хоча судді й так зафіксували офсайд. Забарний заробив небезпечний штрафний на свої ворота. Силу пострілу метрів з 20 вгамував блок. Проходить стіночка і удар безпосередньо у володіннях Нещерета, не встигають динамівці накривати. Не дуже вдало Руслан вийшов з воріт після кутового, але сам же виправив ситуацію, самовіддано кинувшись під удар.

Комбінують коротким пасом кияни у чужому штрафному, а до рішучіших дій все не доходить. Циганков вирішив згадати власний почерк і пробити з лівої після зміщення в центр, дуже невлучно. Як же потужно тисне Київ після серії замін. Ванат блискуче підхопив снаряд і втік до воріт. А ось з ударом не склалося, прямо в кіпера. Циганков починає нову хвилю атаки, Андрієвський завершує ударом з льоту – і тут приціл збитий. Попов привіз момент, вдавшись до необдуманого обіграшу перед штрафним. Нещерет виручив, залишившись сам на сам.

Боль розкішним дальнім пасом вивів Тимчика у штрафний, Ванат замикав простріл, але у падінні з кількох метрів не видав удар, яий міг стати результативним. Нещерет потягнув потужний дальній постріл після невиправданої втрати Антюха перед своїм штрафним. Ефектний сейв молодого голкіпера на 89 хвилині. На фініші Супряга загубив перспективну контру невдалим пасом. А суперник, опинившись на 10 метрах від воріт послизнувся і втратив нагоду. Доволі символічний обмін моментами, які сьогодні обидві команди лише тринькали. Наступний матч Динамо зіграє проти Люцерна у суботу, 9 липня. Початок – о 19:0

Тарас Котів

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4186 | Додав: adminA | Теги: втрачені шанси Ваната і Ко, сейви Нещерета, Динамо та Янг Бойз зіграли матч на
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Тоттенхем" - "Челсі" - 1:1. ВІДЕО
"Шальке" - "Ліон" - 3:0. ВІДЕО
Кубок України. "Динамо" у півфіналі зіграє з "Арсеналом", "Шахтар" з "Дніпром". ВІДЕО
Андрій Воронін може продовжити свою кар'єру в Україні
Дідьє Дрогба: Калу любить "Челсі" та уболівальників
Стартовий тур другої ліги: юні "моряки" розгромили "Десну". Огляд всіх матчів
"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1: Красива перемога Красіча. ВІДЕО
Завершальні матчі четвертого туру ПЛ: потрійний удар "Дніпра" та "Металіста"
ПЛ, 6-й тур: "Арсенал" Київ - "Волинь" Луцьк
Україна програла стартовий матч меморіалу Лобановського
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024