Вт, 16-04-2024, 23:41
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:23
"Динамо" - "Севастополь" - 2:0. ВІДЕО

Сьогодні у Києві завершилася програма 3-го туру УПЛ. Команда Олега Блохіна виконала обов'язкову програму - взяти 3 очки у битві з хлопцями іншого Олега - Кононова.

На цьому тижні "динамівців" спіткали дві новини, мов у тому анекдоті - одна погана, інша хороша. Почнемо з тої, яка стурбувала футбольну Україну. Основний півзахисник збірної України Дениc Гармаш на тренуванні отримав пошкодження, вибув до двох місяців і може пропустити найближчі матчі відбору на ЧС-2014. У зв'язку з травмою опорника, який провів дві стартові зустрічі нового сезону в основі, у "Динамо" може постати проблема ліміту на легіонерів. Наразі 4-х українців назбирують легко - Коваль, Хачеріді, Селін, Ярмоленко, Гусєв виходили зі стартових хвилин у матчі проти "Говерли". Але якщо київські новобранці Ленс та Тремулінас витіснять Селіна та Гусєва з основи, може бути сутужно.

Інша новина зі стану "Динамо" - підписали нарешті центрального захисника, Александара Драговіча із "Базеля". Австрієць, щоправда, поки лише збирає речі і в бою проти "Севастополя" допомогти команд Блохіна не зможе. А ось до Класіко  із "Шахтарем" у разі чого буде готовий.

У "Севастополі" налаштовуються на всі команди УПЛ - дебютанти є дебютанти. Однак зрозуміло, що двобій з "Динамо" був особливо принциповий, зокрема, для низки гравців, що немало пограли у складі донецького "Шахтаря", як ось капітана гостей Маріуша Лєвандовскі. Польський легіонер пообіцяв віддати усі сили для здобуття позитивного результату. Але...

Цього вечора у складі киян був свій моторчик, на який не знайшлося противаги у гостей з українських морей. Бенуа Тремулінас одразу вийшов зі старту так, ніби він у цій команді уже років 2, а попередні ігри просто пропустив. Зо десять блискучих швидкіснихй рейдів в атаці - і це лівий захисник! Усе те, чого бракувало в плані загострення гри в Селіна, ми побачили у гравця збірної Франції. Блохін від гріха подалі замінив Тремулінаса усередині другої половині - все ж до матчу з "Шахтарем" всього нічого, рівно тиждень. Саме французький латераль і допоміг забити Аруні. Перший гол сезону, до якого не причетний Мбокані, вина цілком і повністю Лукмана. Тремулінас легенько викотив йому в центр, а нігерієць без роздумів запустив торпеду - м'яч по дузі пірнув у сітку, воротаря гостей рука не підніметься звинувачувати.

Минуло лише 5 хвилин по перерві, як Мбокані розправився після передачі Беланда з трьома захисниками і переграв Литовку метрів з 7-ми. Дьємерсі забиває четвертий гол у сезоні за 3 тури, жодного вікенду без влучання конголезця поки не було в першості України. Згодом Мбокані поступився місцем на полі Ідейє, який запам'ятався лише двома епізодами, в яких програв боротьбу. Загроз воротам "Севастополя" поменшало, натомість хлопці Кононова могли кілька разів скорочувати розрив - добре діяв Максим Коваль або підводив приціл.

Не можна сказати, що у складі "Динамо" перед Класичним з "Шахтарем" всі провели рівний матч. Не найкраще себе почували нині на полі лідери минулого сезону Велозу та Ярмоленко. З іншого боку напрочуд ефективно заграли новачки. Беланда та Тремулінас записали собі в актив перші гольові паси, Ленсу вдалось підтримувати Бенуа на лівому фланзі і лише трохи забракло, аби відзначитись. Схоже, у Донецьку, 4-го серпня буде дуже спекотна і рівна битва.

"Динамо" - "Севастополь". 2:0 (1:0)

Голи: Аруна 15, Мбокані, 50

Попередження: Фарлей, 70, Карноза, 74

"Динамо": Максим Коваль - Сілва, Хачеріді, Селін, Тремулінас (Віда, 71) - Аруна, Велозу - Ярмоленко (Гусєв, 59), Беланда, Ленс - Мбокані (Ідейє, 66)

"Севастополь": Литовка - Міколюнас, Чижов, Симоненко, Неплях - Лєвандовскі, Фарлей - Карноза, Кожанов (Караваєв, 75) - Ковпак (Володимир Коваль, 82), Кузнєцов (Жабокрицький, 67)



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4862 | Додав: adminA | Теги: Динамо - Севастополь - 2:0. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

ФУТБОЛЬНЕ ТБ: Пряма трансляція матчу 16 туру Іспанської Прімери: "Реал" (Мадрид) - "Севілья" (Севілья)
Іспанська Прімера. "Хетафе" в меншості здолав "Вільяреал". ВІДЕО
"Греміо" заплатить "Динамо" 4 млн євро, лише б кияни забрали назад Родріґо
Товариський матч: Україна - Нідерланди. ВІДЕОЗВІТ
Кахріман близький до переходу в "Таврію"
Капаррос сміється над Алвесом. ВІДЕО
Капелло не бачить місця для Бекхема в збірній Англії
Найкращим футболістом України став Євген Коноплянка, а найкращий тренер – Мирон Маркевич
Ігнатьєв допомагатиме Сьоміну в Києві
Гравці Серії А погрожують страйком
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024