Вт, 16-04-2024, 20:48
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:32
Динамо розгромило Десну, перервавши шестиматчеву безпереможну серію

Матч 9-го туру УПЛ між Динамо те Десною завершився повним розгромом гостей із Чернігова.

Динамо значно активніше проводило перший тайм, не давши чернігівцям жодного реального шансу відзначитись у своїх воротах. Десна намагалася збивати атакувальний темп великою кількістю єдиноборств, караючи киян за обрізки, однак максимум, який вони витиснули з цієї тактики – це пара заблокованих ударів та розсічена брова Циганкова. Віктор відповідав на грубість якістю футболу, маючи декілька прекрасних моментів: так, 27-й хвилині він промахнувся з кількох метрів після невдалого виносу м'яча Фаворовим. Класний епізод трапився у киян на 31-й хвилині, коли Вербіч отримав передачу у вільну зону в штрафному й пробив низом – Паст парирував прямо на Буяльського, але той не зміг добити, пише http://football.kr.ua/.

Циганкову розсікли брову в матчі з Десною

Динамо взагалі дуже багато подавало й приділяло увагу стандартам – і це приносило успіх. Протягом всього тайму різні футболісти Динамо так чи інакше створювали гостроту своїми замиканнями. Наприкінці тайму стало особливо гаряче: Морозюк ударами головою двічі завершував подачу на дальній кут, а на 44-й хвилині пробив зі штрафного під ближню штангу – Паст врятував Десну. Зрештою, гол прийшов саме після подачі: динамівці на 45-й хвилині заробили штрафний, Циганков подав, а Бурда потужним ударом головою у дев'ятку замкнув – 1:0.

Старт другого тайму подарував надію на екшн. Так, на 49-й хвилині Вербіч прострілив з правого флангу, і м'яч рикошетом від Браткова ледь не влетів у ворота – Паст парирував. Тут же Десна відповіла супермоментом: атака лівим флангом завершилась прострілом, який ударом з кількох метрів завершив Безбородько – штанга врятувала Динамо! На жаль, дуже швидко Десна здулася й віддала ініцативу, а кияни почали клепати удар за ударом: на 55-й Циганков пробив метрів з 11-ти під дальню штангу (Паст парирував), на 57-й влучив у штангу Сидорчук, на 62-й постріл Вербіча голкіпер взяв лише з другої спроби.

Динамо – Десна: онлайн-відеотрансляція матчу – як це було

Зрештою, Десна посипалася. На 67-й хвилині Циганков увійшов у штрафний з лівого краю, протягнувши м'яч майже до самої межі поля, та прострілив вздовж воріт – Морозюк поборовся за м'яч, і той при метушні відскочив до Вербіча, який забив у пусті. 2:0! На 74-й же кияни влаштували у штрафному Десни тир: Кендзьора пробив у ближній кут, Буяльський добивав після його сейву, а потім Кендзьора з відскоку таки влучив у дальній кут – 3:0. На 87-й Циганков пройшов до штрафного, віддав Вербічу, а той продовжив на Віктора красивим пасом п'яткою. Віктору залишалося лише забити четвертий, що той і зробив.

Таким чином, Динамо розгромило Десну, перервавши жахливу шестиматчеву безпереможну серію. Кияни набрали сімнадцять очок та піднялися на другу сходинку у турнірній таблиці, обійшовши Олександрію. Десна з десятьма очками знаходиться на сьомій позиції.

Чемпіонат України 2018/2019, 9-й тур

Динамо – Десна – 4:0

Голи: Бурда, 45, Вербіч, 67, Кендзьора, 74, Циганков, 87

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4730 | Додав: adminA | Теги: перервавши шестиматчеву безпереможн, Динамо розгромило Десну
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Бєланов: "Золотий м’яч" отримає Хаві
Голайдо перейшов до донецького "Металурга"
Блохін віддав би "Золотий м'яч" Мессі
10-копійчана монета коштувала запорізькому "Металургу" 3000 грн
"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1: Красива перемога Красіча. ВІДЕО
"Тоттенхем" - "Челсі" - 1:1. Напружена і заслужена нічия. ВІДЕО
"Манчестер Юнайтед" - "Арсенал" - 1:0. ВІДЕОзвіт
Результати жеребкування чвертьфіналу кубку Німеччини
Анчелотті розповів про склад на матч
"Металісту" потрібні топ-гравці, ми за ціною не постоїмо" - Ярославський
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024