Чт, 25-04-2024, 23:06
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:57
Динамо розбило Львів і повернуло собі лідерство в УПЛ

Динамо розбило Львів і повернуло собі лідерство в УПЛ – майстер-клас від Гармаша для Супряги і режим економії перед ЛЧ

Львів – Динамо: рахунок і огляд матчу УПЛ 16 10 2021

Динамо на виїзді зустрічалося зі Львовом у 11-му турі Прем'єр-ліги (1:4). Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Україна
11 тур
Львів
1 : 4
Динамо
17:00 16:10:2021
36’
Фране Чір'як
 
Віталій Буяльський
38’
Віктор Циганков
45+1’
Денис Гармаш
58’
Денис Гармаш
84’

Матч Львів – Динамо стартував о 17:00. Динамо набрало 26 очок після 10-ти турів – стільки ж у Шахтаря, який обійшов команду Луческу завдяки більшій кількості забитих голів, але зіграв свій матч 11-го туру ще у п'ятницю. "Гірники" легко розтрощили луганську Зорю з рахунком 6:1 і вирвалися в лідери чемпіонату. Львів з 6-ма пунктами йшов 13-м.

Цей матч був останнім для "біло-синіх" перед дуеллю з Барселоною в Лізі чемпіонів. Вже 20 жовтня каталонці приймуть Динамо на Камп Ноу в рамках третього туру.

Львів – Динамо: онлайн-трансляція матчу УПЛ – генеральна репетиція перед Барселоною

Мірча Луческу дав відпочити кільком важливим виконавцям – у запасі залишилися Микола Шапаренко, Сергій Сидорчук та Ілля Забарний. Натомість свій шанс отримали Владислав Супряга, Володимир Шепелєв та Олександр Андрієвський, які вийшли на поле Арени Львів з перших хвилин.

На 6-й хвилині Динамо створило вбивчий момент. Костик парирував удар Де Пени головою (!), а Супряга не влучив у порожній кут з меж воротарського. Цей момент був найнебезпечнішим до 16-ї хвилини, коли Де Пена з ходу закрутив шведою в дальню дев'ятку з кута штрафного. Трохи вище! Андрієвський класно знайшов Буяльського розрізним пасом – лише кутовий. Захопили перевагу підопічні Луческу, зробивши ставку на швидкий гол, але підопічні Олега Дулуба вистояли, хоч і не думали про атаку.

Супряга впав у штрафному львів'ян – Катерина Монзуль проігнорувала цей епізод і не призначила пенальті. Справедливо – Брікнер спершу вибив м'яч, а тоді на його ногу вже налетів форвард Динамо. До 27-ї хвилини кияни подали вже 4 кутових проти жодного в суперника, але жоден стандарт до гостроти біля воріт Костика не приніс.

Катерина Монзуль пішла дивитися VAR після того, як Миколенко зачепив м'яч рукою в боротьбі з Брікнером. Позаяк епізод був у штрафному майданчику, то Львів отримав право на пенальті. До м'яча підійшов Чір'як і вивів господарів вперед на 36-й хвилині.

Але вже за дві хвилини Динамо відігралося. Миколенко реабілітувався, класно знайшовши Буяльського. Віталій першим дотиком прийняв м'яч, а другим увігнав у сітку. 1:1 – на щастя для гостей, кияни зуміли одразу відігратися, отримавши психологічну перевагу. Тут же Де Пена міг вивести Динамо вперед, але пробив вище з меж штрафного. На 41-й хвилині Луческу не витримав і зняв інертного Супрягу, випустивши Дениса Гармаша. Показовий момент – нападник Динамо знову не виправдав довіри і змарнував як стовідсотковий момент, так і свій черговий шанс на місце у старті.

Перед самою перервою гості вийшли вперед. Циганков отримав пас від Шепелєва, увійшов у штрафний і з правої пробив у ближню дев'ятку. До Костика знову є питання. 1:2 – поступаючись у рахунку, підопічні Луческу зуміли переламати хід гри.

На другий тайм Луческу випустив Караваєва замість Миколенка і Вітінью замість Де Пени. Бразилець майже одразу міг забити, однак не дотягнувся до м'яча після подачі Циганкова. Але на 58-й хвилині Динамо таки зміцнило свою перевагу. Денис Гармаш прийняв м'яч після пасу Циганкова і з меж воротарського пробив кіпера. VAR підтвердив легітимність взяття воріт – 1:3. Майстер-клас від Дениса для Супряги з реалізації моментів.

Ременяк мав шанс скоротити відставання Львова, але метрів з 15-ти пробив просто в Бущана. Ще одна подвійна заміна від Луческу – Вербіч замість Циганкова і Шабанов замість Сироти. Відповідно,більшість лідерів Динамо не зіграли повний матч у Львові перед вояжем в Барселону.

На 83-й хвилині Гармаш ударом з-за меж штрафного оформив дубль. Допоміг рикошет, який змінив траєкторію польоту м'яча. 1:4 – Динамо набрало 29 очок і повернуло собі лідерство в УПЛ перед поїздкою на матч ЛЧ проти Барселони. Львів залишився 13-м – 6 пунктів.

Шахтар знищив Зорю, забивши 6 голів – "гірники" якісно готуються до Реала, а проект Скрипника більше не може конкурувати

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4343 | Додав: adminA | Теги: Львів, лідерство в УПЛ, динамо
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Сьомін вижене з "Динамо" Зуєва і Михайлова
Суркіс відправить Лужного у відставку. ВІДЕО
Матеус - футболіст "Дніпра". Офіційно!
Чигринський: При морозній погоді ми з "Брагою" будемо в однакових умовах
Міністр спорту Росії: поки буде моя влада, я не допущу об'єднання чемпіонату з українським
Перше коло: Прикрий старт "Динамо" та інші матчі
Ярославський запевняє, що не байдужий до того, що відбувається в українському футболі
УПЛ, 19-й тур: луцька "Волинь" вже у зоні єврокубків
Маркевич залишає збірну України з футболу через конфлікт "Металіста" і ФФУ
Мхітарян: "Рома" - теж не подарунок
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024