Чт, 28-03-2024, 14:51
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


23:41
"Динамо": Покидьків – одиниці, нас – десятки тисяч!

"Динамо" звернулось до своїх уболівальників із подякою та закликом допомоги нейтралізації провокаторів на трибунах у матчі проти "Фіорентини".

"У цей складний для України час ми щиро радіємо з того, що змогли повернути до Києва великий футбол. Ми – динамівці – прийшли до цього через роки наполегливої праці, через подолання власних помилок, через усвідомлення усієї складності завдання – повернути наш клуб до когорти найкращих у Європі та світі. Наразі ми зробили лише декілька кроків на  довгому, тернистому шляху. Та головне, що напрямок розвитку, обраний клубом, має потужну підтримку з боку уболівальників – такої наснаги ми не відчували вже дуже давно.

Декілька покидьків, що немов щурі, прокралися на "Олімпійський" за спинами справжніх шанувальників футболу, влаштували провокації на двох попередніх міжнародних матчах "Динамо". Їхні злочини були зафіксовані та задокументовані відповідними службами УЄФА. Якщо це трапиться знову, нам з вами загрожують найсуворіші санкції – від дискваліфікації стадіону чи позбавлення права грати міжнародні матчі на території України аж до зняття "Динамо" з європейських клубних турнірів.

Футбольний клуб "Динамо" разом із правоохоронними органами робить й робитиме надалі все необхідне аби провокатори, що ставлять під загрозу безпечне проведення матчів, були не лише затримані. Ми зобов’яжемо їх відшкодували матеріальні збитки, сплативши з власної кишені багатотисячні штрафи, які внаслідок їхніх дій УЄФА накладає на ФК "Динамо" Київ.

На жаль, ані охорона стадіону, ані стюарди, які згідно з регламентом слідкують за порядком на трибунах, фізично не в змозі перекрити провокаторам геть усі шляхи на арену, якщо вони матимуть на меті – зірвати футбольне видовище.

Тому ми звертаємося до нашого надійного 12-го гравця. У найстрашніший для України час ви показали світові єдність та патріотизм, безстрашно ставши на захист миру, демократії та справедливості. А зараз солідарна допомога усіх, хто прийде 16 квітня на футбол, потрібна "Динамо"!

Покидьків – одиниці, нас – десятки тисяч! Не будьте байдужими – схопіть зловмисників за руку ще до того, як вони зроблять свою брудну справу! Насправді усі негідники – боягузи. Відбийте у них бажання хизуватися своєю безкарністю, навчіть їх так, аби вони раз і назавжди забули дорогу на стадіон.

Шановні друзі, пам’ятайте, ваша повага до вболівальників "Фіорентини" разом із пильністю та принциповістю стосовно будь-яких неправомірних дій на трибунах, стануть запорукою збереження атмосфери спортивного свята, та дотримання вимог УЄФА. Ми ж зі свого боку обіцяємо показати таку гру, за яку київське "Динамо" завжди вважали найкращою командою країни!", - йдеться у зверненні підписаному Сергієм Ребровим та Олександром Шовковським.

 

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4910 | Додав: adminA | Теги: нас – десятки тисяч!, Динамо: Покидьків – одиниці
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Ньюкасл" знайшов нового наставника у третьому дивізіоні Англії
Перше коло: Прикрий старт "Динамо" та інші матчі
Степаненко - "відкриття року" в "Шахтарі"
"Тоттенхем" - "Челсі" - 1:1. Напружена і заслужена нічия. ВІДЕО
Максим Калініченко залишається в "Дніпрі"
ТОР-5 голів шостого туру УПЛ. ВІДЕО
Відеоогляд 16 туру Бундесліги. Матчі суботи. ВІДЕОЗВІТ
Відеоогляд 17 туру Англійської Прем'єр-ліги. Матчі суботи. ВІДЕОзвіт
"Дніпро" націлився на форварда "Браги"
Іспанська Прімера. "Барселона" - "Реал Сосьєдад" - 5:0. ВІДЕО
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024