Пт, 26-04-2024, 11:26
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:13
Динамо перестріляло Газіантеп в останньому спарингу – Сідклей і Кулач презентували пірровий перфоманс

У рамках тренувального збору київське Динамо переграло турецький Газіантеп. Звіт поєдинку читайте на "Футбол 24".

Товариські матчі
Динамо
3 : 2
Газіантеп
18:00 25:07:2021
 
Товариські матчі

Динамо – Газіантеп – 3:2

Голи: Попов, 27, Ерсой, 28 (автогол), Кулач, 52 – Сагаль, 4, Максім, 49

Динамо: Бойко (Бущан, 46) – Тимчик (Кендзьора, 46), Попов, Сирота (Шабанов, 46), Миколенко (Дубінчак, 46) – Караваєв (Родрігес, 46), Шапаренко (Шепелєв, 46), Андрієвський (Антюх, 62), Лєднєв (Буяльський, 46), Сідклей (Де Пена, 46) – Гармаш (Кулач, 46)

Динамо – Газіантеп: онлайн-відеотрансляція матчу – як це було

Контрольний матч на італійській землі розпочався під акомпанемент зливи. Швидше до несприятливої погоди звик середняк Суперліги Туреччини. Фактично друга атака Газіантепа завершилася голом. На 4-й хвилині Андрієвський віддав невдалий пас поблизу власного штрафного, турки перехопили й Анхело Сагаль потужно пробив у кут – Бойко не виручив.

За кілька хвилин небезпека прийшла з лівого флангу оборони Динамо. Діко втік від Миколенка й небезпечно прострілював, але Сирота вчасно вибив м'яч подалі. Український гранд відповів ударом Караваєва з середньої дистанції в руки голкіперу.

Поступово "біло-сині" взяли хід поєдинку під свій контроль. Найбільше бажання в нападі показали Лєднєв і Гармаш, зокрема, змінюючи один на одного на вістрі атаки. Ось перший небезпечно прострілив, але другий разом із Сідклеєм не зміг замкнути. Тут вже Гармаш скинув під удар Андрієвського (кіпер), а згодом Лєднєв забарився з ударом, коли Гювенч необачно покинув ворота.

Зрештою, тиск Динамо призвів до подвійного збою оборони Газіантепа впродовж двох хвилин. На 27-й Сідклей класно подав зі штрафного, а Денис Попов виграв верхову боротьбу в голкіпера й головою спрямував м'яч у ворота. А ще за хвилину бразилець із зони лівого вінгера (відіграв на цій позиції цілий тайм) після пасу Лєднєва прострілив, і Ерсой Ертугрул кумедно переправив м'яч у власні ворота – 2:1!

За інерцією чемпіон України провів ще кілька атак, і гра поступово заспокоїлася. Єдиний цікавий епізод до перерви – штовханина на останній хвилині, в якій Гармаш (!) заспокоював розлюченого нахабністю суперників Попова.

Зате старт другої половини став справжнім фестивалем. Не встиг оновлений склад "динамівців" увійти в гру (зі стартового варіанту залишилися лише Попов і Андрієвський), як Газіантеп зумів зрівняти рахунок. Це Александру Максім виявився найспритнішим у карній зоні "біло-синіх" і з кількох метрів розстріляв Бущана.

Щоправда, довго святкувати турецькому середняку не довелося. Уже за дві хвилини Жерсон пасом із глибини знайшов Буяльського на лівому фланзі, а той чи то пробив, чи то прострілив під дальню стійку. Як би там не задумував лідер Динамо – м'яч у сітку доправив Владислав Кулач.

Газіантеп спробував відразу відновити паритет. Небезпечний кутовий турків завершився цікавим ударом Ерсоя головою, але Бущан парирував постріл центрбека. На добиванні ж винуватець першого гола промахнувся. Натомість Жерсон у відповідь наважився на дальній удар, але поцілив у стійку.

За цим епізодом команди заспокоїлися. Обидва колективи зрідка нагнітали небезпеку біля воріт опонента й не створили реальних нагод забити до кінця поєдинку. Заблокований удар Родрігеса і невдала спроба Кулача пробити п'ятою після передачі Антюха – ось і всі моменти Динамо.

Отже, третя перемога чемпіона України за 10 спарингів і забезпечений нею гарний настрій перед стартом чемпіонату проти рівненського Вереса 1 серпня.

Сідклей – вінгер

Експериментальний склад від Мірчі Луческу вкупі з бажанням додати ігрового тонусу делегатам на Євро-2020 (Попов, Миколенко, Караваєв) дозволили бразильцю піднятися вгору на рідному лівому фланзі. Як наслідок, Сідклей провів ледь не найефективніші 45 хвилин у це міжсезоння. Разом із Лєднєвим і Гармашем вихованець Атлетіко Паранаенсе створював найбільше небезпеки біля воріт Гювенча. Саме Сідклей доклався до обох голів Динамо в першому таймі – точно навісив на Попова зі штрафного та фатально для Ерсоя прострілив уздовж воріт.

Та й загалом латиноамериканець справив хороше враження постійною активністю на чужій половині. Отже, позиція вінгера чи бодай латераля у формації з трійкою оборонців більше підходить профілю Сідклея, ніж статус лівого оборонця. Та от біда. Якщо в обороні він програв конкуренцію Дубінчаку та Миколенку, то вище при живих-здорових Де Пені, Вербічі, Жерсоні – взагалі без шансів на основу чи хоча б ротацію. Сідклей залишався останнім із підписань Краснікова для Динамо. Схоже, ця історія ненадовго.

Пірровий гол Кулача?

Найкращий бомбардир УПЛ сезону 2020/21 досі не підписав контракт із Динамо. Кулач за понад місяць зборів із "біло-синіми" не зміг переконати тренерський штаб у доцільності оформлення співпраці. Подейкують, що Луческу Кулача банально нав'язують, а він і не мав намірів давати контракт екс-нападнику Ворскли. Форвард справді не був переконливим у це міжсезоння. Так, Кулач забив кілька м'ячів. Та той же гол Газіантепу – курйозна випадковість, що ледь не завершилася офсайдом. Трансфери Шкуріна і Раміреса фактично закрили двері перед носом Кулача. Навряд він здатен зробити нинішнє Динамо сильнішим, тож або поїде шукати футбольного щастя деінде, або таки отримає контракт із чемпіоном України та гратиме в оренді неподалік Києва. Про всяк випадок.

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4295 | Додав: adminA | Теги: Динамо перестріляло Газіантеп в ост
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Президент "Зорі" вважає, що Суркіс не потрібен українському футболу
Вболівальники "Баварії" у листопаді найкращим назвали Анатолія Тимощука
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Карпати"- ПСЖ
Суркіс відправить Лужного у відставку. ВІДЕО
Моурінью, який образив Діарра, дісталося пластиковою пляшкою
Матеус - футболіст "Дніпра". Офіційно!
Моурінью: Мені прикро за Хаві
Опитування: Іноземці бояться їхати в Росію на ЧС-2018
Сеск: У Мессі важко буде відібрати "Золотий м’яч"
Блохін віддав би "Золотий м'яч" Мессі
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024