Сб, 04-05-2024, 11:57
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:08
Динамо – Олександрія: анонс матчу УПЛ

Динамо – Олександрія: анонс матчу УПЛ

Динамо в рамках 9-го туру УПЛ приймає Олександрію. Анонс і прогноз букмекерів на матч підкаже "Футбол 24".

Україна
9 тур
Динамо
19:00
Олександрія
19:00 01:10:2023

Матч Динамо – Олександрія відбудеться сьогодні, 1-го жовтня, на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. Дивитись гру можна безкоштовно на ютуб-каналі Динамо.

Динамо має прекрасний шанс скористатись вчорашньою поразкою Шахтаря. Для киян це дуже важливо, адже після вильоту з єврокубків команда заговорила про бажання виграти чемпіонат – і це бажання цілком реально конвертувати у золото. Що і говорити, коли за очікуваними голами "біло-сині" лідирують в УПЛ, награвши на 16,56 xG при трьох пропущених турах. Нікому, крім Кривбаса, не вдалося дотягнутись хоча б до 14 xG.

Атака столичного гранда лідирує за багатьма показниками (зокрема, за дотиками у штрафному), однак несподіване фіаско з Оболонню опустило Динамо з небес на землю. Виявилось, що навіть першоліговий склад "пивоварів" здатний запресингувати "біло-синіх" настільки якісно, що у підопічних Мірчі Луческу зникне центр поля та зламається вся дистрибуція. При перекритих каналах передач на Ярмоленка й Буяльського кияни стають типовим українським середнячком.

Ці проблеми були помітні ще до фатального кубкового матчу з Оболонню. Їх помітив і Олег Дулуб з ЛНЗ – як наслідок, дебютант УПЛ забив два голи й міг забивати ще. У Ворскли теж щось проходило, а в єврокубках проти Динамо тільки так і грають. Це шанс для Олександрії.

Підопічні Руслана Ротаня не знають перемог в УПЛ з 14 серпня. Олександрійці не можуть виграти протягом шести турів – що й не дивно, коли при понад 3000 передач (більше тільки у Шахтаря) маєш всього 26 пасів у район штрафного. За кількістю дотиків у карному майданчику "аграрії" випереджають лишень Минай, Оболонь та Металіст 1925.

Як наслідок, колектив тримається над зоною перехідних матчів з 5 голами в активі. Проблеми можна пояснити відтоком важливих виконавців (зокрема, Лопирьонка та Бабогла), кадровими негараздами (залишилось всього два центрбеки) й затримками зарплатні. Можна ще багато чого сказати, але в очі впадає відсутність тактичної гнучкості – Руслан Ротань догматично намагається відповідати ідеям позиційного футболу, не маючи відповідного ресурсу.

Втім, конкретно в матчі проти Динамо про це слід забути. Оболонь і ЛНЗ продемонстрували майстер-клас з ефективної нейтралізації Динамо. Тисни на центрбеків та опорників, змушуй Бущана шарашити лонгболи – і все, претендент на чемпіонство стає не страшнішим за Металіст 1925. Олександрія, до речі, посеред тижня переграла харків'ян у Кубку.

Кризова Ворскла вчора довела, що завжди можна налаштуватись на один матч проти гранда. Навіть зі школярами в основі й купою ігрових проблем. Підопічні Руслана Ротаня про це теж знають – їхній поєдинок з донеччанами влітку вразив шикарним другим таймом, де були і тиск, і моменти, і голи. "Аграрії" тоді заслуговували на камбек з 0:2.

Подивимось, чи проявить тренерський штаб Олександрії сміливість і чи спрацює вона. Поговорюють, що Мірча Луческу надзвичайно злий, а Динамо вкрай заведене. Матч обіцяє бути дуже цікавим.

Кадрова ситуація

Травмовані: Вівчаренко, Шапаренко – Михайленко, Логінов, Білошевський

Дискваліфіковані: –

Може не зіграти через умови оренди: Смирний (Олександрія)

Орієнтовні склади на матч Динамо – Олександрія

Динамо: Бущан – Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак – Андрієвський, Бражко – Ярмоленко, Буяльський, Волошин – Ванат

Олександрія: Шевченко – Копина, Савченко, Кравченко, Ернандес – Сігєєв – Калітвінцев, Кулаковський, Ковалець, Шулянський – Кулаков

Прогноз букмекерів

Надійний букмекер FAVBET вважає Динамо безумовним фаворитом матчу УПЛ. Коефіцієнт на перемогу підопічних Мірчі Луческу – 1.39. На тріумф Олександрії дають аж 10.00, а нічию оцінили коефіцієнтом 5.00.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Тотал більше 2.5 оцінюється коефіцієнтом 1.83, аналогічний тотал менше – 2.09. Гол Андрія Ярмоленка помножить вашу ставку на 2.00, а Андрія Кулакова – на 3.50.

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 473 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Ньюкасл" витратить 10 мільйонів фунтів на нових гравців
Рац хоче зіграти з "Барсою" у фіналі ЛЧ
ПЛ, 6-й тур: "Арсенал" Київ - "Волинь" Луцьк
Степаненко - "відкриття року" в "Шахтарі"
Каддурі: Найгірші спогади у "Динамо" про Газзаєва
Голайдо та Галюза залишають "Таврію"
Кака буде не в "Реалі"?
Тесак: Сповнений сил доводити, що достойний грати в "Зорі"
Срна: Приємно, що попалася "Рома"
Товариські матчі: Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д’Івуару
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024