Сб, 20-04-2024, 06:07
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


14:40
Динамо – Олександрія: анонс матчу УПЛ

Київське Динамо в рамках 7-го туру УПЛ приймає Олександрію. Анонс і прогноз на матч читайте на "Футбол 24".
Україна
7 тур
Динамо
17:00
Олександрія
24:10:2020
 

Динамо в стартових шести турах УПЛ поразок не знало, однак подібне не раз траплялося і в епоху "сердець". Істинним показником прогресу при Мірчі Луческу стане відсутність поразок аж після семи турів – востаннє з киянами це траплялося у сезоні 2015/16. Втім, і без того навряд чи хтось посперечається з фактом покращення футболу "біло-синіх" при румунському тренері. Команда вийшла в ЛЧ, прибила Шахтар, Гент і АЗ, продемонструвала дуже перспективні тактичні ходи й стала цікавішою індивідуально – зокрема, знову розквітнув Шапаренко.

Суркіс був готовий витратити солідну суму на трансфери Динамо – Луческу відмовився, – Циганик

Мірча Луческу намагається поставити футбол у високому темпі з довгою підготовкою атак за рахунок великої кількості передач, при цьому намагаючись тримати міцний середній блок. Його підопічні якісно й обдумано просувають м'яч до штрафного, але у топ-матчах поєднання автобусу з володінням часто призводить до проблем – команда не дуже сильна в єдиноборствах і слабко виходить з-під інтенсивного пресингу. Кадрова криза, відсутність класу та досвіду в окремих виконавців погіршують ситуацію.

Втім, і у рядових поєдинках УПЛ статистичні показники та контроль над грою з боку Динамо часто обвалюються на значні проміжки часу. Поки що ці негаразди можна списати на дитячі хвороби нового проекту, але така "відмазка" очок з Десною та Зорею вже не поверне. Із Олександрією їх втрачати не можна, адже Шахтар, схоже, повернув тонус.

Підопічні Володимира Шарана у попередньому турі продемонстрували, що таке справжній коронавірусний футбол – втративши майже всю основу, олександрійці за тайм забили чотири голи Інгульцю (також втратив півкоманди), а по перерві пропустили тричі й дивом втримали перемогу. Такі гойдалки мають свою логіку: через постійні кадрові проблеми тренери не можуть нормально готуватися до суперників, не здатні поставити складну систему гри й тому спрощують її – як наслідок, у топ-5 чемпіонатів гранди регулярно провалюються, а перестрілки стали нормою. Це сильно грає на руку середнячкам, тож Динамо з Олександрією варто бути дуже обережним.

Якщо відійти від лірики й поглянути на результати "жовто-чорних", то маємо дуже цікавий сезон. Олександрія не грає внічию, зазнавши трьох поразок від середняків та від Миная, а в кожному переможному матчі забиває по чотири голи. Навіть у Кубку підопічні Володимира Шарана відвантажили чотири Інгульцю. Очевидно, що у матчі проти Динамо такої результативності вже не буде, але загалом все очевидно – команда Володимира Шарана має купу проблем з обороною та кадровою комплектацією, але у хорошому настрої здатна творити дива.

Кадрова ситуація

Динамо не можуть допомогти травмовані Бурда та Тимчик, однак інших втрат "біло-сині" не мають. Існує велика вірогідність, що Мірча Луческу після Ювентуса піде на ротацію – зокрема повернувши на лівий фланг оборони Миколенка – але навряд чи вона буде масштабною. На сьогоднішній матч потрібні найсильніші виконавці.

Керівництво Олександрії перед матчем проти Інгульця подавало різну інформацію – спочатку повідомляло про 27 інфікованих COVID-19, а потім заявило, що майже у всіх тести негативні. Хто повернувся до тренувань, у кого виявили пошкодження і чия участь під сумнівом, "жовто-чорні" традиційно не пишуть, тож наразі можна бути впевненим тільки у тих футболістах, які вийшли з Інгульцем. Точно відомою є лише відсутність Банади та Лучкевича – обидва відбувають дискваліфікацію.

Орієнтовні склади на матч Динамо – Олександрія

Динамо: Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко – Сидорчук, Шапаренко – Циганков, Буяльський, Де Пена – Вербіч

Олександрія: Борисенко – Бондаренко, Дубра, Бабогло – Пашаєв, Дудка, Мельник, Грицук, Мишенко – Устименко, Третьяков

Прогноз "Футбол 24" – 2:1

Кияни вже обпеклися на Десні та Зорі, а після Ювентуса динамівцям потрібна сатисфакція. При цьому в киян якісна система просування м'яча до штрафного та висока результативність – вони забили 14 голів (більше тільки у Шахтаря). Стільки ж в Олександрії, але статистично і візуально "жовто-чорним" занадто сильно щастило – в кожному матчі забивати по чотири голи підопічні Володимира Шарана не зможуть. Втім, на один у Києві вони сподіватися можуть, адже оборона "біло-синіх" поки що дуже сира.

Циганик назвав улюбленця Луческу в Динамо

Важко робити прогноз, не знаючи реальної сили Олександрії – це її перший матч проти справжнього топа, а попередні перемоги були здобуті над кризовими командами, новачками або сирими колективами. Зрештою, ми просто не знаємо, хто готовий до гри, але очевидними є нестабільність "жовто-чорних" та проблеми в обороні. Для матчу проти нинішнього Динамо це занадто серйозні недоліки. Саме тому варто ставити на перемогу киян.

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4370 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Кубок України. "Динамо" у півфіналі зіграє з "Арсеналом", "Шахтар" з "Дніпром". ВІДЕО
Перед матчем з "Металістом" ПСВ втратив захисника
"Реал" перемагає в Сарагосі. ВІДЕО
"Динамо" - "Аякс". ВІДЕОЗВІТ
Прем'єр-ліга. "Іллічівець" - "Кривбас" 1:1. ВІДЕО
"Металіст" не зумів обіграти ПСВ і вийшов до 1/16 з другого місця в групі
Снейдер став гравцем року в Нідерландах
Луганська "Зоря" зіграє з "Шахтарем"
Рікарду Карвальо офіційно став гравцем "Реала"
Ярославський запевняє, що не байдужий до того, що відбувається в українському футболі
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024