Ср, 24-04-2024, 20:34
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


15:25
Динамо обіграло Львів у матчі УПЛ – старі герої помінялися місцями і перервали історичну серію поразок киян

Динамо – Львів: результат і огляд матчу 11 09 2022

Динамо переграло Львів (1:0) у 4 турі чемпіонату України. Рахунок і огляд матчу – на "Футбол 24".

Україна
4 тур
Динамо
1 : 0
Львів
17:00 11:09:2022
33’
Віталій Буяльський
 

Команда Луческу вперше в історії програла 5 поспіль поєдинків у всіх турнірах, тож прагнула набрати перші очки в УПЛ 2022/23 і вибратися з незвичного для себе останнього місця. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Львів на "Футбол 24", стартував о 17:00. Суперник підходив для реабілітації. Київський клуб обігрував муніципалів 10 разів, а втрачав очки лише вдома у 2018-му, коли програв ще з Хацкевичем. Львів'яни набрали тільки 2 бали за попередні 4 офіційні поєдинки, почавши безвиграшну серію ще в минулому чемпіонаті. На перший удар у цій грі довелося чекати до 15 хвилини. Динамівці швидко розіграли штрафний, Циганков націлено подав, Бурда пробив над поперечиною метрів з 10. Львів'яни відповіли відчайдушною спробою здалеку – круглий після блоку захисників спокійно прилетів у руки Бойку, який підміняє травмованого Бущана.

Гармаш не без допомоги фартового рикошету ефектним галопом пробіг через двох суперників зі своєї половини до чужого штрафного. У Динамо була більшість в атаці, відкривалися перспективи перед оголеним захистом суперника, але Денис занадто повірив у свій геній і віддав не найкращий пас у цій ситуації, тому його легко перехопили. Кілька цікавих переведень на протилежний фланг від Кабаєва, але розвинути ці задуми не вдається. Загалом же правий фланг киян сьогодні настільки домінує в активності, що туди зміщується навіть центрфорвард, якого вимушено грає Гармаш.

Тайм, сповнений страждань. Незадоволений Луческу. Вівчаренко і Бурда за якусь хвилину двічі у простих ситуаціях помиляються в передачах. Та ось перша осмислена комбінація і прем'єрне влучання у площину воріт – відразу гол. На 33 хвилині Бурда зіграв на випередження в центрі поля. Сидорчук миттєво перевів уперед. Гармаш цього разу не мудрував, а віддав у темп праворуч. Циганков з напівфлангу без перешкод покотив, Буяльський ідеально витримав офсайдну лінію і в дотик майстерно завершив зусилля партнерів.

Кияни грали дуже економно, намагаючись не ризикувати зайвий раз. Після гола Буяльського за 30 хвилин глядачі побачили лишень 1 удар. Львів традиційно здалеку намагався знайти хоч якусь шпарину – Бойко знову не відчув проблем. На 61-й Тимчика з Вівчаренком замінили Караваєв і Кендзьора. Саме Олександр пробивав на підбиранні після проходу Кабаєва. Спрацював блок захисників. Усе той же Кабаєв, один із найактивніших після перерви, потужно і прицільно вистрілив метрів з 25, Ільющенков упорався не без проблем.

Стрімка атака Динамо після спільного відбирання Дубінчака і Сидорчука. Буяльський і Циганков закрутили карусель... на лівому фланзі, Гармаш скинув головою, а удар Кабаєва метрів з 10 встигли заблокувати захисники. Майже з тієї ж позиції пробивав Буяльський, але цього разу підвела техніка виконання. Циганков розіграв стандарт, Караваєв прострілив – усе було на рівні в цій атаці аж до останнього мазка. Кабаєв ще раз прибрав фінтом захисника і пробив з дальньої відстані, набиваючи статистику сейвів Ільющенкову.

Непогано розігрували кияни після того, як підловили суперників на помилці біля їхнього штрафного. Ванат, який замінив Гармаша, грубо врізався у голкіпера Львова. Страждає Ільющенков, якому знадобилася заморозка плеча, жовта для молодого динамівця. Луческу експресивно на щось реагує в останні секунди зустрічі, хоча спокій його команди в цій грі такий суперник просто не здатен перервати.

Досить нервово вибиває Бойко, але львів'яни зовсім не здатні скористатися цим підбиранням на чужій половині, адже надійно страхують польові гравці Динамо, а самим номінальним гостям не вистачає майстерності та розуміння, як наблизитись до воріт. Буяльський приніс перемогу з пасу Циганкова. У четвер проти Фенера Віктор відзначався після асисту Віталія. Герої Динамо знову ті самі, тільки ролі інші. Динамо набирає 3 очки і виходить на 10 місце. Львів з 1 балом за 3 тури залишається у зоні вильоту.

Автор:
Тарас Котів

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4209 | Додав: adminA | Теги: Динамо обіграло Львів у матчі УПЛ –
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Манчестер Юнайтед" - "Арсенал" - 1:0. ВІДЕОзвіт
Мірча Луческу може очолити збірну України
Каддурі: Найгірші спогади у "Динамо" про Газзаєва
Сьогодні перемога "Інтера" — радість для "Мілану"
Прем'єр-ліга. "Іллічівець" - "Кривбас" 1:1. ВІДЕО
Клаудіо Раньєрі розповів про заповітну мрію римлян
Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
Шевченко: У відпустку пішов здоровим
Ярославський про Девіча: Я не терпітиму шантажу
Чемпіонат Іспанії "Сарагоса" – "Реал" – 1:3. ВІДЕОзвіт
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024