Сб, 27-04-2024, 02:07
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


17:09
Динамо не дотиснуло ЧФР Клуж: дебют Довбика, нереальний сейв Бойка і безсила атака

У третьому поєдинку благодійного турне Динамо зіграло внічию із ЧФР Клуж (0:0). Огляд матчу – на "Футбол 24".

Товариські матчі
ЧФР Клуж
0 : 0
Динамо
21:30 20:04:2022
 
Благодійний товариський матч

ЧФР Клуж – Динамо – 0:0

Динамо: Бущан (Бойко, 46), Караваєв (Боль, 79), Сирота (Попов, 46), Забарний (Бурда, 69), Дубінчак (Вівчаренко, 46), Сидорчук (Андрієвський, 69), Шапаренко, Гармаш (Шепелєв, 46), Антюх (Ванат, 46), Циганков (Кулач, 79), Бєсєдін (Довбик, 79)

Останній вікенд коштував обом клубам чималих нервів. Динамо опинилося в епіцентрі скандалу, пов’язаного з УАФ. У підсумку Суркіс та Луческу таки запевнили, що відпустять своїх гравців до табору збірної України вчасно, підготовка до стику із Шотландією – "наше все". Тим часом Клуж, який завершив перший етап чемпіонату Румунії з колосальним відривом від переслідувачів у понад 10 очок, зараз розгубив майже увесь гандикап. У неділю команда Дана Петреску поступилася на власному полі Стяуа (0:1), дозволивши столичному клубу скоротити відставання до 2 пунктів. П’яте поспіль чемпіонство ЧФР опинилося під реальною загрозою.

На благодійний спаринг проти киян господарі стадіону Константін Радулеску прогнозовано вийшли наполовину резервним складом. Із основи гру розпочали шестеро – Маня, Штефан, Сігурйонссон, Паун, Кіпчу та Джуганджіч.

Перший тайм: багато біганини намарно

Вже на 40-ій секунді Бущану довелося здійснити непростий сейв після дальнього удару від Пауна і переводити м’яч, який, схоже, облизнув стійку, на кутовий. У перші 10 хвилин Динамо було важко долати центр поля, коли ж гра вирівнялась, другого удару у площину воріт завдав Кіпчу – знову наш голкіпер на місці.

Гості відповіли напівмоментом імені Сидорчука – Антюха. Перший вдало накинув на лівий край штрафного майданчика ЧФР, а вінгер ризикнув пробити зльоту – над поперечкою. Опісля ще запам’яталася дуже невдала спроба удару від Гармаша. І Динамо знову замовкло на хвилин 20.

ЧФР намагався досягнути мети дальніми ударами. Стріляли Сігурйонссон, Маня і Ко – повз рамку. І коли здавалося, що команди очікують свистка на перерву, динамівці створили два розкішні моменти. На 44-ій хвилині Циганков тонко виводив Антюха на вільний простріл, але той знову не влучив у ворота. А вже через мить кияни кількома короткими передачами розрізали оборону прямо у штрафному майданчику – удар Шапаренка в останню мить заблокував захисник.

Підсумок – багато браку в діях обох команд і мало гостроти. Але два короткі відрізки у виконанні Динамо (в середині і у кінці тайму) були на цьому фоні приємним винятком.

Другий тайм: Бойко рятує, Довбик дебютує

Луческу одразу з роздягальні освіжив склад п'ятьма замінами. Цікаво, що при цьому Караваєв, якому не вдавалися фірмові гострі рейди флангом, і абсолютно непомітний Бєсєдін місце на полі зберегли. Кияни на добрих 15 хвилин зачинили ЧФР на його половині поля, але за цей час створили аж один момент. Шепелєва вивели на рандеву з голкіпером – забивай! Та динамівець замість удару вирішив пасувати на партнера…

А ось на 63-ій хвилині лише Бойко завадив господарям повести в рахунку. Костаче якимось дивом опинився абсолютно неприкритий на 11-метрової позначці і потужно приклався зльоту – Ден встиг скластися і парирувати на кутовий. Минає 13 хвилин, активний Ванат заробляє штрафний удар на куті карного майданчика Клужа. Улюблена точка Шапаренка, проте той влучив у стінку.

Чергова серія замін від Луческу. І особливий момент – Артем Довбик, замінивши Бєсєдіна, вперше з’являється на полі у футболці Динамо. Проте навіть напівшансу, щоб відзначитися, він не мав. Останній гострий момент матчу – фол Попова ціною жовтої картки. Нульова нічия.

динамо

Сухий залишок

Після двох феєричних перемог у Варшаві та Стамбулі від Динамо очікувалось більшого. Тим паче, Клуж, який веде напружену боротьбу за титул, не зміг дозволити собі проти киян таку розкіш, як основний склад. Румуни зіграли великою кількістю резервістів, але це не завадило їм створити два найнебезпечніші моменти матчу. На перших секундах Динамо врятував Бущан, у другому таймі – Бойко.

Натомість атака Луческу виявилася повністю беззубою. До Бєсєдіна м’яч не доходив, Антюх не влучав по воротах, Довбик не встиг спіймати ритм гри. Багато працював Циганков, який цього разу змістився з улюбленого правого флангу у центр, намагаючись диригувати наступом. Оголену зону мав заповнювати різкими вриваннями Караваєв, але його вдалих проходів ми не побачили. Команді катастрофічно бракувало Буяльського. Віталій, навіть не граючи, вкотре довів свою незамінність.

Динамо виграло другий матч заради мирної України – Бєсєдін та Буяльський влаштували шоу ще й на полі іменитого гранда

Олег Бабій

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4232 | Додав: adminA | Теги: Динамо не дотиснуло ЧФР Клуж: дебют, нереальний сейв Бойка і безсила ата
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Форвард "Інтера" потрапив у сферу інтересів донецького "Шахтаря"
Ярославський про Девіча: Я не терпітиму шантажу
Новачок "Динамо" зіграв за збірну Бразилії
Ковалець: "Металіст" демонструє кращу гру, ніж "Шахтар"
Фернандо Йєро: Наша заявка була гідна вибору
"Спартак" можуть вигнати з Ліги Європи
Станом на 17 грудня 2010 року Росія знову "втекла" від України в таблиці коефіцієнтів УЄФА
Моратті каже, що Бенітес звинуватив тінь Моурінью
"Індепендьєнте" пробилося до фіналу Копа Судамерікана. ВІДЕО
Кононов: В Дортмунд їдемо з бажанням
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024