Чт, 25-04-2024, 19:53
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:45
Динамо на виїзді переграло Львів

Динамо у важкому матчі проти новачка УПЛ змогло перемогти за рахунок голу Назарія Русина на останніх хвилинах.

Перший тайм відзначався високою динамікою – так, вже на 25-й секунді Аугусто з дистанції пробив над поперечиною. Втім, це був чи не єдиний момент Львова, який господарі цілком і повністю створили самі – надалі вони або заробляли перспективні стандарти, або намагалися використовувати помилки суперника. Так, на 8-й хвилині в них вдався гарний кутовий, після якого Волошиновичу не вистачило стрибка для вирішального удару, а на 26-й Бойко помилився на виході після подачі зі стандарту, надавши можливість Парамонову пробити у пусті – Бурда виніс м'яч зі стрічки. Наприкінці тайму Бойко взагалі загрався з м'ячем і ледь не дав його у себе відібрати, повторюючи досвід своїх колег по матчу з Шахтарем та Ворсклою.

Динамівці були більш активними – особливо лівий фланг, на якому розривав Вербіч. Словенець прийняв участь у більшості моментів Динамо, розганяючи атаки та роздаючи хитрі передачі – такі, як на 34-й хвилині, коли після його його пасу на лінію штрафного Че Че потужно пробив по центру воріт у руки Бандурі. Сам Че Че знову розчинився на полі, запам'ятавшись лише однією розрізною передачею, яка виводила віч-на-віч Кендзьору – Бандура її прочитав і встиг вибити. Активним був і Буяльский, який виконував просто немовірні передачі та міг забити сам на 41-й хвилині, коли Бєсєдін скинув йому під удар з меж штрафного – Віталій пробив неточно.

На другий тайм Львів вийшов, в першу чергу, задля збереження нічийного рахунку. Кияни повністю тримали ініціативу і більшу частину часу не зустрічали особливої контргри – втім, і самі моментів не створювали. Все змінилося після замін – Жілмар випустив кількох атакуючих співвітчизників, а Хацкевич зняв Че Че та Гармаша, випустивши Андрієвського та Сидорчука. Тут же капітан динамівців міг і забити: на 65-й хвилині Сидорчук потужно пробив з дистанції по центру воріт, а через шість хвилин втратив супершанс – Морозюк виконав верхову коротку передачу на Сидорчука, а той вийшов один на один та пробив у дальній кут. Голкіпер Бандура, однак, встиг скоротити відстань та відбити м'яч.

На 77-й хвилині Львів міг покарати киян за таке марнотратство: Бруно обігрався з Тейлором та прострілив з правого флангу на лінію штрафного на Аугусто, а той впав у карному майданчику після контакту з Бурдою! Львів'яни стали вимагати пенальті, однак арбітр вирішив, що бразилець симулював, нагородивши його жовтою карткою. Через дві хвилини вже кияни могли карати господарів поля, однак удар Бурди з лінії воротарського після кутового пройшов повз ворота. На 86-й же Бєсєдін теж вирішив впасти у чужому штрафному, однак арбітр знову побачив у падінні симуляцію та нагородив форварда жовтою карткою.

Зрештою, тиск Динамо дався взнаки. На 90-й хвилині Олександр Хацкевич зняв з гри Морозюка та випустив молодого Русина, а на 92-й той першим дотиком після комбінації за участі Буяльського та Андрієвського вивів Динамо вперед! Львів капітулював.

Таким чином, Динамо набрало 6 очок та вийшло на другу позицію у турнірній таблиці, потіснивши звідти Львів. Команда Жилмара опустилася на 5 місце.

Чемпіонат України 2018/2019, 2-й тур

Львів – Динамо – 0:1

Гол: Русин, 90+2

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4574 | Додав: adminA | Теги: Динамо на виїзді переграло Львів
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Перша ліга третій тур. "Олександрія" не знає втрат
Павлов у "Ворсклі" ще на п'ять років
В УЄФА так і не отримали якихось доказів корупції проти України від Марангоса
УЄФА назвала претендентів на титул кращого гравця року
Чемпіонат Іспанії: Повна готовність
Україна програла стартовий матч меморіалу Лобановського
Ковалець: "Металіст" демонструє кращу гру, ніж "Шахтар"
Янков відмовляється повертатись в "Металург" Д
Сербський "Економац" розгромив львівський "Тайм" у першому поєдинку елітного раунду футзального кубка УЄФА. ВІДЕО
ЗМІ сватають у "Дніпро" чергового іспанця
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024