Чт, 25-04-2024, 00:40
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:04
Динамо дотиснуло Львів завдяки Шапаренку в дуже нервовому матчі з вилученням і скандалом між тренерами

Динамо обіграло Львів (3:1) у 3 турі чемпіонату України. Рахунок і огляд матчу УПЛ 2020/21 читайте на "Футбол 24".
Україна
3 тур
Динамо
3 : 1
Львів
19:30 19:09:2020
48’
Віктор Циганков
87’
Микола Шапаренко
90+5’
Владислав Супряга
 
Макс Челіч
62’
Маруан Міхоубі
84’

Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Львів на "Футбол 24", стартував о 19:30. Кияни – між двома битвами Ліги чемпіонів. Після перемоги над АЗ настав час репетиції до зустрічі з Генком у плей-офф кваліфікації. Команда Луческу втратила очки з Десною в минулому турі, тому не мала права на помилку. Львів на старті УПЛ 2020/21 не вражає – то спалах зараження коронавірусом COVID-19, то розгромна поразка від Колоса. В історії протистояння команд це 10 матч. Динамівці виграли 8, а муніципали – 1.

Луческу випустив більш ніж резервний склад відносно того, що був у двох попередніх матчах в УПЛ та ЛЧ. Лєднєв, Шепелєв, Вербіч та Андрієвський дебютували в поточному сезоні з перших хвилин, Цітаішвілі та Сирота повернулися. Миколенко з АЗ грав центрбека, а нині вийшов на більш звичній позиції лівого захисника, до того ж з пов'язкою капітана – дебют у цій ролі в його 21 рік. Перший удар лише на 9-й хвилині. Шепелєв після розіграшу кутового подав, а Сирота без перешкод пробив дуже невдало. Дуже інтенсивно пресингує Львів у перші хвилин 20. Нічого не виходить в оновленого трикутника атаки Динамо: Цітаішвілі, Лєднєв і Вербіч відчувають серйозні труднощі зі створенням моментів.

Виманили кияни суперника у високий пресинг, після чого Бущан вивів Супрягу в перспективний забіг. Владислав переграв Кравчука на швидкості, увірвався в межі воротарського, але 26-річний захисник вибив м'яч у підкаті. Лєднєв випробував свою ліву – удар здалеку заблокували на кутовий. Не йдуть подачі з кута поля в киян. Львів краще виглядає у пресингу, цифри перших матчів сезону знаходять своє підтвердження. Луческу дуже нервує, але його крики тонуть в гучних підказках Цецадзе.

Львів кілька разів непогано перехоплював м'яч на половині поля динамівців або вибігав у контратаки правим флангом. Утім, 2 дальні удари Феліпе не мали жодних шансів залетіти у рамку. Дивовижна кількість браку від Кендзьори, Лєднєва, Цітаішвілі та Андрієвського, слабко виглядають і Супряга, Вербіч та Шепелєв. Нічого не працює в команді Луческу, вкрай рідко проходять господарі у штрафний суперника. Вербіч класно зіграв у підкаті, допоміг Лєднєву підібрати мяч у вільній зоні по центру. Богдан повернув словенцю, перший гострий момент аж на 39 хвилині – сейв Литовченка.

Миколенко відмінно потягнув м'яч, змістився у центр, залишив Шепелєву. Володимир нарешті розрізав захист, після чого Цітаішвілі чи не вперше залишився 1 в 1 з м'ячем у штрафному. Гіо накрутив захисника і видав Шепелєву – снаряд після рикошету опустився на ворота. Як і в матчі з Десною, Київ невідомо чим займався майже до 40 хвилини. Потім моменти трохи пішли. Шепелєв блискучим черпачом закинув на хід Миколенку, Цітаішвілі виграв повітря, а далі Лєднєв і Супряга не розібралися. Повний провал Динамо в перші 45 хвилин: 4:5 за ударами, 1:0 за влучаннями у площину воріт. З 7 кутових практично жодної небезпеки.

Вже у перерві Луческу випустив Шапаренка, Сидорчука, Циганкова та Буяльського замість Шепелєва, Андрієвського, Цітаішвілі та Лєднєва. Відразу Циганков і Супряга створюють парочку моментів Вербічу – не вийшло забити, не біда. Все той же Віктор після підбирання Буяльського котить за спини захисникам, а Клименчук завалює Супрягу. Циганков спокійно реалізував пенальті. Миколенко та Супряга з розстрільних позицій пробивали – вище й у воротаря відповідно. Клименчук намалював штрафний удар за нібито фол Кендзьори. Динамо пропустило суперечливий гол. Кравчук випередив Миколенка після подачі зі стандарта, а Челіч з третьої спроби добив у ворота Бущана, який вже затиснув снаряд у ногах на лінії воріт, але з-під воротаря вдалося виштовхати круглого до сітки.

Кравець на 67-й дебютував у своєму поверненні в київський клуб. Цікаво, що замінив Артем Вербіча, а не Супрягу. Бущан дальнім пасом вивів Циганкова фактично сам на сам, однак Литовченко виграв дуель. Цецадзе наїхав на когось із тренерів Динамо вереском уже зірваною від підказок підопічним горлянкою: "Щоб я вашого голосу більше не чув, сиди там!" Це Дієго Лонго, схоже, наразився на гнів грузинського наставника. Супряга сфолив проти суперника, а той надто довго лежав на газоні, обурювалися київські тренери, і тут почалося. Циганков з криком падає у штрафному. Нібито Міубі рукою пройшовся по обличчю Віктора. Копієвський дав другу жовту захиснику Львова, але пенальті нема, а фол в атаці. Дивовижне суддівство сьогодні.

Буяльський заробив штрафний, Шапаренко перекинув стінку – 2:1 на 87 хвилині. Шапаренко класно розібрався із захисником і віддав у розріз на Супрягу – молодіжний чемпіон світу розстріляв голкіпера. Лише на 1 удар Динамо перестріляло Львів (11:10), але якість моментів киян була значно вищою, тому і картина з влучаннями у площину воріт зовсім інша (6:2). Водночас дивне вилучення захисника гостей, суперечка тренерів команд і вигаданий штрафний, після якого Челіч вибив м'яч з ніг Бущана у сітку, залишили неприємний осад. На диво нервовий матч, в якому Львів мав серйозні шанси зачепитися за нічию, але трохи не дотягнув – індивідуальні помилки, фоли та магія Шапаренка вирішили долю 3 очок на користь динамівців.

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4418 | Додав: adminA | Теги: Динамо дотиснуло Львів завдяки Шапа
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Шовковський: Не варто злити "Динамо"
Програма "3 тайм" ефір за 16 грудня 2010 року
Ярославський про Девіча: Я не терпітиму шантажу
"Інтер" звільнив Рафаеля Бенітеса, повідомляє La Gazzetta dello Sport
"Реал" розгромив "Леванте". ВІДЕО
Санчес повертається у футбол
"Шахтар" та "Брагу" розсудять німці на чолі з Феліксом Бріхом
Англійська Прем'єр-ліга не знає, що робити із 18-м туром
Матеус - футболіст "Дніпра". Офіційно!
Президент "Ворскли": Потішимо вболівальників вливанням свіжої крові
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024