Сб, 20-04-2024, 15:28
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:48
Циганик: Дедишин "відкупив" Гудиму у букмекерів

Ведучий програми "Про футбол" Ігор Циганик розповів про конфлікт "карпатівця" Володимира Гудими та генерального директора "зелено-білих" Ігоря Дедишина, інформує holosua.com.

- Прочитавши інтерв'ю Гудими, трохи здивувався, тому що я, за великим рахунком, був ініціатором знайомства футболіста з Ігорем Дедишиним, - розповів Ігор Циганик. - З Гудимою я особисто познайомився кілька років тому. Тоді я часто їздив на матчі другої команди "Карпат". У той час там грав Юрій Мартищук, з яким ми товаришували. Власне, через Юрія я і познайомився з Гудимою. Одного вечора мені вже зателефонував сам Гудима і, м’яко кажучи, стривоженим голосом розповів, що потрапив у біду. Мовляв, програв букмекерам певну суму грошей, і запитав, чи не міг би я йому цю суму позичити. Сума, до речі, була досить значною. Точно не пригадаю, але десь близько 5 тисяч доларів.

В мене таких грошей не було, але стало шкода хлопця, який в буквальному сенсі не знав, що робити, зважаючи на те, що наступного дня йому потрібно було віддати гроші. Сам Гудима, до речі, і запропонував, звернутися по допомогу до клубу. Сказав: "Можливо, мені якимось чином клуб допоможе?" На той момент, як я вже говорив, Володимир був гравцем другої команди "Карпат", виступав у другій лізі. Запитав у нього: "Яким чином тобі можна допомогти?" На що Володимир відповів, мовляв, у тебе гарні стосунки з Дедишиним, не міг би ти звернутися до нього, бо в мене, правда, безвихідь, і це, мабуть, останній шанс розрахуватися з боргами. Я подзвонив Дедишину, хоча було вже доволі пізно - близько 23-ої чи 24-ої години. Сказав, що до мене звернувся футболіст "Карпат", в нього така біда, якщо можете - допоможіть. Все-таки хлопець - ще дитина, кожен має право на помилку, і, зрештою, він ваш гравець. Дедишин одразу включився в роботу, буквально ще до ранку всі борги були погашені. Якщо говорити прямо, на той момент він просто "відкупив" Гудиму у букмекерів. Так що Ігор розповів все, як було насправді.  

- Сам Гудима заявив, що Дедишин вдарив його під час розмови за відмову підписати документ щодо відсутності фінансових претензій до "Карпат"...

- Читав це, але чесно кажучи, знаючи Дедишина 17 років, а ми разом вчилися в університеті, слабо уявляю, що він підняв би на когось руку. Впевнений, що було не зовсім так, як розповів Гудима. Ми з Дедишиним добре товаришували, спілкувались, разом граємо у футбол. У нас бувають різні ситуації, ми можемо інколи посваритися: буває, йому не все подобається, що я говорю у програмі на адресу "Карпат". Але я ніколи не помічав за ним якоїсь агресії. Тому в те, що він там когось ударив, я не дуже вірю.

- На вашу думку, як вирішиться ситуація?

- Важко сказати. Я спілкувався з Гудимою, і він справив на мене враження адекватної людини. Просто знаю, що після ситуації з букмекерами Дедишин, як кажуть, взяв Гудиму "під крило", і, в принципі, багато в чому йому допомагав. Наприклад, тоді, коли Гудима машину розбив. І таких ситуацій, про які я знаю зі слів інших футболістів, вистачало. Дедишин насправді часто допомагав Гудимі.

- Не можемо пройти повз ще одну резонансну подію. Ваш колега Андрій Столярчук після голу в матчі Бельгія - Росія в прямому ефірі проспівав частину з відомої фанатської пісні про Путіна. Як ви ставитесь до такого вчинку?

- Нормально. Якщо б у мене була можливість, вчинив би так само. Зараз дуже напружена ситуація, і хто б що не говорив, на мою думку, ми нині перебуваємо у стані війни проти сусідньої країни. Андрій, як свідомий громадянин України, має якимось чином демонструвати свою позицію. Його підтримали 90 % українських уболівальників. Я в тому числі. А що стосується якихось гіпотетичних покарань... Рядки, які проспівав Андрій, цілком пристойні. До того ж, вважаю, вони цілком відповідали і настрою глядачів. Якщо його за цей вчинок покарають, я буду першим, хто стане на його бік.

 

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 41046 | Додав: adminA | Теги: Циганик: Дедишин відкупив Гудиму у
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

ПЛ, 6-ий тур: "Шахтар" мінімально здолав "Карпати" і очолив таблицю
Пола Гаскойна на рік позбавили водійських прав
Кака буде не в "Реалі"?
Трезеге повернеться в Італію, але не в "Ювентус"
1/8 фіналу Кубку Іспанії: "Барселона" не змогла обіграти "Атлетік"
Фергюсон: Не маю претензій до команди
Товариські матчі: Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д’Івуару
Тимощук приносить "Баварії" перемогу над "Айнтрахтом. ВІДЕО
Чеберячко: Прагну якомогашвидше віддячити Маркевичу за виклик у збірну
Прийма: Радий поверненню Чечера
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024