Пт, 29-03-2024, 11:56
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:41
Блохін: У нас залишилася ще одна покупка

Наставник "Динамо" Олег Блохін прокоментував нічию в поєдинку з "Мюнхеном-1860" та розповів про те, як триває підготовка команди до нового сезону.

- Перший тайм нам усе ж таки не вдався, адже, окрім штрафних та кутових, по воротах ми жодного разу не вдарили. За організацією гри перший тайм відрізнявся від другого. Помітно, що клас наших футболістів у другому таймі був вищий. Перше – досвідчені хлопці краще розбираються в тонкощах гри. Друге – припускалися багатьох помилок через навантаження. А ось другий тайм, за винятком деяких моментів, мені сподобався. У "Мюнхена", поки ми не підсіли в останні 10 хвилин, можливостей забити не було. Вважаю, в нас були хороші моменти й хороші комбінації, більше грали на атаку, але в той же час не забували і про оборону. Дві контратаки ми проґавили, але нічого страшного в цьому немає. Загалом, другим таймом я дуже задоволений.

- Питання з центральним та лівим захисником буде вирішуватися без придбання нових футболістів?

- Враховуючи те, що ми вже зробили певні придбання, у нас залишилася ще одна покупка. Будемо вирішувати. Поки нічого не можу сказати, думаємо.

- У "Динамо" з'явився ще один атакуючий гравець – Дьємерсі Мбокані. Чи значить це, що атакуючий потенціал команди зріс?

- Звичайно! Гадаю, атакуючий потенціал команди в нас хороший. Тепер, окрім Брауна Ідейє, який рік чи півтора витягував безліч матчів, з'явився гравець, за яким ми давно спостерігали. Вважаю, що це хороший нападник, який відповідає рівню "Динамо".

- Багато вболівальників дивуються, чому в команді, яка подарувала світу трьох володарів "Золотого м'яча", так гостро стоїть питання із забивним нападником?

- Напевно, не кожен день народжуються футболісти. Давайте згадаємо: були в "Динамо" Блохін та Онищенко, а потім придбали Бєланова. Потім з'явився Шевченко. Гадаю, має минути певний час.

- Хотілося би прояснити ситуацію з Євгеном Хачеріді...

- У Жені є власна думка на всі аспекти. Не лише стосовно Блохіна, але й стосовно гри, поведінки в цій самій грі. Женя – своєрідна людина. Я з ним розмовляв, але він так і не пояснив мені, з якого приводу у нього є претензії. Напевно, вся справа в дисципліні. Припустимо, з кимось було комфортно, а я вимагаю від нього більше дисципліни, більше зібраності, менше розмов на футбольному полі, які впливають на гру. Чим менше він буде розмовляти із суддями й розповідати, що їм робити, тим краще буде ставати його гра. Ось і все.

- На збір приїхала група "С" – хорвати. В якому фізичному стані вони перебувають?

- Вони проходять ту ж програму, що й інші футболісти. Ми їх підтягуємо. Вони приїхали 21 червня і, можливо, 27 числа зі "Спартаком" грати не будуть.

- Футболісти зізнавалися, що в них уже минула крепатура. В якому напрямку буде вестися тренувальний процес в останні дні збору в Австрії?

- Якщо так кажуть, то знову з'явиться крепатура (сміється). Не думаю, що ми зменшили рівень навантажень. Це пов'язано з тим, що хлопці вже втягнулися. Одні працюють тиждень, збірники – чотири дні. Вважаю, що це нормально. Не можна сказати, що тренувальний процес у нас полегшений або важкий. Робота проходить за нормальним графіком. Хтось краще звикає до навантажень, а хтось трохи гірше. Якщо не буде крепатури, то, значить, ми просто сидимо й засмагаємо.

- Тепер, мабуть, більше часу буде приділятися роботі з м'ячем?

- Не можна сказати, що ми не працюємо з м'ячем. Просто перші дні ми набирали кілометраж, потрібно було привести м'язи до ладу. А якби відразу дали ігрові вправи, футболісти могли б просто "порватися". Із м'ячем ми будемо продовжувати працювати. Також багато часу будемо приділяти тактиці. Але багато чого буде залежати й від погоди. Як ви бачите, вона в нас зіпсувалася. У понеділок очікується злива. А загалом, усе проходить поетапно й за планом.

- На біговий марафон ваших хлопців вже можна виставляти?

- Декого так, можна поставити (посміхається). Скажу вам, що загальний показник швидкості нашої команди, у порівнянні із зимовими результатами, зріс. І це радує.



Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4821 | Додав: adminA | Теги: Блохін: У нас залишилася ще одна по
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Колліна: В українських арбітрів є невеликі шанси працювати на Євро-2012
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна поки що тільки на 10 місці за підсумками сезону
Керівництво "Борусії" впевнене у силах Кльопа
Трансфер Коельо - це втрата для "Металіста", вважає Луческу
Майкл Оуен хоче допомогти "Манчестеру" вже на Різдво
Моурінью: Мені прикро за Хаві
Луческу: Ахметов готовий купувати найдорожчих гравців, але я проти
Анонс 15 туру Бундесліги
Сьомін - ідеальний варіант для "Динамо", вважає Луческу
Захисник "Рейнджерса" Керк Броудфут потребує хірургічного втручання
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024