Чт, 25-04-2024, 08:35
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:52
Беланда: Не піду в "Шахтар", навіть якщо мені дадуть 4 мільярди доларів

 Півзахисник "Динамо" Юнес Беланда розповів про своє становище у клубі та оцінив рівень чемпіонату України.

"Пропустив матч з "Маккабі", бо у мене була діарея, але зараз вже все добре, відчуваю себе нормально. А інформація про пропуск матчу через політичні мотиви - це маячня.

Чому перестав потрапляти у стартовий склад? Напевно, треба питати це не в мене, а у головного тренера. Я завжди готовий на 100% і на кожному тренуванні доводжу та показую це. Навіть коли був Рамадан, і я дотримувався посту.

Важко назвати свого основного конкурента за місце. Все-таки це командний вид спорту. Всі, хто можуть грати на моїй позиції - це мої прямі конкуренти: Велозу, Гармаш, Кранчар, Сидорчук, Буяльський. Всі ми б'ємося за місце в основному складі.

Ребров абсолютно ніяк не пояснює, чому не ставить мене в основу. Ми зараз особливо і не спілкуємося. По суті, ніякого конфлікту між нами немає. Якби щось було, то можна спокійно підійти один до одного і поговорити. Прямого конфлікту немає, бо він чомусь зі мною не розмовляє.

Мій трансфер у "Ліон" не реалізувався з фінансових причин. Ми з моїм агентом знали, чого хотіли. Але по суті, нічого конкретного не було - бо не було домовленості між президентами обох клубів, ми не могли розглядати питання контракту. Я провів у Києві два шикарних роки, ми пройшли важкий шлях до Ліги чемпіонів, але є така штука, як професійний вибір. Від мене мало що залежало. Президент не прийняв свого рішення, і я не намагався на нього впливати - якщо він не згоден, то він тебе не відпустить.

Наразі я не граю у Лізі чемпіонів, тому погодився б перейти умовний "Сандерленд" або "Борнмут". Але ніколи в житті в "Шахтар". Серйозно. Навіть якщо мені дадуть 4 мільярди доларів, я туди не піду. Я не можу спочатку грати за одну команду, а потім перейти до головного суперника.

Нинішній рівень чемпіонату України дуже сильно впав. "Металіст" вже не той, "Дніпро" не такий сильний, як раніше. Те ж стосується і "Чорноморця". Це великі втрати для чемпіонату України. При цьому, добре підтяглися "Карпати" і "Зоря".

Я сподіваюся, що рівень чемпіонату буде підійматись. В Україні є команди, які непогано виступають на євроарені. Коли я тільки переходив в "Динамо", мені казали: "Що ти там взагалі будеш робити, куди ти їдеш?" А якщо зараз порівняти французькі й українські команди, то "Дніпро" дійшов до фіналу Ліги Європи, ми - до чвертьфіналу, а "Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів. Українські клуби добре себе зарекомендували в Європі, тому такі виступи надають їм впевненості. Я вірю, що український футбол буде розвиватися", - розповів Беланда.

 

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4948 | Додав: adminA | Теги: Беланда: Не піду в Шахтар, навіть якщо мені дадуть 4 мільярди
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Анчелотті розповів про склад на матч
ЗМІ: "Зеніт" оцінив Лемпарда в 15 млн євро
У 19-му турі не зіграють команди з Ліверпуля
Луческу: Ахметов готовий купувати найдорожчих гравців, але я проти
Моратті каже, що Бенітес звинуватив тінь Моурінью
Родольфо: замість "Динамо" - в "Греміо"?
Девіч: Така команда як "Шахтар" не розгубить перевагу в дванадцять очок. ВІДЕО
Екс-захисник збірної України В'ячеслав Чечер відправився до кінця року в оренду до "Карпат"
Домашній стадіон "Шальке" не витримав ваги снігу
"Шахтар" вступив в боротьбу за Веслі
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024