Чт, 28-03-2024, 21:02
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


15:38
Анонс 30 туру української Прем'єр-ліги

16 найкращих футбольних команд України розставлять усі крапки над "і".

"Ворскла” - "Металіст”

10.05. 2012. 16:30. Полтава, стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24”.

Обидві команди вийдуть на поле без будь-яких турнірних завдань. Харківський "Металіст” вже кілька поєдинків поспіль грає без мотивації, адже підопічні Мирона Маркевича достроково завоювали чергову "бронзу”, і зараз спокійно та без перевантаження дограють цей сезон. У минулому турі у поєдинку проти донецького "Шахтаря”, харків'яни продемонстрували, що навіть без 5 гравців основного складу можуть створювати серйозну небезпеку біля воріт суперників.

Щодо "Ворскли”, то полтавці ще можуть втратити 8 сходинку у турнірній таблиці, проте це, мабуть, не дуже важливо. Підопічні Миколи Павлова у грі з "Таврією” здобули перемогу та стали на заваді у сімферопольців на шляху до єврокубків. Сьогодні ж "Ворсклі” протистоятиме серйозніший суперник, який намагатиметься завершити цей сезон на мажорній ноті. Команди не переживають за результат, а тому можуть розкуто діяти на полі та показувати красивий атакувальний футбол.

Дискваліфіковані: Олег Краснопьоров ("Ворскла") − Марко Торсільєрі, Крістіан Вільягра (обидва  − "Металіст")

"Кривбас” - "Арсенал”

10.05. 2012. 19:00. Кривий Ріг, стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24”.

Відразу так і не згадаєш, коли криворізький "Кривбас” ввостаннє здобував перемогу у чемпіонаті України. Мабуть, цього і не трапиться у поєдинку проти "Арсеналу”, який продовжує вести боротьбу за 4 місце. "Каноніри” впевнено відіграли увесь сезон, і яскрава перемога над криворіжцями буде логічним завершенням розпочатої справи. Проте "Кривбас” може піднести сюрприз, адже це останній матч у рідних стінах, може гравці згадають про ті подвиги, які вони здійснювали у першому колі внутрішньої першості, і порадують своїх вболівальників перемогою.

Сподіваємося побачити цікавий футбол у виконанні обох команд, незважаючи на те, що поєдинок проходитиме без особливого запалу та емоцій.

Дискваліфікований: Младен Бартуловіч ("Кривбас")

"Дніпро” - "Карпати”

10.05. 2012. 19:00. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро Арена". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24”.

Значна частина уваги глядачів буде прикута до протистояння "Дніпро” - "Карпати”. Адже від цього поєдинку багато залежить, чи залишаться "зелено-білі” в УПЛ. У минулому турі підопічні Юрія Дячука-Ставицького зробили дуже багато, щоб не вилетіти у Першу лігу, проте тепер потрібно втримати цю перевагу. За великим рахунком, львівську команду влаштує і нічия, проте перемога над підопічними Хуанде Рамоса буде більш кращим результатом.

Завдання "Карпат” ускладнює те, що "Дніпро” бореться з "Арсеналом” за 4 місце, і швидше за все, що також захоче завершити цей сезон перемогою, аби пізніше у кваліфікаційному етапі Ліги Європи зіграти на один матч менше. Цей поєдинок повинен стати одним із найцікавіших та найвидовищніших у 30 турі, адже суперникам необхідно забивати голи, щоб досягти своєї мети.

Дискваліфікований: Матеус ("Дніпро") − Степан Гірський, Олег Голодюк, Михайло Кополовець (усі − "Карпати")

"Іллічівець” - "Металург”

10.05. 2012. 19:00. Маріуполь, стадіон "Іллічівець". Онлайн трансляція на сайті "Футбол 24”.

Наставники обох команд мають змогу перевірити тих гравців, які засиділися на лаві запасних. Загалом же, цей поєдинок нічого не вирішує. Швидше за все, що суперники гратимуть обережно та спокійно, аби не отримати непотрібні травми перед відпусткою. Нещодавно "Металург” програв "Шахтарю” у фіналі Кубка України, проте все ж здобув право виступати у Лізі Європи. Таким чином донецька команда підходить до цього поєдинку більш виснаженою, чим може скористатися "Іллічівець”, який гратиме перед своїми вболівальниками.


"Чорноморець" − "Оболонь"

10.05.2012. 19:00. Одеса. Стадіон "Чорноморець". Телетрансляція на каналі "Футбол+", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Поки київська команда ще має теоретичні шанси на виживання, доти вони боротимуться за перемогу. "Пивоварам” протистоятиме одеський "Чорноморець”, який незважаючи на те, що виконав свої турнірні завдання, продовжує битися у кожному матчі. У поєдинках проти "Металіста” та "Олександрії”, підопічні Романа Григорчука продемонстрували, що для них головне результат та відданість вболівальникам, адже команда грала так, немов перебуває на межі життя та смерті.

Проте "Оболонь” має перевагу — мотивацію. "Пивовари” звичайно розуміють, що не лише від них залежить, чи залишаться вони у Прем'єр-лізі, проте вони чудово знають, що це останній шанс на порятунок, який було б не розумно змарнувати. У будь-якому випадку гравці "Оболоні” молодці, адже не володіючи значними фінансовими ресурсами, вони змогли створити сильну команду укомплектовану українськими виконавцями, які показали, що футбол можна грати й без легіонерів.

Дискваліфікований: Андрес Сетті ("Чорноморець")

"Шахтар" − "Олександрія"

10.05.2012. 19:00. Донецьк, стадіон "Донбас Арена". Телетрансляція на каналі "Перший національний” та каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Поєдинок за звання чемпіона України сезону 2011/12 років. На це протистояння продали уже всі квитки. На "Донбас Арені” усі готуються до вручення золотих медалей та здобуття третього поспіль Кубка УПЛ. "Олександрія” добре розуміє, що для них цей сезон завершився, і вони повертаються у Першу лігу, проте для них цей матч - це шанс гримнути дверима так, що їх запам'ятали надовго.

Останній матч, найсильніший суперник, повний стадіон, що ще потрібно, щоб налаштуватися на це протистояння, як на останній бій, який звичайно не подарує "Олександрії” життя, проте дозволить їм з високопіднятою головою залишити Прем'єр-лігу, аби пізніше знову повернутися.

Дискваліфікований: Ян Кралік ("Олександрія")

"Динамо" − "Таврія"

10.05. 2012. 19:00. Київ, НСК "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24”.

Важко буде налаштуватися на цей поєдинок підопічним Юрія Сьоміна. Адже шанси на те, що "Шахтар” оступиться у матчі з "Олександрією” - дуже низькі. Проте якщо це трапиться, а кияни сьогодні втратять очки у поєдинку з "Таврією”, вболівальники "блакитно-білих” дуже засмутяться. Також на руку киянам й те, що сімферопольці вийдуть на цей поєдинок без мотивації, адже у минулому турі підопічні Семена Альтмана втратили шанс виступати у єврокубках.

Очікуємо побачити цікавий футбол, особливо у виконанні "Динамо”, адже різне може трапитися, м'яч круглий...

Дискваліфіковані: Сергій Назаренко, Айоделе Аделей (обидва − "Таврія")

"Волинь" − "Зоря"

10.05. 2012. 19:00. Луцьк, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24”.

"Зоря” у попередньому турі здійснила подвиг. Підопічні Юрія Вернидуба відібрали очки у київського "Динамо”, яке йшло нога у ногу із донецьким "Шахтарем”. Щодо "Волині”, то команда Анатолія Дем'яненка у 29 турі зазнала розгромної поразки від київського "Арсеналу”.

Сьогоднішній поєдинок для "Волині” та "Зорі” вже нічого не вирішує, проте швидше за все, що господарі поля захочуть перемогти у цьому матчі, аби зробити свято своїм вболівальникам, які так палко їх підтримували впродовж усього сезону.

Дискваліфікований: Олександр Пищур ("Волинь")


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41149 | Додав: adminA | Теги: Анонс 30 туру української Прем'єр-л
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
Кращий бомбардир групового етапу Ліги чемпіонів - Ето'О, а "гірник" Едуардо - найскорострільніший
В УЄФА так і не отримали якихось доказів корупції проти України від Марангоса
У 19-му турі не зіграють команди з Ліверпуля
"Металіст" і "Карпати" оштрафували очками та грошима
Шевченко: У відпустку пішов здоровим
Юрґен Кльоп продовжив контракт з "Борусією"
Євген Селезньов близький до переходу у "Вердер". ВІДЕО
"Динамо" у грудні проведе збори у Туреччині
Тотті хоче "Шахтар" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів - "Рома" не боїться "Гірників".
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024