Пт, 29-03-2024, 16:05
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:41
Завершальні матчі четвертого туру ПЛ: потрійний удар "Дніпра" та "Металіста"

Дніпропетровський «Дніпро» в рідних стінах впевнено переграв київську «Оболонь» і повернувся на першу сходинку таблиці, маючи в своєму активі стовідсотковий результат − чотири перемоги в чотирьох матчах. Перший м'яч у зустрічі на 17-й хвилині після навісної передачі Сергія Кравченка з лівого флангу забив Євген Селезньов, для якого цей влучний удар став уже п'ятим у сезоні та дозволив очолити суперечку бомбардирів.
По закінченні півгодини гри форвард проявив себе вже як асистент − його простріл у боротьбі з оборонцем суперника замкнув Максим Калиниченко. Крапку в матчі в другому таймі поставив Володимир Гоменюк, що з'явився на полі з лави запасних за дві хвилини до цього. Осмар Феррейра передачею в розріз між захисниками вивів нападника віч-на-віч із Олегом Остапенком і Володимир, обігравши голкіпера, відправив м'яч у порожні ворота.

«Я задоволений як результатом, так і грою, − зазначив після завершення поєдинку головний тренер «Дніпра» Володимир Безсонов. − Незважаючи на спеку, футболісти продемонстрували свої найкращі якості. Крім того, ми показали непогану реалізацію моментів». З цим погодився й наставник «Оболоні» Сергій Ковалець: «Дніпро» справедливо перебуває на першому місці. Нам не вистачає такої зіграності, як у дніпропетровців. У нас вісім нових футболістів, тому нам потрібен деякий час, аби збалансувати склад».

Драматичний поєдинок відбувся в Луганську, де місцева «Зоря» приймала львівські «Карпати». Гості повели в рахунку вже на четвертій хвилині. Захисник господарів сфолив у власному карному майданчику на Володимирі Гудимі, й Андрій Ткачук з точки розвів м'яч та Ігоря Шуховцева по різних кутах. У середині першого тайму становище команди Анатолія Чанцева стало зовсім кепським. Той же Гудима вдруге засмутив опонента, замкнувши простріл Нено з правого флангу. Цей гол став дебютним для 20-річного нападника в чемпіонаті України.

Утім, після перерви ситуація кардинально змінилася. Вже на початку другої половини гри Віталій Віценець скоротив відставання до мінімуму, а на 66-й хвилині Сергій Сілюк, котрий вийшов на заміну, встановив рівновагу, скориставшись пасом Максима Білого. Підопічні Олега Кононова мали шанс вирвати перемогу вже у компенсований час, але Батіста з пенальті не зміг переграти Мар'яна Марущака, котрий з'явився на полі замість вилученого за неспортивну поведінку Шуховцева.

У центральному матчі, що завершував програму четвертого туру, в Донецьку зійшлися «Металург» та харківський «Металіст». Проте, боротьби, як такої, глядачі не побачили. Колектив Мирона Маркевич почував себе наче вдома та повністю володів ініціативою. Реалізували її харків'яни на 32-й хвилині, коли Марко Девич замкнув передачу Фініньо.

Невдовзі Дмитро Непогодов був змушений удруге виймати м'яч з сітки власних воріт. Кіпер перед собою парирував «постріл» Едмара, а на добиванні першим виявився Хав'єр Клейтон, котрий забив свій прем'єрний гол за «Металіст». У другому таймі бразильський новачок жовто-синіх оформив дубль − Девич відпасував на плеймейкера і той у дотик відправив м'яч у дальній кут, встановивши остаточний рахунок.

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41395 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Для Нойєра найважливіше "Шальке"
Кахріман близький до переходу в "Таврію"
Чемпіонат Іспанії "Сарагоса" – "Реал" – 1:3. ВІДЕОзвіт
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна істотно скоротила відрив від Росії та Португалії
Фергюсон: Не маю претензій до команди
В Каддурі підозра на перелом
Гоменюк: Коноплянку виділяють тільки журналісти
Шевченку поки що не вистачає кондицій, каже Лужний
Стеценко: Ми не вимагатимемо від Рамоса в перший же сезон потрапити в Лігу чемпіонів
Жеребкування 1/8 Ліги Чемпіонів: "Шахтар" зіграє з "Ромою". Інші результати
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024