Пт, 19-04-2024, 16:42
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:28
УПЛ. 3 тур. Анонс матчів суботи

"Таврія" їде в гості у Маріуполь, запорізький "Металург" завітає у Харків, "Волинь" позмагається з "Чорноморцем", а "Карпати" поміряються силами з полтавською "Ворсклою".

"Іллічівець" - "Таврія"

28.07.2012. 17:00. Маріуполь, стадіон "Іллічівець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Маріупольський "Іллічівець” у минулому турі УПЛ продемонстрував, наскільки вправно вміє здобувати перемоги. Азовці розтрощили львівські "Карпати” з рахунком 1:5 та довели, що жартувати з ними не варто. А новий наставник "Іллічівця” Микола Павлов, хоч і спостерігає за діями своїх підопічних з трибун стадіону, все ж допомагає команді здобувати хороші результати.

Складніша ситуація у сімферопольської "Таврії”, яка ще не відчувала смак перемоги у новому чемпіонаті. Здобути перших три очки дуже важливо, як для гравців команди так і для тренера Олега Лужного. Сьогодні у поєдинку проти "Іллічівця” кримчанам буде важко здобути перемогу, проте їм життєво необхідно переграти суперника, щоб подолати цю психологічну яму, в якій вони опинилися.

Поєдинок обіцяє бути цікавим, адже господарі поля намагатимуться не розчарувати своїх вболівальників, а гості робитимуть все, щоб нарешті здобути першу перемогу у сезоні.

Команди зустрічалися 28 разів. 10 матчів завершувалися внічию і по 9 разів суперники здобували три очки.

"Ворскла" - "Карпати"

28.07.2012. 19:00. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Протистояння цих двох команд завжди викликає додатковий інтерес з боку футбольних вболівальників. Важко спрогнозувати як завершиться чергова битва "зелено-білих”, адже обидві команди зараз демонструють нестабільний та не надто видовищний футбол.

Полтавська "Ворскла” переживає важкі часи, адже команду покинули кілька гравців та головний тренер Микола Павлов, що значно підкосило полтавців як у фізичному так і у морально-психологічному плані.

Львівські "Карпати” також мають чимало проблем. У минулому турі "зелено-білі” зазнали ганебної поразки від "Іллічівця”, яка показала, що підопічним Кучерова є ще багато над чим працювати. Таким чином, сьогодні ми станемо свідками поєдинку, в якому усе може вирішити один м'яч, який і вирішить долю протистояння.

Статистика перемог в осбистих зустрічах на користь "Карпат". Полтавці здобували три очки у 9 матчах, на одну перемогу більше мають львів'яни. Ще 9 матчів завершувалися внічию.

Травмовані: Селін, Курілов ("Ворскла") - Зеньов, Болохан ("Карпати")

"Металіст" - "Металург" (З)

28.07.2012. 19:30. Харків, ОСК "Металіст". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

У цьому поєдинку беззаперечним фаворитом є харківський "Металіст”. Малоймовірним є те, що запорізька команда зможе створити диво та обіграти більш сильного та технічного суперника. "Металург” програв два попередніх матчі, не зумівши здивувати українських футбольних вболівальників після року першолігових змагань. Звичайно, поспішні висновки робити ще занадто швидко, проте футбол, який демонструють запоріжці, залишає бажати кращого.

Харківський "Металіст” спокійно розпочав цей чемпіонат та з кожним матчем набирає все більше обертів. Сьогоднішній поєдинок проти "Металурга” не обіцяє бути легкою прогулянкою для підопічних Мирона Маркевича, проте й серйозних проблем не мав би створити також.

Команди зустрічалися 28 разів. 14 перемог у "Металіста", 7 у "Металурга", і ще стільки ж матчів завершувалися внічию.

Травми: Барвінка, Фініньо, Березовчук ("Металіст")

Дискваліфікації: Сидорчук ("Металург")

 

"Чорноморець" − "Волинь"

28.07.2012. 21:00. Одеса, стадіон "Чорноморець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Мабуть, одним із найцікавіших поєдинків другого ігрового дня буде матч між одеським "Чорноморцем” та луцькою "Волинню”. Обидві команди демонструють досить швидкий та якісний футбол, мають у своєму складі чудових гравців та поставили перед собою високі цілі у чемпіонаті.

Одесити у минулому турі, хоч і поступилися криворізькому "Кривбасу”, показали красиву, комбінаційну гру, яка довела, що команда Григорчука рухається у правильному напрямку. Щодо "Волині” то тут також відчутні позитивні зрушення та зміни. Команда Анатолія Дем'яненка зуміла обіграти полтавську "Ворсклу” та піднятися на 7 сходинку у чемпіонаті. А гравці такого класу як Даніель Суботіч лише додають команді додаткової впевненості у власних силах.

Очікуємо на безкомпромісну боротьбу двох рівних суперників, яких не влаштує ніякий інший результат окрім перемоги.

Суперники зустрічалися 18 разів. Лише двічі "Волинь” зуміла перемогти. 11 разів тріумфував "Чорноморець”, ще 5 поєдинків завершувалися внічию.

Дискваліфікований: Балашов ("Чорноморець")



Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41536 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 3 тур. Анонс матчів суботи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Динамо" зробило пропозицію "Фіорентині"
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Динамо"- "Шериф"
Рац хоче зіграти з "Барсою" у фіналі ЛЧ
"Майнц" – "Шальке" 04 – 0:1. ВІДЕО
Девіч: Така команда як "Шахтар" не розгубить перевагу в дванадцять очок. ВІДЕО
"Борусія" М - "Гамбург" - 1:2. ВІДЕО
Жозе Моурінью: Я задоволений статистикою команди
Чемпіонат Іспанії: "Депортіво" - "Еркулес" - 1:0. ВІДЕО
Перемагає не клас гравців, а їхній характер, вважає український фахівець Андрій Баль
У Києві презентували талісмани ЄВРО-2012
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024