Пт, 19-04-2024, 09:14
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:10
УПЛ. 2 тур. Анонс матчів неділі

Центральним матчем ігрового дня стане київське дербі між "Арсеналом" та "Динамо".

"Металург" (З) - "Дніпро"

22.07.2012. 18:00. Запоріжжя, стадіон "Славутич Арена". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Запорізький "Металург" поміряється силами з "Дніпром". Це придніпровське дербі є одним із найзапекліших в українському футболі, проте відверто кажучи, сили суперників зараз дещо нерівні.

У стартовому турі чемпіонату України запоріжці показали не надто переконливу гру, поступившись луганській "Зорі" з рахунком 2:0.

"Дніпро" ж навпаки чудово почав цьогорічну боротьбу за золоті медалі, впевнено розібравшись з сімферопольською "Таврією". Варто зазначити, що підопічні Хуанде Рамоса з 30 хвилини зустрічі грали в меншості, оскільки вилучили Коноплянку. У сьогоднішньому матчі Євген не зможе допомогти команді, проте швидше за все, що й без нього "дніпряни" зуміють створити чимало проблем запорізькій команді.

Статистика перемог в особистих зустрічах говорить про те, що "Металургу" буде дуже непросто. "Дніпро" перемагав 17 разів, 13 разів зустріч завершувалася внічию, і лише 8 перемог у активі запоріжців. 

Дискваліфікований: Євген Коноплянка ("Дніпро")

"Волинь" - "Ворскла"

22.07.2012. 18:45. Луцьк, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Поєдинок між волинянами та полтавцями обіцяє бути запеклим. До речі, "Волинь" гратиме другий матч поспіль вдома, а оскільки у зустрічі з "Карпатами" взяти три очки не вдалося, то можна припустити, що сьогодні підопічних Анатолія Дем'яненка крім перемоги не влаштує ніякий інший результат. Проте у "Ворскли" ситуація не краща, адже "зелено-білі" програли свій домашній поєдинок криворізькому "Кривбасу". 

Ще одна проблема, яка з'явилася у Вадима Євтушенка - це вибір голкіпера на матч, адже Долганський дискваліфікований (всі пам'ятають, як Безус захищав свої ворота у кінці поєдинку проти "Кривбасу"). Крім цього загальний емоційно-психологічний стан гравців "Ворскли" перебуває на досить низькому рівні. Це все на руку луцькій команді, яка за оцінкою багатьох експертів, у літнє міжсезоння підсилилася та у новому чемпіонаті демонструватиме більш агресивну та видовищну гру. Спрогнозувати результат поєдинку важко, проте слід очікувати багато непоступливої боротьби та як мінімум одного голу.

Щодо статистики в особистих зустрічах, то тут цілковитий паритет. Команди здобували по 4 перемоги, і ще стільки ж матчів завершувалися внічию.

Дискваліфікований: Сергій Долганський ("Ворскла")

"Арсенал" - "Динамо"

22.07.2012. 19:30. Київ, стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Одним із найцікавіших протистоянь 2 туру обіцяє бути київське дербі між "Арсеналом" та "Динамо". Поєдинок між цими суперниками постійно привертає додаткову увагу з боку футбольних вболівальників та ЗМІ. Хоч кожного разу перемогу здобувають "блакитно-білі", матчі завжди напружені та видовищні.

Старт чемпіонату, незважаючи на різний результат, столичні команди почали невдало. Підопічні Юрія Сьоміна ледь не втратили очки у матчі проти донецького "Металурга", вирвавши перемогу лише в додатковий час, а "Арсенал" зазнав ганебної поразки у Донецьку від "Шахтаря".

Філософія "Арсеналу" щодо поєдинків проти "Динамо" проста - перемога у дербі важливіша за вихід у Лігу Європи. Тому можна зрозуміти з яким настроєм на гру виходитимуть "каноніри". Проте на боці команди Сьоміна футбольне поле. Матч проходитиме на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського, і хоч віце-чемпіони будуть гостями, вони будуть почуватися більш впевнено на цій арені, ніж "Арсенал".

Суперники зустрічалися 34 рази. 5 матчів завершувалися внічию. Решта поєдинків завершувалися на користь "Динамо". "Арсенал" ще жодного разу не здобував перемоги над своїми земляками.

Травмовані: Шовковський, Калитвинцев ("Динамо"), Кобахідзе ("Арсенал").

"Металург" (Д) - "Зоря"

22.07.2012. 20:00. Донецьк, стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Закінчуватиме 2 тур української Прем'єр-ліги матч між представниками Донбасу. Донецький "Металург" прийматиме луганську "Зорю". Для підопічних Володимира П'ятенка цей поєдинок вже стане другим за тиждень, адже в четвер донецька команда вступила у боротьбу за Кубок Ліги Європи. Зумівши здобути розгромну перемогу над "Челіком", "Металург" з чудовим настроєм підходить до протистояння з луганцями. Поки суперники у Лізі Європи ще не дуже сильні, необхідно кинути усі ресурси, аби здобути максимальну кількість очок в УПЛ. Швидше за все, що сьогодні так і буде. Адже "Металург" - це команда, яка любить грати в атакувальний футбол, тим більше, коли на них дивляться рідні вболівальники.

Проте матч луганців проти запорізького "Металурга" продемонстрував, що "Зоря" перебуває у чудовому фізичному стані, а їхні швидкі атаки заслуговують на повагу. У сьогоднішньому матчі долю протистояння може вирішити один гол, проте щось підказує, що це буде гол у ворота гостей, адже "Металургу" ця перемога потрібна більше.

Команди зустрічалися 12 разів. Лише двічі перемогу здобувала "Зоря", 4 матчі завершилися внічию, і 6 разів тріумфував "Металург".



Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41226 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 2 тур. Анонс матчів неділі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Опитування: Іноземці бояться їхати в Росію на ЧС-2018
Маріка може стати гравцем "Вердера"
Новорічний ролик від гравців "Вільяреалу". ВІДЕО
Огляд 16 туру німецької Бундесліги. ФОТОзвіт
В Каддурі підозра на перелом
"Зоря" вилетіла в Туреччину
"Арсенал" Київ - "Волинь" Луцьк. ВІДЕОЗВІТ
Голайдо перейшов до донецького "Металурга"
Сімферопольська "Таврія" купила собі нового голкіпера
Перша ліга третій тур. "Олександрія" не знає втрат
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024