Пт, 29-03-2024, 10:07
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:39
УПЛ. 27 тур. Анонс матчів суботи

"Олександрія" зіграє з "Дніпром", "Ворскла" спробує відібрати очки у "Динамо", а "Іллічівець" завітає в гості у Харків, повідомляє holosUA.com.

"Олександрія" - "Дніпро"

14.04. 2012. 14:30. Олександрія, стадіон "Ніка". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Цікавим обіцяє бути поєдинок між "Олександрією" та дніпропетровським "Дніпром". У цьому матчі для обох команд результат на першому місці. Адже суперники ще не виконали своїх турнірних завдань. "Дніпряни" мають завдання зайняти 4 місце у чемпіонаті, на якому поки що перебуває київський "Арсенал", а господарі поєдинку прагнуть за будь-яку ціну зберегти місце у еліті. Для "Олександрії" це протистояння важливе й тим, що команда за кілька турів до завершення сезону залишилася без головного тренера. Тому їм зараз як ніколи необхідна перемога, аби закріпитися на 14 сходинці та повірити у власні сили.

"Дніпро" минулого вікенду зустрічався з "Металістом". Зігравши з харків'янами внічию, дніпропетровці залишилися незадоволеними, адже могли здобувати перемогу у цьому матчі. Підопічні Хуанде Рамоса під кінець чемпіоанту нарешті знайшли свою гру, і тепер демонструють красивий футбол найвищого класу. Сьогодні "Дніпру" буде важко з суперником, який бореться за виживання, проте, швидше за все, команда Коломойського не втратить шанс набрати три важливих очки. 

Команди зустрічалися між собою 5 разів. У цих поєдинках "Олександрія" не зуміла здобути жодної перемоги. Тричі тріумфував "Дніпро", і ще два матчі завершилися внічию.

Травмований: Назаренко ("Олександрія")

Дискваліфіковані: Чередніченко - Калініч

"Динамо" - "Ворскла"

14.04. 2012. 17:30. Київ, НСК "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Київська команда напередодні поєдинку з "Ворсклою" втратила відразу трьох центральних захисників. Юрій Сьомін не зможе розразовувати на Михалика, Хачереді та Юссуфа. Таким чином полтавці матимуть змогу створити більше небезпечних моментів біля воріт Олександра Шовковського. Проте не слід забувати про те, що "Динамо" в останньому матчі чемпіоанту поступилося донецькому "Шахтарю", а тому намагатиметься не засмутити своїх вболівальників на новенькому стадіоні у столиці. 

"Ворскла" ще зберігає шанси потрапити у Лігу Європи, проте для того необіхдно перемагати. Якщо підопічні Миколи Павлова гратимуть у такий футбол, як тиждень тому із "Волинню", то здобути позитивнйи результат із "блакитно-білими" буде дуже важко.

Команди зустірчалися 31 раз. За кількістю перемог "Ворскла" сильно поступається своїм суперникам. Підопічним Миколи Павлова вдавалося перемогти лише у двох поєдинках. 5 матчів завершилися внічию. Решта 24 протистоянь завершувалися на користь киян.

Травмовані: Богуш ("Динамо") - Громов ("Ворскла")

Дискваліфікований: Ідеє ("Динамо")

"Металіст" - "Іллічівець"

14.04. 2012. 19:30. Харків, ОСК "Металіст". Онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Підопічні Мирона Маркевича вже забезпечили собі бронзові медалі чемпіонату України сезону 2011/12 років. Тому можуть розслабитися та грати у своє задоволення для своїх вболівальників. "Металіст" на славу потрудився у цьому сезоні. Харків'яни вперше в історії дійшли до чвертьфіналу Ліги Європи. Тепер їм залишилося зіграти ще 4 поєдинки у внутрішній першості, і заслужено піти на відпочинок. 

В "Іллічівця" ситуація зовсім протилежна. Хоч маріупольська команда перебуває далеко у турнірній таблиці від зони вильоту, проте відстань по очках від аутсайдерів не така вже й велика. В останніх матчах підопічні Ігоря Леонова демонструють не надто переконливу гру, а тому не слід сподіватися, що у сьогоднішньому матчі вони здобудуть перемогу. Все залежить від того, як налаштується на гру "Металіст". Якщо підопічні Мирона Маркевича вийдуть на поле розслабленими, то цілком можливо, що азовці зможуть відібрати очки. Проте, швидше за все, несподіванок не буде, і господарі протистояння зуміють обіграти своїх опонентів із Маріуполя.      

Харків'яни покидали поле переможцями у тринадцятьох матчах із 23. Також було зафіксовано 5 нічиїх та 5 перемог "Іллічівця".

Травмований: Фініньо ("Металіст")

Дискваліфіковані: Девіч ("Металіст") - Чайковський ("Іллічівець ")



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4960 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 27 тур. Анонс матчів суботи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки" - Блаттер
Рамос: Не здивований такою грою "Вільяреалу"
Коваль: Хлопці позитивно відгукуються про Сьоміна
Ліга Чемпіонів. Результати матчів вівторка, 7 грудня 2010 року
Андрій Шевченко став першим володарем зірки "Патріот футболу України"
Алан Ширер не очолить "Ньюкасл"
Моратті каже, що Бенітес звинуватив тінь Моурінью
Мхітарян: "Рома" - теж не подарунок
Тренер "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів
Прем'єр-ліга. "Оболонь" - "Дніпро". ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024