Сб, 20-04-2024, 02:11
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


17:53
УПЛ. 22 тур. Анонс матчів суботи

"Шахтар" зіграє з "Іллічівцем", "Ворскла" поміряється силами з "Дніпром", а "Волинь" Дем'яненка вдома приймає "моряків".
"Іллічівець" - "Шахтар"
10.30.2012. 14:30. Маріуполь. Стадіон "Іллічівець".

Телетрансляція на каналі "Футбол"Поєдинок в Маріуполі важко назвати принциповим донбаським дербі, але кожна з команд ставить свої завдання на майбутню гру. Особливо це стосується донеччан, які попри нічию з "Дніпром" продовжують боротись за золоті медалі першості. Для збереження інтриги в чемпіонській гонці з "Динамо" та "Металістом", "гірникам" будь-що порібно перемагати приазовців.

 Перед грою проти "Іллічівця" тренер "Шахтаря" Мірча Луческу та багато гравців команди говорили, що засвоїли урок з "Дніпром" і пообіцяли більше не помилятись. Тому можна спрогнозувати, що сьогодні "гірники" гратимуть на межі своїх можливостей і зроблять все можливе для забезпечення позитивного результату. "Іллічівець" до майбутнього протистояння також підходить не в найкращому настрої.

В першій грі весни підопічні Леонова на виїзді мінімально поступились одеському "Чорноморцю". Цього року маріупольська команда вже не переслідує якихось єврокубковових амбіцій. З іншого боку, маріупольський колектив вже навряд чи вилетить з елітного дивізіону. Тож в грі проти іменитих суперників "іллічівців" не сковуватимуть якісь завдання на сезон. А це означає, що команда за рідних трибун зможе просто продемонстурвати хороший футбол та показати свою гру. А чим закінчиться протистояння між двома суперниками з донбаського регіону, вирішувати вже самим футболістам на полі стадіону "Іллічівець".

Маріупольці ще жодного разу не перемагали "гірників". У 25-х матчах між командами  було зафіксовано вікторію "Шахтаря", тоді як двічі команди не змогли визначити сильнішого.   

Дискваліфіковані: Віценець, Кожанов, Фомін - Срна, Кучер
Матч першого кола: 0:3
 
"Дніпро" - "Ворскла"
10.03.2012. 17:30. Дніпропетровськ. Стадіон "Дніпро Арена".
Телетрансляція на каналі "2+2",

Протистояння полтавців та дніпропетровців є центральним матчем 22-го туру вітчизняної першості. Обидві команди - претенденти на єврокубкове місце по закінченню сезону. Однак, якщо підопічні Рамоса вже майже забезпечили собі право приймати участь в кваліфікації Ліги Європи, то хлопцям Павлова за таке задоволення ще потрібно поборотись з тими ж "Кривбасом", "Таврією", "Арсеналом" та донецьким "Металургом". Обидві команди вдало стартували у весняній частині українського чемпіонату. "Дніпро" відстояв позитивний результат в Донецьку, а "Ворскла" втримала перемогу в матчі проти криворіжців.

В домашньому поєдинку, найімовірніше, першим номером гратиме дніпропетровська команда, "зелено-білі" ж спробують "взяти" ворота Лаштувки за рахунок контратак. Протистояння на "Донбас Арені" обіцяє бути видовищною, адже в очному протистоянні зійдуться менш-більш рівні команди, до складу яких входить багато талановитих футболістів, які можуть зробити гру.

"Ворскла" не може перемогти "Дніпро" вже протягом 6 матчів (3 нічиї, 3 поразки). А востаннє в дніпропетровську команда Павлова взагалі тріумфувала в далекому 98-му (2:1). Всього в очній дуелі колективи зустрічались 32 рази. В 16-х матчах вікторія була за сьогоднішніми господарями, вісім разів сильнішою були полтавці, і ще в скількох іграх було зафіксовано нічийний результат.

Дискваліфіковані: Ротань, Стрініч, Коноплянка, Мандзюк
Матч першогго кола: 0:0

"Волинь" - "Чорноморець"
10.03.2012. 19:30. Луцьк. Стадіон "Авангард".

В домашній грі команда Дем'яненка спробує продовжити серію перемог в цьому році. В попередньому турі лучани в непростому поєдинку мінімально здолали "Олександрію" Буряка. "Волинь" забезпечила собі комфортний гандикап від аутсайдерів чемпіонату і тепер може грати в своє задоволення та заради престижу клубу. В домашньтому поєдинку одесити з аналогічним разхунком здолали "Іллічівець" (1:0). Тож до матчу на "Аванагарді" команди підходять з хорошим настроєм.

"Чорноморець" на два очки випереджає "Волинь", тож у разі перемоги сьгоднішні господарі можуть обійти "моряків" та "увірватися" в ТОП-16 вітчизняної першості. Плюсом підопічних Григорчука буде наявність в складі більш зіркових, технічніших виконавців. Хлопці Дем'яненка можуть "взяти" за рахунок досвідченішого керманича та оптимальнішої стратегії і тактики на гру.

Разом з тим "Чорноморець" є чи не найменш зручнішим суперником лучан серед представників Прем'єр-ліги. Історія протистоянь команд налічує 17 матчів. Двічі перемогу святкувала "Волинь", в п'ятьох зустрічах було зафіксовано нічийний результат.

Матч першого кола: 0:0


Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41008 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 22 тур. Анонс, субота
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Гендир "Кривбасу": Повністю довіряємо тренерському штабу
Стартові матчі 6-го туру ЛЄ: ПАОК, "Наполі" і "Севілья" виходять у плей-офф
Анчелотті розповів про склад на матч
"Вольфсбург" хоче за трансфер Джеко 45 млн. євро
Гравці донецького "Металурга" повертаються з відпустки
"Амкар" не розрахувався з "Динамо" за Дедечка
10-копійчана монета коштувала запорізькому "Металургу" 3000 грн
Палкін: Луческу не потрібні новачки
Букмекери вважають збірну України фаворитом у матчі з Нідерландами
У Британії перенесено багато матчів через негоду
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024