Чт, 25-04-2024, 07:05
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:38
УПЛ. 14 тур. Анонс матчів суботи

У грі тому, що під час центрального матчу 14 туру "Футбол 24" вже традиційно розігруватиме футболки із автографами гравців ну і, звісно, наші фірмові горнятка. Але гра "Дніпро" - "Металіст" вже завершуватиме футбольну програму суботи у Вищій Лізі. А перед нею...

"Шахтар” - "Металург” (З)

03.11.2012. 17:00. Донецьк, стадіон "Донбас-Арена”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Ех, хотілося б вказати на якісь переваги запорізької команди у цьому матчі, але так нічого і не знайшлося. Хіба що Віталій Кварцяний налаштує гравців на лідера відповідним чином. Але ж цей тренер налаштовує на перемогу проти будь-якого суперника, а у результаті лише поразки, поразки...

Чергова поразка очікує на очевидного аутсайдера і у протистоянні з очевидним лідером. "Шахтар” - жодної поразки, "Металург” - лише дві нічиї. До того ж "Шахтар” забивав у всіх попередніх турах. Словом, дива не станеться.

Не станеться навіть попри те, що Луческу, вочевидь, у своєму стилі дасть відпочити ключовим гравцям, залишивши їх на лаві запасних, аби ті в будь-який момент змогли підсилити гру. А все тому, що на тижні "гірники” гратимуть із "Челсі”, де перемога набагато важливіша.

Що ж до Кварцяного, то він і надалі експериментуватиме зі складом. Можливо, згодом це і дасть результат, але точно не в зустрічі із таким суперником.

"Динамо” - "Таврія”

03.11.2012. 17:30. Київ, стадіон "Олімпійський”. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Здавалося б, кияни є беззаперечними фаворитами цього матчу, але... Три поразки поспіль і нічия в останній грі свідчать лише про кризу у стані віце-чемпіона України. А от "Таврія” навпаки, після виходу до чвертьфіналу Кубка України повинна вийти на гру на психологічному піднесенні. Та й Олег Лужний не так давно покинув "Динамо” аби очолити сімферопольців, тож певні секрети, як перемогти свою колишню команду, напевне знає.

Але це все лише здогадки. Все одно "Динамо” залишається фаворитом цього протистояння. Кияни злі після серії невдач. Та й до гри команду вже повноцінно готував Олег Блохін, а він вміє мотивувати. До того ж кияни не мають права втрачати очок, оскільки потрібно наздоганяти "Дніпро” і не дозволити ще ближче підібратися до себе "Металісту”. "Динамо” не грало посеред тижня матчу Кубка, а "Таврія” провела свою гру на дуже важкому полі у Луцьку.


"Таврія” узагалі в рамках чемпіонату України перемагала "Динамо” лише раз. Але це був "золотий матч” за чемпіонство у 1992 році. В решті ж 40 поєдинках було зафіксовано 29 звитяг киян та 11 нічиїх.

Але "динамівців” хвали не хвали... От у попередній зустрічі із "Іллічівцем” вони також були беззаперечними фаворитами, а у підсумку недорахувалися очок. Можна припустити, що таке ж трапиться і у цьому поєдинку - адже "Таврія” стане у захист, а захищатися проти теперішнього "Динамо” не так вже й важко. Якщо ж сімферопольцям ще й контратаку вдасться провести... А команда Лужного обов'язково спробує забити. Ну а що робити - четверта сходинка знизу просто зобов'язує до набирання очок із будь-яким суперником, а то так і у зоні вильоту можна опинитися.

Та не станемо гадати. Тим паче, що Блохін обіцяв ротацію складу, тому важко навіть спрогнозувати, хто вийде на поле. Давайте просто дочекаємось гри і вже після неї зробимо висновки.

Травмовані: Алмейда, Сілва, Рафаель — Буссаїді, Єзерський

Дискваліфіковані: Тайво - Погорілий

"Дніпро” - "Металіст”

03.11.2012. 19:30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена”. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Ой гаряче буде, починаючи із 19:30, як на "Дніпро-Арені”, так і на "Футболі 24”. У Дніпропетровську команди боротимуться за право грати у Лізі чемпіонів, а Ви виборюватимете футболки із автографами гравців "Металіста” та наші фірмові горнятка. Для цього буде потрібно уважно стежити за онлайн-трансляцією "Дніпро” - "Металіст” і в момент, коли з'явиться запитання, першим дати правильну відповідь на нього. Ось і все. Нічого складного. Значно складніше буде футболістам. Причому невідомо, яким саме - "Дніпра” чи "Металіста”.

Підопічні Хуанде Рамоса начебто без проблем здолали "Іллічівець” у матчі Кубка України. В той же день "Металіст” програв у дуже важкому матчі "Карпатам”. Але от "Дніпро” грав основним складом, а Маркевич вирішив приберегти своїх ключових футболістів.

Щодо кадрових втрат, то під великим питанням участь у цьому матчі Романа Зозулі, а Коноплянка хоча й залікував травму, проте, вочевидь, набрати оптимальних кондицій ще не встиг. Та ще й Алієв дискваліфікований. У "Металіста” ж травмований лише Соса.

Букмекери ж усе одно вважають фаворитом цього протистояння "Дніпро”. Насамперед тому, що ця команда грає вдома. Та й у турнірній таблиці "біло-блакитні” знаходяться на дві позиції вище за харків'ян. От тільки розділяє суперників лише три очки. Так що в разі перемоги "Металіст” наздожене команду з берегів Дніпра.

Та букмекери-букмекерами, а статистика свідчить про те, що "Дніпру” перемогти у цій грі буде непросто. Востаннє ця команда долала "Металіст” ще три роки назад. Після цього тричі перемагали підопічні Маркевича і ще двічі команди грали внічию.

А як буде цього разу? Напевне, зі стовідсотковою впевненістю цього не зможе сказати жоден експерт. Отож про те, хто сильніший, дізнаємося з нашої онлайн-трансляції. Ну і, звичайно ж, не забуваємо про призи.

Дискваліфікований: Алієв ("Дніпро”)

Підготував Андрій Думич


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4837 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 14 тур. Анонс матчів суботи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Селезньов "Вердеру" не потрібен, кажуть у прес-службі клубу
Перше коло другий ігровий день: "Шахтар" стартує без помилок. Інші матчі
Лео Бенхакер: Англійські гранди - акули футболу
ФУТБОЛЬНЕ ТБ: Пряма трансляція матчу 16 туру Іспанської Прімери: "Еспаньйол" - "Барселона"
Іспанська Прімера. "Барселона" - "Реал Сосьєдад" - 5:0. ВІДЕО
Огляд суботніх матчів третього туру ПЛ: "Діпро" одноосібно очолив турнірну таблицю
Розминка в кріслі від Еммануель Ебуе. ВІДЕО
БАТЕ зіграє проти "Динамо" без основного воротаря
Екс-захисник збірної України В'ячеслав Чечер відправився до кінця року в оренду до "Карпат"
Анелька: Я б не залишився у збірній Франції після Мундіалю у ПАР
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024