Пт, 29-03-2024, 08:11
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:51
Україна – Фінляндія. Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко відвідав традиційну прес-конференцію напередодні матчу відбіркового раунду ЧС-2018 Україна – Фінляндія.

Андрій Шевченко відповів на запитання журналістів разом із гравцями національної збірної України Олександром Кучером і Русланом Ротанем.

Про стан Хачеріді і його невиклик в збірну

– Щодо Хачеріді, розмовляв з Женею, зайшов в роздягальню після гри "Динамо". У нього є проблеми з коліном. Ми домовилися, що він залишиться в команді, буде лікуватися і готуватися вже до наступних ігор. Зараз він не готовий зіграти ці дві гри.

Про причини довиклику Коваленка

– Мені треба було до кінця дізнатися інформацію про нього. З Дніпра я сів у літак і полетів до Києва. Коли я дізнався точну інформацію, що з його станом немає проблем, то відразу ж включив його в заявку, це було практично вночі.

Про Яремчука і молодих гравців у збірній

– Яремчук – талановитий хлопець, проводить хороший сезон. Ми за ним дивимося, він є кандидатом у збірну. Але зараз у нас є певний контакт з гравцями, я хочу закінчити рік з цією командою, з цим кістяком. Є певні зв'язки між футболістами. Тренерський штаб задоволений гравцями, і для того, щоб не порушувати певні позиції, ми викликали цих футболістів.

В першу чергу, для молодих футболістів, яких ми викликаємо – це аванс. Щоб вони подивилися, зрозуміли наші вимоги. Якщо гравець адаптувався, увійшов в команду, це тільки плюс для нас і для збірної.

Про зимовий тренувальний збір

– Мені б хотілося мати більше часу, щоб не тільки подивитися гравців, але і провести його з гравцями у режимі тренувань. У січні-лютому хотілося б виділити час, щоб організувати невеликий тренувальний збір і більш детально переглянути гравців у процесі занять.

Про Баланюка і його подальшу долю в збірній

– Ми давали йому шанс і будемо давати. Тільки одна умова, якщо він буде прогресувати в клубі. Я був на грі "Дніпра", спілкувався з тренерським штабом, цьому хлопцеві потрібно додавати – все, що можу щодо нього сказати.

Про збірну Фінляндії

– Розбирали гру Фінляндії. Команда непогана, вміє добре оборонятися. Головний тренер провів хорошу роботу. Незважаючи на те, що зараз відсутні деякі ключові гравці, наприклад, Єрьоменко, це, звичайно ж, для нас плюс. Потрібно підготуватися, щоб пройти досить якісну оборону цього суперника.

Ми будемо готові, тому що система гри і схема не змінюються. Особливо перестановки спереду на їхню схему не впливають. Команда завжди добре грає в обороні. Її сильні якості – оборона і гра на контратаках.

Про Бутка і його форму

– Ми викликали Бутка практично без ігрової практики, але він виправдав довіру. Бутко зіграв чудово, він показав, що розуміє, чого від нього вимагає тренерський штаб. Його фізичний стан добрий, він розуміє структуру, систему нашої гри і приносить користь команді.

Про стиль, яким повинна володіти збірна України

– Кожен із нас сьогодні хоче мати певний вигляд, щоб наша команду впізнавали за стилем гри. Є розуміння у гравців, що ми від них хочемо, що вони повинні показувати на футбольному полі. І, звичайно, те, що хочуть побачити глядачі – гру і результат.

Про готовність Ракицького

– Ярослав прибув у збірну, він сьогодні буде тренуватися, все нормально, він готується. Принаймні, проблем немає. Ті проблеми, які у нього були, зараз їх вже немає.

На зборі перед матчами з Туреччиною і Косово у Ракицького виявили пошкодження. У нього було величезне прагнення бути з командою, грати. Після того, як він покинув розташування збірної, він через деякий час дзвонив мені, говорив "Мені краще, я готовий". Та я поговорив з лікарем, який повідомив, що участь гравця в матчі небажана. Однак бажання у нього було величезне.

Про бажаний результат матчу з Фінляндією

– Яким би не був результат, треба вирішувати наші завдання. Ідеальний результат – перемога. Якщо чесно, хотілося б нічию, звичайно (сміється).

Про стан Циганкова

– Ми подивимося, як він тренується, оцінимо його стан. Ми спостерігали, як він грає в клубі, ще оцінимо його роботу тут. Поки у нього немає жодних проблем, він готується, тренується.

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4704 | Додав: adminA | Теги: Україна – Фінляндія. Передматчева п
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Тоттенхем" - "Челсі" - 1:1. Напружена і заслужена нічия. ВІДЕО
Ярославський запевняє, що не байдужий до того, що відбувається в українському футболі
"Шахтар" вступив в боротьбу за Веслі
Маркевич: З "Дебреценом" не зіграють Тайсон, Фініньйо та Дішлєнкович. ВІДЕО
"Ньюкасл" витратить 10 мільйонів фунтів на нових гравців
Владислав Калітвінцев лікуватиметься в Італії
"Спартак" можуть вигнати з Ліги Європи
"Шахтар" та "Брагу" розсудять німці на чолі з Феліксом Бріхом
У 19-му турі не зіграють команди з Ліверпуля
Результати матчів 1/8 кубку Німеччини
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024