Пт, 29-03-2024, 09:30
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


17:53
Україна дотиснула Словачину в матчі Ліги націй завдяки Циганкову та Ярмоленку


Україна і Словаччина зустрічаються у матчі 2 туру Ліги націй 2018/19. Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Матч Україна – Словаччина стартував о 16:00. Гру транслюють канали "Футбол 1" та "Україна". Українці мінімально виграли першу гру в Чехії, а словаки потренувались на данських аматорах. розгромивши кризового суперника 3:0. Звітний же поєдинок проходить без глядачів через дискваліфікацію за кельтський хрест, який "красувався" на матчі проти Іспанії 3 роки тому.

Уже на старті зустрічі господарі організували 2 моменти. Коноплянка у своєму стилі пройшов лівим флангом і спробував закрутити з правої – повз ворота. Степаненко скористався обрізкою Гамшіка і пробив з центральної зони, але знову далеко від мети. Тарас же став першим, хто влучив у площину, але м'яч йшов надто слабко, аби здивувати Дубравку. У словаків Шкртел поцілив у рамку, однак і тут голкіпер без проблем потягнув.

Приблизно на 30-й хвилині Марлос вивів Яремчука на удар по правому флангу – Роман не дуже вдало пробив, і м'яч прийшов точно в руки воротарю. Коноплянка увірвався у штрафний, проте напоровся на блок від захисника. Маліновський зі свого улюбленого штрафного класно приклався метрів з 30. Снаряд опускався у верхній кут, та все ж перелетів ворота.

Вражала кількість браку Ярмоленка. Андрій то не міг суперника обіграти, то подавав зовсім не туди, де перебували партнери. Екс-динамівець розводив руками в центрі поля з понурим обличчям, а співпраця з Марлосом і Караваєвим зовсім не клеїлась. Україна краще тримала м'яч (55%) і вдвічі частіше пробивала (9:4 загалом, 2:1 прицільно) у перші 45 хвилин, але на гол не дуже награла.

На початку другого тайму зустрічі словаки перехопили ініціативу. І ось в одному з моментів Маліновський завозився з м'ячем на своїй половині поля, словаки відібрали, а Гамшік класно закинув круглого за спини захисникам на хід Маку. На наше щастя, Роберту не вистачило швидкості, щоб випередити Пятова. Не той вже наш кривдник з 2014-го, не той.

Ракицький пробив здалеку, проте м'яч після рикошету від словака тільки полегшив роботу його голкіперу. Внаслідок перехоплення Матвієнка виникла у нас гостра атака лівим флангом, яка продовжилась заблокованим прострілом Миколи. М'яч зависнув у штрафному Словаччини, але все завершилось не дуже вдали дальнім ударом Степаненка. Було помітно, що команди ніби на силу намагаються бити з будь-якого положення. Вайсс також пробив з-за меж штрафного – вище.

Ярмоленко на 67-й продирався у володіння Дубравки і надто драматично впав. Грецький арбітр не купився. Шкода, адже Андрій виривався у перспективну зону для атаки. Темп гри неухильно падав, як і кількість загрози, створюваної гравцями Шевченка. За 12 хвилин до кінця зустрічі Гамшік спробував забити Пятову з центра поля – лише трохи не влучив, хоча й наш капітан встигав для контролю ситуації.

Циганков після триходівки із Зінченком та Яремчуком заробив пенальті у єдиноборстві проти зіркового Шкріняра. До м'яча підійшов Ярмоленко. Воротар Ньюкасла ледь не парирував, але снаряд таки проліз у ворота.

Камера вихопила главу ФФУ Павелка, який з тривогою поглядав у бік табло. Недарма. Тут же словаки втратили супермомент зрівняти. Лоботка пробив головою після кутового, Пятов відбив перед собою, а Ярмоленко встиг заблокувати наступний удар. Наша відповідь була не менш гострою. Усе той же Ярмоленко з льоту впіймав м'яч на 11-и метрах, але пробив у руки воротарю.

Команди переграли ще 5 хвилин, та результат не змінився. Україна набирає 6 очок, здолавши обох своїх суперників. У Словаччини та Чехії перед особистим матчем сумні нулі в графі набраних очок.

Ліга націй. Дивізіон Б, група 1, 2 тур

Україна – Словаччина – 1:0

Гол: Ярмоленко, 80 (пен.)

 

Категорія: Національна збірна України | Переглядів: 4543 | Додав: adminA | Теги: Україна дотиснула Словачину в матчі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Янков відмовляється повертатись в "Металург" Д
Суркіс каже, що "Динамо-2" очолить Гусін, дубль - Хацкевич, а головну команду - Сьомін або Лужний
Німці розійшлися бойовою нічиєю з данцями - товаристська зустріч
Владислав Калітвінцев лікуватиметься в Італії
Сеск: У Мессі важко буде відібрати "Золотий м’яч"
Президент "Ворскли": Потішимо вболівальників вливанням свіжої крові
Ван Боммель може грати за "Мілан"
Гендир "Кривбасу": Повністю довіряємо тренерському штабу
"Фіорентина" шукатиме підсилення для оборони та атаки
Алієв перейде в "Штутгарт"?
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024