Пт, 29-03-2024, 05:17
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:37
Третій тур ПЛ: огляд матчів п'ятниці


Поступаючись у Харкові місцевому «Металісту» після першого тайму, київське «Динамо», зуміло вирвати перемогу завдяки голам 33-річного Андрія Шевченка з пенальті та 20-річного Дениса Гармаша (2:1). Безвиграшна серія слобожан в домашніх зустрічах із синьо-білими в чемпіонаті країни сягнула вже 14 матчів.

 

У першому таймі підопічні Мирона Маркевича виглядали цікавіше. Вони тримали в напрузі оборону киян, регулярно змушуючи вступати у гру молодого голкіпера Дениса Бойка. А ось його 35-річний колега, капітан «Металіста» Олександр Горяїнов провів на полі лише 37 хвилин, отримавши прикру травму та поступившись місцем у воротах Дмитру Жданкову.

 

Утім, на гру жовто-синіх цей епізод не вплинув. Вони продовжували шукати щастя біля чужих воріт і добилися свого перед перервою. Вже у компенсований час Жажа Коельо на лівому фланзі виграв боротьбу у Даніло Сілви, відпасував на Фініньо, і той, просочившись у карний майданчик, більярдним ударом спрямував м'яч у дальній нижній кут.

 

З перших хвилин другого тайму Валерій Газзаєв випустив на поле Факундо Бертольо та Артема Мілевського, які помітно пожвавили гру столичної команди. Саме з активних дій «десятки» киян на 55-й хвилині й почалася їхня гольова атака, в результаті якої голкіпер «Металіста» звалив Романа Зозулю, котрий першим встиг на добивання після «пострілу» Бертольо. Шевченко, підійшовши до 11-метрової позначки, все зробив бездоганно, подовживши свою забивну серію до трьох поєдинків.

 

За 10 хвилин команда Газзаєва відзначилася знову. Дитяча помилка центрального захисника господарів Папи Гуйє дозволила Гармашу без перешкод вийти віч-на-віч зі Жданковим і спокійно закотити м'яч у сітку − 2:1.

 

Зламати хід гри «Металісту» так і не вдалося. Після перерви він створив біля воріт Бойка занадто мало моментів, щоб розраховувати на позитивний для себе результат. «У першому таймі ми грали непогано, але часто помилялися у захисті. Заміни зробили свою справу. Вихід націлених на атаку гравців дозволив нам захопити ініціативу і довести справу до перемоги», − зазначив після фінального свистка наставник динамівців.

 

Тепер біло-сині з чудовим настроєм готуватимуться до першого двобою третього відбірного етапу Ліги чемпіонів УЄФА, на якому їм протистоятиме бельгійський «Гент». У вівторок клуби з'ясовуватимуть відносини у Києві. Зі свого боку «Металіст» вийде на євроарену в серпні, коли стартує стиковий раунд Ліги Європи УЄФА.

 

У іншому матчі п'ятниці луцька «Волинь» удома розійшлася миром із криворізьким «Кривбасом» (0:0). Обидві команди вже третій матч поспіль не можуть вразити ворота суперників. Тим не менше господарі взяли перше очко після виходу до Прем'єр-ліги.

 

Саме підопічні Віталія Кварцяного цього вечора були ближче до успіху. Останні хвилини поєдинку пройшли за їхньої повної ігрової переваги, і лише відчайдушні сейви Євгена Боровика врятували криворіжан від пропущеного голу після «пострілів» Артема Бутеніна та Євгена Пічкура.

 

У суботу та неділю будуть проведені інші шість зустрічей третього туру.

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41359 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Прем'єр-ліга. "Шахтар"-"Арсенал". ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
"Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ. ВІДЕОЗВІТ
Маркевич: "Металіст" повинен фінішувати мінімум в трійці призерів
Моратті каже, що Бенітес звинуватив тінь Моурінью
Куценко: Керівництво "Кривбаса" поставило перед нами високу планку
Мартін Демікеліс по-дружньому попрощався з Ван Ґаалем
Матеус - футболіст "Дніпра". Офіційно!
Мессі забив найкращий гол року
Люнгберг повертається на Туманний Альбіон
Ліонель Мессі:Люблю віддавати паси
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024