Ср, 24-04-2024, 22:59
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


17:07
Сподіваюсь, моя допомога і присутність позитивно вплинуть на результати "Динамо" - Блохін

Рядове тренувальне заняття в рамках підготовки до матчу чемпіонату проти "Таврії" стало особливим для наставника "біло-синіх".

Вперше після хвороби Блохін особисто контролював роботу своїх підопічних, перебуваючи з ними на полі, а не спостерігаючи зі сторони. Перед початком безпосередньої роботи Олег Володимирович оцінив останні виступи команди і відповів на актуальні питання, ще раз згадавши про те, як проходило його одужання:

- Все відбулося настільки швидко, що я навіть не встиг злякатися. Тільки потім почав усвідомлювати, наскільки серйозною була операція, яка тривала дві години. Після її закінчення лікарі сказали, що оперативне втручання пройшло успішно, вони також консультувалися зі швейцарськими фахівцями. У лікарні вже о сьомій ранку мені приносили таблетки, робили крапельниці, вимірювали тиск. Словом, мало приємного. Вже через п'ять днів я просив, щоб мене виписали. Довгий час, на протязі близько двох тижнів, лікарі не дозволяли мені ні розмовляти по телефону, ні дивитися ігри з Молдовою та Чорногорією. Втім, перший поєдинок я таки переглянув, але очевидно, під дією заспокійливих засобів, тому сказати, що я повноцінно сприйняв всю інформацію, не можу. Ось за матчем з Чорногорією вже спостерігав у нормальному стані. Також дивився всі ігри за участю "Динамо". Але в якийсь момент матчу з "Металістом" дружина вимкнула телевізор, оскільки піднявся тиск, а лікарі наполегливо рекомендували цього уникати. Тільки в останні три-чотири дні я почав плавати в басейні, і то, не більше 15-ти хвилин. Навантаження потрібно збільшувати поступово.

- Як часто з Вами проводили консультації ваші помічники, поки ви перебували в лікарні?

- Михайличенко часто до мене приїжджав, ми радилися, але поверхово. Коли команду не відчуваєш, дуже важко оцінити з боку, що відбувається. З лікарняної палати керувати командою неможливо.

- Як готуватимете "Динамо" до найближчого матчу з "Таврією"?

- Я був присутній і на попередніх заняттях, щоправда, так би мовити, не в повному обсязі. Тільки перед матчем з кримчанами лікарі дозволили провести теорію, установку, побути з командою у роздягальні, але сидіти на тренерській лавці під час гри заборонили, доведеться спостерігати за поєдинком з ложі. Якщо після зустрічі з "Таврією" все буде нормально, можливо, в матчі з "Порту" вже буду знаходитися біля кромки поля. Які приписи лікарів виконую? В основному, п'ю таблетки - на сніданок, обід і вечерю (усміхається).

- З якими відчуттями починаєте перше тренування після перерви? Вже скучили за роботою?

- Звичайно, скучив. Тим більше, що після роботи у мене навіть падає тиск. Так що робота приносить задоволення.

- Як ви оцінюєте останні результати команди?

- Я з першого дня сказав, що треба терпіти. Те, що зараз відбувається з "Динамо", було прогнозовано. Йде перебудова, яка займає час, швидко вона не проходить. Крім того, ми все ще придивляємося до гравців і команди в цілому. А взимку будемо приймати якісь рішення. Думаю, багато виконавців не залишаться в колективі під час зимової перерви. Словом, будемо робити перебудову.

- Чи проводили бесіди з футболістами після вашого повернення?

- Звичайно. З кимось обговорював індивідуальну гру і проблеми, з іншими розмовляв на життєві теми. Потрібно почати з психології.

- На ваш погляд, три очки і третє місце в групі Ліги чемпіонів - це і є нинішній рівень "Динамо"?

- Думаю, ні. При всіх існуючих проблемах, в матчі з "Порту" команда показала одну з найкращих своїх ігор у Лізі чемпіонів і повинна була брати одне очко в Португалії. Але помилки в обороні не дозволили цього зробити. З чотирма балами було б набагато простіше. Тепер перед нами стоїть завдання перемагати і "Порту", і ПСЖ, і заґребське "Динамо", тож подивимося, як вийде. Повторюся, очікувати швидкого "одужання" команди або перебудови не варто. Я розумію, що вболівальники чекають, сподіваються, хочуть побачити хорошу гру, але швидко це не вийде.

- Після травм і відновлення футболісти кажуть, на скільки відсотків вони готові. А на скільки готові ви?

- Думаю, відсотків на 70. Сподіваюся, моя допомога і присутність позитивно вплинуть на результати "Динамо". Не можу сказати, що на 100%, але я готовий. Лікарі дивуються такій швидкій динаміці одужання після складної операції, тому стримують мої пориви. Напевно, вони мають рацію.

- Чого очікуєте від майбутнього матчу з сімферопольцями?

- У першу чергу, нам потрібні три очки. Сама зустріч, напевно, буде важкою, адже зараз "Таврія" "вирівнює" свою гру. У цій ситуації "Динамо" повинне перемогти, щоб набратися необхідної впевненості перед поєдинком з "Порту". Адже після поразок психологічний стан не поліпшується.

- Чи є у вас претензії до своїх помічників?

- Ні, вони робили те, що могли. Які претензії можуть бути до гри з "Іллічівцем", якщо у команди було стільки проблем в обороні? Критикувати просто немає сенсу. А забий хлопці м'яч - і протистояння в Маріуполі склалася б зовсім по-іншому.

- Можливо, є якісь претензії до футболістів?

- Ні, ні до одного з футболістів. Хлопці працюють з повною віддачею. Просто на них лежить психологічне навантаження, певна невпевненість і нервозність від чотирьох останніх невдач.


Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4798 | Додав: adminA | Теги: динамо, Блохін.присутність
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Сьомін вижене з "Динамо" Зуєва і Михайлова
Сабо: Калітвінцев радитиме Ліппі тих же гравців
Маркевич: З "Дебреценом" не зіграють Тайсон, Фініньйо та Дішлєнкович. ВІДЕО
"Динамо" громить на виїзді БАТЕ і забезпечує собі вихід у плей-оф Ліги Європи. ВІДЕО
Тесак: Сповнений сил доводити, що достойний грати в "Зорі"
Третій тур ПЛ: огляд матчів неділі
Ярославський про Девіча: Я не терпітиму шантажу
Рамос отримає на трансфери від Коломойського стільки грошей, скільки зможе витратити
Шовковський: Не варто злити "Динамо"
Станом на 17 грудня 2010 року Росія знову "втекла" від України в таблиці коефіцієнтів УЄФА
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024