Пт, 19-04-2024, 12:57
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


23:20
Шевченко: Готуємося до важкої гри, я впевнений, що все буде нормально

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко перед вильотом команди до Австрії відповів на запитання "Футбол 24".

Андрій Миколайович після тренування національної збірної на стадіоні імені Баннікова та перед виїздом в аеропорт відповів на кілька запитань щодо майбутнього поєдинку проти збірної Хорватії.

– Напевно, ви вже бачили заявку національної збірної Хорватії. Чи були якісь несподіванки?

– Ми всі вчора побачили, що команда буде готуватися до матчу з нами в найкращому складі. Тим цікавішою буде майбутня зустріч. Готуємося до важкої гри, я впевнений, що все буде нормально. Ніяких втрат у хорватів перед грою з нами немає.

– Ключові гравці збірної Хорватії знаходяться в тонусі, провели багато поєдинків вже в цьому календарному році. Наші клуби зіграли тільки 4 тури, легіонери не отримують стільки ігрового часу, скільки нам би хотілося. Цей фактор може якось вплинути?

– Ми виходимо з того, що ми маємо. Мій тренерський штаб довго приймав рішення щодо складу. Я вважаю, що ми вибрали оптимальний склад на сьогоднішній день. Про всяк випадок ми викликали 27 людей, оскільки розуміємо, що у нас є гравці без ігрової практики. Своїм вибором ми спробували по максимуму створити конкуренцію в кожній лінії. Ми викликали з молодіжної збірної лівого захисника, щоб подивитися на нього, дати йому шанс. Якщо цей хлопець буде готовий, то він буде грати.

– Якщо вже торкнулися теми Миколи Матвієнка, ви спілкувалися з Олегом Дулубом чи Паулу Фонсекою щодо цього гравця? Можливо, Олександр Борисович Головко вам надав інформацію по ігрових характеристиках цього футболіста?

– Ми стежимо за багатьма гравцями, спілкуємося з усіма з приводу кандидатів в збірну. Але для мене найголовніше – побачити футболіста в тренувальному процесі. Чому такий великий склад? У нас є час подивитися на всіх. Сьогодні у нас ось ці гравці, через 1-2 дні під'їдуть ще футболісти. У нас є кілька днів для тренувань, щоб подивитися на стан кожного з футболістів. Будь-який зайвий день для нас – це додаткова інформація.

– Виходить, перенесення матчів туру вам потрібне було для того, щоб мати можливість провести більше тренувань з національною командою?

– У нас була довга зимова пауза. Склади навіть наших провідних клубів "Динамо" і "Шахтаря" змінюються постійно. Для нас початок весни – це дуже важкий період. Визначити готовність гравця може тільки футбольне поле. Клубні тренери також змінюють склад і ми повинні враховувати це. Наприклад, до складу "Динамо" додалося 2-3 нових людини, також "Шахтар" змінив склад. Тому мені і потрібно трохи більше часу і викликаю я більшу кількість гравців. Слід враховувати, що хтось грав, а хтось ні, хтось грав у попередній грі. Період складний, не як восени, коли ти бачиш гру всіх, як на долоні.

– Останнє запитання, як буде проходити тренувальний збір в Австрії, і коли команда буде виїжджати до Хорватії?

– Сьогодні ми прилітаємо в Австрію, завтра у нас робота. У понеділок і вівторок буде по два тренування. У середу буде одне тренування, і виїжджаємо в Хорватію. У четвер у нас буде ще одне передматчеве тренування, а в п'ятницю у нас вже гра. Тому у нас є триденний цикл, щоб по максимуму донести до хлопців те, що ми плануємо на цю гру.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Команда Шевченка вилетить до Австрії на збори в суботу, 18 березня. Заради зборів збірної будуть перенесені на п'ятницю 3 матчі 22 туру УПЛ за участю "Шахтаря", "Динамо" і "Дніпра". Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко визначився з остаточним списком гравців на матч.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4682 | Додав: adminA | Теги: що все буде нормально, я впевнений, Шевченко: Готуємося до важкої гри
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рафаель Бенітес домовився з "Інтером"
Після Коельо "Трабзонспор" поклав око на футболістів "Шахтаря"
Новим наставником "Севастополя", ймовірно, стане екс-тренер "Зеніта"
Пола Гаскойна на рік позбавили водійських прав
Мессі забив найкращий гол року
Гусін: За Газзаєва контакт між першою та другою командами був утрачений
Офіційно: Жажа перейшов в "Трабзонспор"
Фатіх Терім може очолити київське "Динамо"
Лукаку хоче грати в "Реалі"
Другий тур Першої ліги: "Буковина" розгулялася в Бурштині, огляд інших матчів
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024