Ср, 24-04-2024, 11:17
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


19:45
Севідов: Загиблі в Одесі - ось це горе, а те, що "Дніпро" програв - це так...

Післяматчева прес-конференція головного тренера львівських "Карпат" Олександра Севідова.

- Спочатку хотів би висловити співчуття від себе особисто, від команди, від клубу рідним і близьким загиблих хлопців в Одесі. Ось це - горе. А те, що "Дніпро" програв - це так, завтра настрій буде кращим. Що стосується гри, то ми, напевно, використовували практично всі свої моменти. Це ні в якому разі не говорить про слабкість "Дніпра". "Дніпро" мав достатньо моментів, але нам пощастило виграти, пощастило реалізувати моменти, пощастило нав'язати свою гру "Дніпру".

Ми ретельно готувалися, як і до решти ігор. Радий, що сьогодні з найкращого боку себе проявили футболісти, які так чи інакше пов'язані з "Дніпром". Дуже шкода, що не змогли взяти участь одні з найкращих наших футболістів: Валерій Федорчук дискваліфікований, а Младеном Бартуловичем я не став ризикувати, тому що є певні проблеми. Тим не менш, це ті гравці, які дозволили нам перебувати на нашому нинішньому місці. За це я можу тільки подякувати футбольному клубу "Дніпро", що допоміг нам з цими хлопцями. І напевно, всі ці чутки щодо дружніх команд... Повторюся, я радий, що саме Саша Гладкий, Дмитро Льопа, Пашаєв сьогодні зіграли на тому рівні, на якому перебувають на даний момент. Вони показали свою силу.

- А ви аналізували ситуацію, що Рамос в складний момент випускає мало не десяток нападників, та "Дніпро" можна на цьому підловити?

- Звичайно. Ми навіть думали, що ліворуч буде грати Матеус, виходячи з того, що Близниченко вчора відіграв весь матч за дубль. Влад так довго не грав... (посміхаючись) Напевно, його купили, щоб тільки проти нас грав. Він і у Львові здорово зіграв, і сьогодні, думаю, не зіпсував картину. Звичайно, ми готувалися, розуміли, що віддамо ініціативу, простір, і "Дніпру" доведеться атакувати, хоч він це й не любить робити. Ми скористалися тими зонами, які були за спиною у дніпропетровських захисників.

- Мирон Маркевич сказав, що проблеми "Карпат" не в тренері: кого не постав, команда буде грати погано. Що можете відповісти?

- Мирон Богданович? Це шанований фахівець, слова якого мені коментувати не з руки. Ми дійсно вибрали дуже складний шлях: нікого не купуємо, запрошуємо виключно своїх вихованців. Принаймні, поки. Ці хлопці отримали шанс і ще отримають. Я сьогодні гарні слова прочитав Моуріньо про Вілліана: ми можемо тільки допомогти їм розкритися, а як це вийде-залежить від них. Тому ми даємо шанси, і у нас достатньо багато молодих хлопців. Це тягнеться з літа: така політика клубу.

І ви бачите, що деякі хлопці перестрибнули відразу через декілька ступенів. Той же Підківка не зіграв жодної гри за дубль, коли вже грав в основному складі "Карпат". Напевно, десь ми перегнули палицю, але це обраний шлях, це стратегія клубу, і ми з неї вже не звернемо.

 

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 41182 | Додав: adminA | Теги: Севідов: Загиблі в Одесі - ось це г, а те, що Дніпро програв - це так...
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Валенсія" - "Осасуна" - 3:3. ВІДЕОзвіт
Перше коло другий ігровий день: "Шахтар" стартує без помилок. Інші матчі
Несмачний хоче залишитись в "Динамо"
"Шахтар" розійшовся миром з "Пармою"
ПРО ФУТБОЛ по-українськи започатковує прямі онлайн відеотрансляції футбольних матчів. Перша онлайн трансляція: ПСВ - "Металіст"
"Металіст" вимучив перемогу на "Дніпро-Арені"
Дубль Агуеро приніс перемогу "Атлетіко" над "Депортіво". ВІДЕО
Прімера. Матчі неділі 28 листопада 2010 року. ВІДЕО
Кавані може стати гравцем "Тоттенхему"
"Шахтар" та "Брагу" розсудять німці на чолі з Феліксом Бріхом
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024